Hae
VillaNanna

Mulla on blogijumi

Kyllä, totta se on. Mulla on blogijumi,ärsyttävä jumi tuli kylään, eikä meinaa millään lähteä. Tosin homma on niin, että se jumi ilmestyi tasan silloin kun oma tietokoneeni hajosi, sitä ei olla vieläkään saatu kuntoon. Kone toimii kyllä muuten mutta siitä on kadonnut verkkosovitin. Ohjeiden mukaan on koitettu herätellä sitä ja aluksi saatiinkin se esiin hetkeksi ja nyt sitä ei löydy taas ollenkaan. Joten nyt odotetaan tästä kaikesta papereita, että voidaan laittaa vakuutukseen. Nähtävästi uusi kone hankittava TAAS!

Viikonloppu on siis mennyt täysin kotosalla, on taisteltu tietokoneen kanssa ja ommeltu ja laitettu pihaa. Siinä ne tärkeimmät. Nukuttua on tullut todella huonosti ja järkyttävät allergiakohtauksetkin iski vasten kasvoja. Eli sellainen kiva viikonloppu takana.En ole katkera, mutta kuitenkin… Lepo olisi ollut kiva mutta unihemmokin jätti tulematta ja unet ovat olleet super levottomat. Että kivaa viikkoa minulle vaan hei.

Mulla on blogijumi

Blogijumin lisäksi uskon, että minua vaivaa kuvausjumi. Voitteko arvata miksi? Noh, tässä on nyt pidempään oltu ilman kameroita kun molemmat hajosi…Juu, voitteko kuvitella, että tämäkin vielä. Huoh, tosin tämä on jo pidemmältä ajalta tämä juttu. Toisen kameran objekti on mennyt rikki ja toinen alkaa vedellä muuten vain viimeisiään. Pitää viedä huoltoon, jos se siitä tokenisi. Mene ja tiedä. Puhelimella siis on tullut paljonkin kuvattua sitten. Se taas ei ole mun juttu ollenkaan.

Eli kun ei ole kunnon kameraa, niin kuvaaminen ei ole inostanut. Onneksi jotain räpsyjä tulee välillä laitettua Instaan, mutta harvoin sinnekään. Tää akka on siis jumissa kokonaan. Onneksi ompelukone toimii, tai tämä varakone. Pääkone on vieläkin hallin lattialla odottamassa konesairaalaan pääsyä. Miten voikaan kaikki laitteet olla nyt samaan aikaan kaput? Tää on joku karma juttu, ekös vaan? Mutta en tietääkseni ole tehnyt mitään tyhmää kenellekkään mistä pitäisi näin maksaa…

Mitä odotan ensi viikolta?

En kuulkaas yhtikäs mitään. Vähän tuntuu sille, että mitään ei kannata odottaa eikä suunnitella kun kuitenkin käy niin, että kaikki heittää härän pyllyä. Joo, olen nyt tosi positiivinen, kas kun ei posetiivari. Ehkä se aurinko suostuu tähän risukasaan vähän edes paistamaan vielä? Jaa, että tuli tästä postauksesta tämmöinen valivali ja pulipuli juttu. Ehkä välillä on hyvä päästää se paha ulos, että hyvä pääsee vuorostaan sisään, vai mitä? Ja nyt kun tämä teksti loppuu pitää alkaa miettiä, että mitä ihmeen kuvia sitä laittaisi kuvittamaan tätä valitusta. Hirviökuvat olis hyviä tähän. Muttei niitä ole mulla.

Muksaa iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

6 kommenttia

 1. Heta Rytilä kirjoitti:

  Ihmekös tuo, että Sinulla, herkällä taiteilijasielulla, kurjat ajatukset pyrkii välillä ulos. Anna tulla vaan. Kyllä Sinä taas pian tempaudut mukaan kevään odotukseen, kukkiin, perhosiin ja ihastuttaviin, omaperäisiin ”hullutuksiin”.

  • villananna kirjoitti:

   Vähän on sekalainen fiilis ja päätä ei saa kokoon 🙂 Ehkä täät tästä vielä iloksi muuttuu ja saan vielä tuon oman koneenikin takaisin?

 2. Nora kirjoitti:

  Mikä se verkkosovitin on? Mun piti ennen viime joulua hankkia uusi reititin, kun entinen hajos. Nyt on 5G boksi pöydällä tietokoneen vieressä.

  • villananna kirjoitti:

   Se on se laite millä tietokone yhdistyy verkkoon. Se laite koneen sisällä ei nyt pelitä ja mitkään ajurien syötöt ei sitä löydä. Vaikuttaa siis sille, että me itse ei sitä korjata, vaan se on vietävä huoltoon tai sitten on ostettava uusi. Erikoinen juttu.

 3. Johanna kirjoitti:

  Jos karma yrittää sanoa, että nyt on hyvä hetki antaa tilaa uudelle harrastukselle. No toivottavasti ei kuitenkaan, on kiva seurata ompeluprojektejasi. Tosiaan ihme juttu kun kaikki yhtä aikaa prakaa, nyt pidän peukkuja sinun puolesta, ettei enempää kuitenkaan.

  • villananna kirjoitti:

   Apua 🙂 En mä haluu tollasta karmaa. Mun toinen harrastus on pyöräily, ehkä pitää vaan vappuna laittaa omakin pyörä ajokuntoon….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *