Hae
VillaNanna

Saanko esitellä Posliini Salli

Saanko esitellä Posliini Salli

Saanko esitellä Posliini Salli! Tämä neitonen syntyi ihan vanhigossa ja se hauskuttaa meidän perhettä pitkään. Sen pitkät räspsyttimet kutittelee sormenpäitä ja sen upea ulkomuoto kaunistuttaa ja hauskuttaa ympäristöään.

Sunnuntai ja nyt ei kyllä juurikaan juttu lennä. Viikko on ollut kaaottinen monin tavoin. Paljon uutta on opeteltu ja opittu ja siksi nyt on hyvä hengähtää ja tehdä jotakin hauskaa. Kaikki mitä askarrellan, ei tarvitse olla aina niin vakavia, joskus on kiva tehdä jotakin aivan posketonta ja hölmöä.

Saanko esitellä Posliini Salli

Posliini Salli on rauhallinen neito, joka pitää meikkaamisesta ja rakastaa kauniita vintage vaatteita. Peruukit vaihtuu sen mukaan, mikä milloinkin Sallin mielestä on the juttu. Peruukki on helppo vaihtaa kun sen mukaan mihin tarkoitukseen Salli halutaan. Nyt Sallilla on lyhyt pystytukka, hiukan enemmän rock henkinen ulkomuoto.

Tarvikkeet:

 • Yksinäinen posliinikuppi
 • käytetyt, huonokuntoiset tekoripset
 • paperia
 • punainen tussi
 • kuumaliimaa
 • musta tussi

Tee näin:

 • Pese posliinikuppi.
 • Fiksaa tekoripset ja liimaa ne kuumaliimalla posliinikupin kylkeen.
 • Piirrä punaisella tussilla paperille huulet ja väritä ne, liimaa kupin kylkeen.
 • Piirrä ripsien tyveen mustalla tussilla rajaus.

Näin helposti syntyy Posliini Salli. Korkeampaan kippoon voi laittaa kyniä, voit koristella myös keittiöpurkkeja samalla ajatuksella. Mielikuvitus on rajana ja näistä tulee valtavan hauskoja monin tavoin!

Saanko esitellä Posliini Salli Saanko esitellä Posliini Salli

Lapsetkin voivat innostua tekemään tällaisia hauskoja naamoja kynäkoteloiksi tai mekkisiveltimien pidikkeiksi. Aina löytyy sen verran huumoria, että tällaisia voi pitää hyllyllä vieraita ilostuttamassa. Meillä ainakin on vieraat tykkänneet näistä paljon. Tässä ei myöskään tarvitse olla mikään askartelun ammattilainen, riittää, että hiukan on silmää katsoa, mihin se silmäripsi menee.

Tällä askartelulla saa myös hyvin hyötykäyttöön ne ripsirupsittimet, joita ei enää voi omaan naamariin laittaa räpsymään. Roska käyttöön, niin kuin minulla on tapana sanoa.

Tehdäänkö lisää näitä roskahommia?

Nyt on aikaa kaikilla, jotka joutuvat kotona paljon oleskelemaan ja askartelukauppoihin ei pääse suuntaamaan, monilta löytyy erilaisia tarvikkeita moneen askarteluun kotoakin ja mielikuvitus on pääkopassa. Ei muuta kuin hommiin.

Saanko esitellä Posliini Salli

Askartelurikasta sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Suloinen Salli:) Sä kyllä keksit kivoja juttuja.

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihana idea!
  Mun on pakko toteuttaa tämä, niin söpö. Täytyy linkata tämä myös äidille ja siskoille 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onpas veikeä tapaus 😀

 4. Marianne kirjoitti:

  Hauska idea, tälläiset pienet jutut piristää varmasti mieltä 🙂

 5. Marjut kirjoitti:

  Eikäää, tää on ihana. Taisin törmätä tähän sun insta tilillä myös. <3 Ehdottomasti kokeiluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *