Hae
VillaNanna

Neuletakin päivitys

Neuletakin päivitys

Sade piiskaa ikkunaan, mutta haluan silti mennä kuvamaan neuletakkia, joka on saanut uuden päivityksen pintaansa. Neuletakin päivitys on helppo tapa muokata vaatetta, joka on hyvä kyllä ihan sellaisenaankin, mutta oma tyyli haluaa siihen pikkuisen muutoksen, sellaisen ihan pienen, joka tuo vaatteeseen hiukan enemmän tekstuuria ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tämä on myös tajuttoman helppo tapa hiukan somistaa vanhaa, itse en ole mikään haka tässä homassa, mutta tekevä oppii, oikeasti.

Tällaiset inhottavat kylmät myrskyisät päivät on hyvä viettää neöjän seinän sisällä ja luoda jotakin ihanaa ja kivaa. Minun neuletakkini sai kesän tunnelmat ja väeit ympärilleen ja näin se luo erilaista lämpöä ympärilleen. Voin myös vakuuttaa, että tämä oli hauskaa puuhaa ja sain kivasti pikkuisia tilkkuja pois pyörimästä. Tätä tulee vielä lisääkin, johonkin muuhun vaatteeseen, joskus.

Neuletakin päivitys Neuletakin päivitys

Neuletakin päivitys

Tämä neuletakki on ihan uusia löytöjä, joita olen tehnyt ilmaisosastolta. Tykästyin neuletakin romanttiseen mutta erilaiseen ulkonäköön. Mintun vihreä ei ole ihan meikäläisen juttu, mutta silti otin neuleen mukaani, ajatuksena oli värjätä se ensin, mutta lopputuloksesta näette, ettei värjäystä ole tehty. Tähän työhön tarvitaan hiukan lankaa ja tilkkuja, ei mitään muuta. Itse valitsin kankaita, jotka eivät välttämättä ihan sovi keskenään mutta ovat söpön näköisiä siitä huolimatta.

Tarvikkeet:

 • Neule
 • Puuvillatilkkuja
 • puuvilla yms. lankaa (ei villaa)

Tee näin:

 • Leikkaa tilkuista eri kokoisia terälehtiä, lehtiä sekä pisaroita.
 • Kiinnitä leikatut osat haluamaasi paikkaan vaikka hakaneuloilla ja ompele käsin erilaisin pistoin kiinni neuleeseen.
 • Voit lisäksi kirjoa kukkia ja muita koristeita kankaiden lisäksi.

Halusin yhdistää neuletakin ehdottomasti suloiseen kukkamekkoon, sellaisen mekon olen aikanaan hankkinut Kierrätyskeskuksesta ja mielestäni se sopii hyvin mintun vihreän kanssa, vaikka mekossa ei ole samaa sävyistä vihreää ollenkaan. Koska vettä tuli kuin saavista, niin halusin ehdottomasti rikkoa asun punaisilla kumisaappailla. Saappaita minulta löytyy enemmänkin, mutta nämä punaiset ovat minun suosikit. Näitä käytän aina kuin mahdollista. Tietenkin sadepäivänä tarvitaan sadetakki, tämä takki on ostettu uutena Stadiumista viime vuonna, kun etsin kuumeisesti sadetakkia, joka on sellainen joka asuun sopiva ja vihdoin löysin uutena trenssin. Perus sadetakki olisi hakusessa myöskin.

Aina ei voi siis löytää kierrätettynä jotakin, vaan on pakko ostaa uutena, onneksi ei tarvitse hetkeen hankkia mitää uutta. Ja nekin ”uudet”, joita olen kaappiin kaivennut on löytyneet kirpputoreilta.

Lämmintä torstaita myrskystä huolimatta!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

10 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Hauska idea! Minulla on yksi neule, joka on ikävästi kulunut yhdestä hihan kohdasta joten ehkä siihen voisi laittaa kukkasen tai vaikka sydämen. Täytyy laittaa mietintämyssyyn hautumaan. Ihanat punaiset kumisaappat!

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, kannattaa aina lähteä siitä, että käyttää vaatteen loppuun asti, korjaa ja muokkaa vain vähän kerrallaan.

 2. Henna kirjoitti:

  Päivitys sopii täydellisesti tuon sinun ihanan värikkään sateenvarjon kanssa!

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos. Tää sontikka on meikäläiselle hyvin tärkeä. Onhan se ostettu Krakovasta.

 3. Johanna kirjoitti:

  Hieno tuli. Tässä aloin itsekin katselemaaan omaa neuletta, joka on päälläni, sillä silmällä. 🙂 Oli innostava idea!

  • villananna kirjoitti:

   Ei muuta kuin tekemään. Tämä on erittäin helppo kirjailutapa. Yllätyin itsekkin siitä. Vasta kun harjoittelen kirjontaa ja oli pakko testata tätä tapaa myös.

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas kivasti päivitetty villatakki ja sopii sinulle todella hyvin!

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanan päivityksen olet jälleen kerran tehnyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *