Hae
VillaNanna

Virkattu kesälaukku

Virkattu kesälaukku

Olen tänä kesänä todella harjoitellut virkkaamista ja virkattu kesälaukku on yksi niistä harjoitteluista. On ollut aika hienoa nähdä miten riittää osata vain muutama silmukkamalli ja niillä kykenee tekemään vaikka ja mitä kivaa. Parastahan tässä on ollut se, että innostuin tästä yhdestä tietystä langasta niin paljon, että halusin tehdä sen kanssa vaikka ja mitä neuleita. Olen hiukan oppinut jopa lukemaan ohjeita, vaikka ihan kaikkea en ihan ymmärräkkään näistä ohjeista.

Tämä kesä on tuottanut minulle isoja vaikeuksia sen vuoksi, että sellaista lomaa ei ole meikäläisellä ollut, mutta olen yrittänyt nauttia kaikesta siitä mitä ympärillä on siitä huolimatta. Vaikeimmat hetket ovat silloin kun on viikossa ollut vain se yksi vapaapäivä ja sekin se sunnuntai kun mikään ei tunnu olevan auki. Tällainen yhden päivän sunnuntai minulla oli muutama viikko sitten ja suunnistimme silloin ihanaan Kallahden uimarannalle nauttimaan ihanan idylliseen rantaravintolaan lounasta.

Virkattu kesälaukku

Virkattu kesälaukku

Virkattu kesälaukku

Laukku ei ollut mitenkään suunniteltu juttu, kun aloin tätä vääntämään. Ainoastaan tiesin, että haluan pyöreän mallisen pikkulaukun, johon kuitenkin mahtuu jotakin sisällekin. Langaksi valikoitui jälleen ihana Novitan Cotton recycled -lanka ja muut osat on vanhoista vöistä, vailitettavasti jouduin ostamaan yhden vyön kirpparilta kun itselläni ei ollut näin ohutta olemassa kuin yksi. Tarvitsin siis kolme vyötä, joista yhden vyön kiinnityssysteemi tuli laukkuun sulkimeksi.

Virkkasin ihan perus kiinteillä silmukoilla kaksi pyöreää kappaletta ja suoran kappaleen niiden väliin. Kaikki kolme osaa virkkasin lopulta piilosilmukoilla yhteen. Hyvin helppo ja yksinkertainen juttu. Laukun koristelin vielä isolla kukalla. Työkaverit siis ehdottivat tuota kukkaa tuohon, joten siksi se lopulta siihen tuli. Jopa miespuoliset työkaverit tietää mun tyylin aika hyvin, vaikken näissä vetimissä töissä kulje.

Asuni:

Asuni olen valinnut sen mukaan millainen laukku minulla on. Mielestäni minun uusi farkkuinen paitamekko sopii todella hyvin laukkuun ja uudet kangastossuni antaa kivan lisän asuun. Tietenkin hattu päähän ja menoksi, niin kuin aina sanon kun lähdetään ovesta ulos. Mekon sekä kengät ostin meidän Riikan reissulla laivalta, oli aivan liian herkulliset alet käynnissä ja vaikka kengät ovat minulle pikkuisen liian isot, niin halusin juuri ne. Onkin sitten ostettu tämän vuoden uudet vaatteet tässä.

  • Paitamekko: Silja Serenade
  • Kengät: Silja Serenade
  • Laukku: Itse tehty
  • Hattu: Itse tehty

Hattu jos kiinnostaa, niin siitä löytyy juttua myöskin. Oli ihan ensimmäinen kesähattu, jonka virkkailin. Ohjetta ei ole olemassa, mutta aika helposti sen tekee ilman ohjeitakin. Tämän tyyppiset hatut on niin mun juttu.

C’est la Vin

Virkattu kesälaukku Virkattu kesälaukkuVirkattu kesälaukku

*****

Ravintola Maininki on ihanan idyllinen rantaravintola Kallahden uimarannan edustalla. Ympäristö on hyvin rauhallinen, vaikka tuollaisena kauniina sunnuntai aamupäivänä siellä alkoi tulla vilinääkin. En tiedä miten paljon sinne eksyy ihmisiä syömään kauempaa kuten me, mutta suosittelut kuitenkin paikalle. Ruoka on erittäin hyvää, kakut ja kahvi on hyvää sekä ihanan rento ja iloinen henkilökunta. Ravintolassa nauttii kyllä pedempääkin. Me tosin annoimme pöytämme aika pian pois, emme jääneet nauttimaan olostamme sen pidempään, kun alkoi jonotusta näkymään terassille.

Terassi on kyllä iso ja pöytiä löytyy mutta koska olimme tavallaan jo valmiit, eikä ollut tarvetta enää jäädä istumaan itse ravintolaan, niin nappasimme tavarat ja lähdimme pienelle kävelylle rannalle. Tosin ihan rantaan emme kuitenkaan halunneet mennä, kun auringon palvojia oli sen verran paljon tällä kertaa. Käy tutustumassa ravintolaan tästä linkistä ja käy ihmeessä paikan päällä, jos et ole ennen käynyt.

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Kun elämä muuttuu

Vinkit joulunajan ruokailuihin

Kesäinen Naantali

13 hääpäivä

12 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Ihana laukku!

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihana hattu ja laukku, ei ensi vilkaisulla virkatuksi arvaisi 🙂

  3. Sl kirjoitti:

    Apua! Ihana laukku! Saanko tehdä samanlaisen? Osaan siis itsekin virkata vain sillä ”perus tavalla”, joten voisi olla hauska kokeilla tätä! ?

    • villananna kirjoitti:

      Toki voit tehdä tämmöisen 🙂 Muistat vaan kertoa mistä olet idean napannut 😀

  4. tuulanneli kirjoitti:

    Aivan ihastuttava kesälaukku ja asukokonaisuus on todella hyvin toimiva!

  5. hannamariav kirjoitti:

    Supersöpö laukku ja istuu tuohon asuun kuin nakutettu!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  6. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

    Ihana laukku! Näyttää hyvältä tuon mekon kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *