Hae
VillaNanna

Kesän ihanat tunnelmat

Minulla kesäkuu meni ihan ohi, hurahti niin nopeasti, etten edes huomannut mitä tapahtui. Pitkälti varmasti johtui tästä muutosta mikä oli koko kesäkuun projekti. Nyt onkin kiva laittaa kotia ihan hissukseen. Ompelutilakin on alkanut muodostua tuonne yläkerran aulan vaatekaappiin…Kyllä, minun ompelutilani tulee kaappiin. Tosi mälsää mutta ainoa hyvä ratkaisu tällä kertaa. Hiukan säälittää nämä minun tarvikkeet kun niiden paikkaa ei meinata millään keksiä, mihin niitä laitetaan. Sen ainakin tiedän, ettei tarvikkeita tarvitse hommata moneen vuoteen.

Tuossa ennen kun kesäkuu vaihtui heinäkuuksi saatiin vihdoin syötyä ulkona ensimmäinen päivällinen. Muutenkin piha alkaa näyttää tosi kivalle ja yhtä boheemille kuin meidän entinen parveke. Vielä toki asioita puuttuu kun en ole päässyt kuvaamaan enkä myöskään ompelemaan mutta kaikki aikanaan.
Kun saatiin tietää, että muutamme tähän asuntoon niin kävimme Porttipuiston Kierrätysmyymälässä ostamassa pitsiverhoja, tosin näistä lähes kaikki oli pitkiä pätkiä kangasta, jota hyödynnämme nyt tässä pihassa. Haluan samanlaisen fiiliksen kuin meillä oli parvekkeella ja tietenkin Kazimierzin tunnelman. Ja kaikki lähtee katoksesta ja verhoista. Paljon on tekemistä vielä, puuttuu niin paljon mutta sovimme miehen kanssa, että keväällä aloitamme tuon pihan suunnittelun ja laittamisen ihan kunnolla. Siihen asti tämä pikkuinen keidas on käytössä.

Hellepäivään sopii hyvin kukkakaali-kesäkurpitsakeitto, joka on erittäin helppo tehdä ja mikä parasta, edullinen kesäruoka. Se sopii kyllä myös muihinkin vuodenaikoihin hyvin, mutta nyt se sopii kesään ja ihanaan hellepäivään. Oli muuten aivan ihanaa syödä ja nauttia elämästään tuossa, ruokailun jälkeen napata jäätelö käteen ja ottaa sohvalla rennosti. Kyllä tuli sellainen olo kuin istuisi Kazimierzissa, ravintolan terassilla ja katselisi ihmisvilinää.
Se harmittaa kyllä, että onnistuttiin tuo pöytätaso pilaamaan muutossa mutta korjataan sekin vielä kun ollaan saatu tuo siällä oleva sotku siivottua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *