Hae
VillaNanna

SekameteliDIY

Mikä se sellainen sekameteliDIY oikein on? Mihin se liittyy? 

Tuossa juuri ennen joulua julkaisin kummallisen kuvan Instassa ja kyselin seuraajiltani, että mitähän ihmettä olen tekemässä. Kuvassa oli kaikenlaisia keittiötavaraa, liimoja, rautalankaa, yms. Rikkinäistä ja muuta sälää, millä en tee yhtään mitään. Näitä kahta ideaa oli turha laittaa esille erikseen, vaan parempi samaan postaukseen vaan, ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että tein molemmat samalla kertaa.

Näin meiltä ei mennyt mikään roskiin tai kiertoon, kun saatiin käyttöön vähän eri muodossa. Tarjoiluastioita haluankin tehdä muutaman lisää, mutta ihan erilaiset. Millaiset niistä tulee, selviää kaikille joskus tulevaisuudessa. Ensin pitää löytää kaikki söpöt tarvikkeet niihin.

SekameteliDIY

Kotoa löytyy aina kaikenlaista tavaraa, josta voi hyvin valmistaa erilaisia uusia asioita, joita hyödyntää kotona. Aina ei tavaran tarvitse olla samassa hommassa mitä ennen, vaan mielikuvitusta voi käyttää ja näin saada erilaiset tavarat uuteen loistoon. Myös rikkinäisistä saa kaikkea kivaa, oli ne millaisia pirkkeja ja purnukoita tahansa. Ainakin kannattaa miettiä mitä kivaa voisi mistäkin saada. Minulla kun on jo selkeä ajatus siitä, miltä nämä ihanuudet tulee näyttämään.

Teline pesuaineille ja pesuhärpäkkeille

Kaapissani on pyörinyt pitkään rikkinäinen lävikkö sekä höyrytysosa kattilaan. Alunperin oli tarkoitus tehdä tämä roikkuva teline eri tavoin, mutta koska s-koukkuni olivat hiukan väärän mallisia, niin oli käytettävä luovuutta hyödykseen ja tehtävä homma toisin. Koska höyrystinosa ei pysy kivastikiinni, on se sidottava rautalangalla niin, että sinne voi laittaa pesukintaita yms. Jouduin punomaan rautalankaa myös lävikköön, että sain s-koukut sopimaan, tämän jälkeen yhdistin osat toisiinsa ketjulla. Ja ei muuta kuin roikkumaan.

SekameteliDIY

Tarjoiluastia

Näitä tarjoiluastioita voi tehdä monella tavalla. Tällä kertaa käytin eripari astioita, joita minulta löytyy paljon. Käytin pelkästään leipälautasia sekä aluslautasia. Väliosiksi valikoitui erilaisia pieniä laseja sekä yksi pikkuruinen kahvikuppi. Näitähän minä kerään. Liimana käytin lasiliimaa, tämän kanssa pitää olla malttia, jota minulla ei tietenkään ole ollenkaan. Ihan hyvä tästä silti tuli, vaikka yksi lasi oli siirtynyt väärään kohtaan ja näin astia on hiukan flinillään.

SekameteliDIY

Ihanaa iltapäivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

DIY -tarjoiluastiat

Käsityön teemavuosi – Kierrätys

Jouluaaton kattaus

 

12 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Ihanan näköisiä suklaita tossa tarjoiluvadissa, oikein tuli vesi kielelle =)

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kuinkahan alkoi kovasti tehdä suklaata mieli? 😀

 3. Henna kirjoitti:

  Täytyykin vinkata tästä äidille! 😀 Hän juuri pohti mihin käyttäisi vastaavia vanhoja astioita!

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Ihania juttuja olet tehnyt!

 5. petra - Sängyn alla kirjoitti:

  Oot kyllä nero! Ei olis itselle tullu mieleen kumpikaan näistä, mutta varsinkin toi tarjoiluastia on tosi kiva idea! ?

  http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *