Hae
VillaNanna

Suloisen sumuinen ilta Helsingissä

Suloisen sumuinen ilta Helsingissä

Pehmeä lumisade valtaa Helsingin ja pian maa on valkoisenaan, suloisen sumuinen ilta Helsingissä laskeutuu ympärille ja vihdoin valkoinen ihmemaa avautuu kaikille. Tämä on se ihana hetki kun voi nauttia ihanan pehmeästä pumpulista, ennen kuin se muuttuu kylmäksi ja märäksi moskaksi. Mutta nyt on helppo nauttia pumpulin pehmeästä lumesta, jossa jaksaa temmeltää koko illan ja vaikka seuraavan päivän. Tehdä monta lumiukkoa ja kuvitella matkustavansa sen kanssa lumiukkojen juhliin.

Tässä illassa oli jotakin maagista, jotakin vähän surullistakin mutta samalla toivekkuutta ja uuden alkua. Yhdessä voitamme kaikki esteet ja vielä päästään matkustamaankin, ihan varmasti. Nyt on se hetki kun nautitaan, eikä huomisesta väliä, se tulee sieltä joka tapauksessa. Annetaan tämän hetken hoitaa ja antaa meille parastaan. Keskitytään vain toisiimme ja annamme omaa aikaamme.

Suloisen sumuinen ilta Helsingissä

Tällaisena iltana haluaa sukeltaa kunnolla suloisuuden mereen ja antaa sumun kietoa sumuverhon harteille lämmittämään. Avata suunsa ja maistella hitaasti maahan satavia lumihiutaleita. Tyyni talvinen meri kutsuu meitä ja siksi menemme paikkaan, jossa saamme juuri sitä suloisen romanttista ja lämminhenkistä fiilistä. Sellainen paikka on Cafe Regatta. Oli sitten kesä tai talvi, niin tämä paikka on yksi ihanimpia kahviloita Helsingissä, näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka.

Sisälle ei päässyt, joten meidän paikka löytyi katoksen alta, lämpimät peitot harteilla ostimme lämpimät huomat ja herkulliset korvapuustit ja mustikkapiirakan. Kaakao lämmitti poikaa ja meitä lämmitti lämmin glögi. Mikä ihana hetki yhdessä, kiireettömästi. Poika matkasi Gubalowkalle, siihen fiilikseen, niihin makuihin, joita nautimme Gubalowkalla, ylhäällä vuorella, lumisateelta piilossa, lämmittelemässä juoden kaakaota ja katsellen toistemme punaisia poskia. Härdelli muisteli kaikkea sitä näkemäänsä ja kokemaansa kun joi kaakaota, joka maistui aivan samalle kuin siellä vuorella. Siellä, minne hänellä on kova ikävä. Meidän pieni higlander, joka matkaa vuoristoon lähes joka päivä.

Emme tiedä miten kauaa tämä kestää, tämä ihana sumuinen hetki, joten nautimme joka solulla, laitamme perheen whatsApp -ryhmään kuvia tunnelmasta, haluamme jakaa hetken rakkaiden kanssa, heidän jotka eivät päässeet mukaan nauttimaan meidän kanssamme. Heidän, jotka asuvat muualla ja joita emme päivittäin nää. Minun rakkaiden.

Oletko päässyt nauttimaan lumesta?

Suloisen sumuinen ilta Helsingissä

Suloista alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Ihanaa kun saitte nyt kunnon talven ,ja toivottavasti sellaiisen joka ei heti sula pois.Kivaa viikkoa Melissa.

 2. Katinkontit kirjoitti:

  Upealta sait hetken kuulostamaan! ? Toivotaan nyt, että tämä lumi pysyisi edes hetken!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Olen. Täällä on ihan mielettömän upean talviset maisemat olleet jo jonkin aikaa 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Tänään oli kyllä niin ihana aurinkoinen päivä täällä.

 4. HENNA kirjoitti:

  Tampereella lunta on ollut jo hieman kauemmin mitä Helsingissä, joten ollaan päästy nauttimaan, jopa lumitöitä on muutamana päivänä saanut tehdä 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Nyt on Helsinkiin saatu ihan kunnolla lunta ja varmaan tulee lisää vielä.

 5. hannamariav kirjoitti:

  Näyttää aika ihanalle! Jyväskylässä on jatkuvasti tällä hetkellä lunta, on kyllä nättiä!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *