Hae
VillaNanna

Ihanan suloiset joululahjat

En ole vuosiin neulonut lapasia mutta vanhempi pojistani ilmoitti hyvin suoraan, että muilla lahjoilla ei väliä mutta hän haluaa lapaset. Äidin tekemät lapaset. Ei auttanut kuin ottaa kutimet käteen ja aloittaa neulominen ja täytyy sanoa, että jäin aika koukkuun lapasten neulomiseen. Seuraavat on jo tulossa puikoilla. 
Poikani lapasten ohjeen otin Novita 3/2016 lehdestä. Malli on naisten kokoa mutta esimerkiksi pojalleni sopiva, minulle taas aivan liian suuri koko vaikka onkin naisten. Koska tein lapaset jämälangoista niin niistä tuli hiukan eri näköisetkin lopulta.
Jälleen tein myös paketit tapetin jämästä, jonka olen ostanut Kierrätyskeskuksen Näprä osastolta. Siellä onkin vaikka mitä kivaa, mitä voi käyttää niin lahjojen tekemiseen kuin myös pakettien. koristeista nyt puhumattakaan…Mahtava paikka löytää kaikenlaista kivaa puuhaa. Näprällä on kaikenlaista kivaa tekemistä kuten pajatoimintaa, kannattaa seurata ja ilmottautua pajoihin kun kiinnostavaa tulee eteen.
Meille pehmeät paketit kuuluu jouluun, joulu ei ole joulu ilman ihania villasukkia, pipoja ja kaulaliinoja. Tänä vuonna ei paljoa itse tehtyjä paketteja tosin tule, tosin ei tule muitakaan. Johtuen omasta voinnistani, ensi vuonna on uusi joulu kuitenkin.

Kuten monet tietää, joulukalenteriluukkuja availlaan nyt innoissaan ja niitä on vinot pinot erilaisia ja eri tahojen perustamia. Meillä Käsityöblogit- ryhmällä on omansa ja monella muulla blogigenreillä omansa. Mutta niin on myös Kierrätyskeskuksella omansa. Ja ei mikä tahansa joulukalenteri vaan kierrätysaiheinen, tämä löytyy eri somekanavista hastagilla #kestäväjoulu kannattaa kurkata mitä kivaa on jo tullut luukuista.

Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *