Hae
VillaNanna

Viimeinen lomapäivä

Viimeinen lomapäivä

Viimeinen lomapäivä oli kiukuttelua ja vesisadetta. Olimme suunnitelleen päiväreissun toiseen kaupunkiin, mutta se sitten peruuntui kovan vesisateen vuoksi. Ja minua kiukutti, kiukutti niin paljon, kun viimeinen lomapäivä pitää viettää sisätiloissa.

Viimeinen lomapäivä

Nousin iloisesti aamuun, aurinko paistoi ja oli mukavan lämmin. Join aamukahviani ja laittelin itseäni valmiiksi reissua varten. Ja sitten repesi taivas, katsoin suu auki pihalle ja katsoin kun sadepisarat säntäilivät pitkin maata. Vettä tuli niin paljon, ettei eteensä nähnyt ja sade ei ollut ihan heti loppumassa. Istuin sängylle ja huokasin syvään, voihan hitto. Tähän mennessä on aina viimeinen lomapäivä vietetty jossakin muualla kuin kotona, enkä haluaisi sen muuttuvan tälläkään kertaa.

Mutta äiti maa oli asiasta toista mieltä, ei minun auttanut itkut markkinoilla, vaan laitoin leffan pyörimään ja kiukuttelu alkoi sillä hetkellä, ihan kuin se nyt asiaan jotenkin auttaisi. Meikäläistä nyt vaan sattui harmittamaan, varsinkin kun en ole koskaan käynyt siinä paikassa minne ajateltiin mennä.

Aika kului, vettä vaan tuli ja tuli, lopulta kello raksutti sen verran, ettei ollut mitään järkeä lähteä yhtään mihinkään, oli aika heittää pyyhe kehään. Ja minua kiukutti niin paljon.  En millään olisi halunnut maata kotona, ihan kuin se makoilu nyt jotenkin auttaisi. Iltaa kohden ilma alkoi kuitenkin selkenemään mutta minun oloni oli aivan kakka.

Pikaisesti vaatteet päälle ja matkaan

Eipä siinä ehtinyt ihmetellä, kun mies sanoi että auto lähtee pihasta siihen ja siihen aikaan. Minä kyydissä tai en. Kovassa kiireessä vaatteet niskaan ja pihalle. Vasta ulkona huomasin, että olen valinnut päälleni ihanasti kirppisvaatteet. Lähes Lumppumaakarin ekstaasi, tosin nyt ei ollut päällä mitään tuunattua. Ei edes laukkua. Mutta voi sen ekstaasin luoda näinkin, ihan hyvin. Ihan siitä syystä, että se on enemmän tunne. Jos haluat tietää enemmän mikä on Lumppumaakarin ekstaasi, niin klikkaa tätä linkkiä.

Viimeinen lomapäivä alkoikin tuntua mukavalle, vaikka ei Helsingistä pois lähdetty. Päästiin kuitenkin ulos ovesta ja löytyi vielä hyvät fiilis vaatteet päälle. Parasta tässä asussa on se, että farkkutakki oli juuri samaisena viikkona löytynyt UFF:in euronpäiviltä. Tällaista farkkutakkia minulla ei ole vielä ollut, joten ehdottomasti se piti napata kotiin. Neule taas on hankittu aikanaan Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta (sama paita oli myös laivalla kesällä päälläni), leggarit taasen on hankittu aikanaan Fidasta ja kengät juuri hankittu myöskin Fidasta.

Cafe Regatta ja ihana ilta

Kuuden aikaan sade oli päättynyt ja mieheni sanoi sitten, että nyt mennään vaikka cafe regattaan iltapalalle ja nauttimaan vähän lihottavistakin asioista kuten leivonnaisista. Ensin kiukuttelin asiasta mutta lopulta mieheni sai minut työnnettyä ovesta ulos ja antauduin täysin meren syleilyyn, tai noh, en uinut sentään, sen verran syksyinen ja kylmä tuuli kutitti naamaa, ettei uimaan voinut ajatellakaan.

Regatta on ihana paikka, normaalisti ollaan siellä käyty vain talvisin, mutta nyt päästiin vihdoinkin kesäaikaan nauttimaan ihanasta olosta siellä. Vaikka korona on, niin Regatassa käy kuhina. Terassi on sen verran suuri, että ihan toisen ihmisen vieressä ei tarvitse olla. Ihana paikka ja meri laannutti tämän myrskyävän ihmisen jälleen kerran, vaikka ei reissuun päässytkään.

Viimeinen lomapäivä

Mukavaa tiistaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Suloisen sumuinen ilta Helsingissä

12 vuotta naimisissa

8 kommenttia

 1. Nadine kirjoitti:

  Ei asialle yleensä voi mitään, jos luontoo päättää meidän puolesta. Kiva, että päivä loppui kuitenkin ihanasti ?

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kivan päivän kuitenkin saitte 🙂

 3. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

  Näyttää ihanalta kahvilalta ja kivat vaatteetkin. Loppu hyvin jne. 🙂

 4. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tuo kiukutteluosio kuulostaa vähän tutulta… Kivan päivän kuitenkin saitte.
  Autinkoisia syyspäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *