Hae
VillaNanna

Yöpuku+tuubihuivi=mekko

Lumppis-projekti on ollut loistava tapa saada uusia vaatteita materiaaleista, jotka eivät sellaisenaan enää toimi. En voi mennä vannomaan, että tuo hauska monikuvioinen helma olisi tuubihuivi mutta muutakaan en tähän hätään keksinyt. Olen kaivanut sen Fidan Outletista aikanaan kun ensimmäisen kerran siellä kävin kaivelemassa. Yöpuvun housut ovat omani, jotka olen alunperinkin tehnyt vanhasta lakanasta. Mekko on kerran jo ollut täällä esillä ja kyseisen postauksen jutut tullaan kuvaamaan minun päälläni tämän kesän aikana.

Kesäasupostaus
Lakanasta pyjamahousut
Farkkuläpsyt
Mekko
Olen tosi innoissani siitä, että näin saan hyvin helposti sekä halvasti toteutettua tätä keräilyharrastustani. Tästä mekosta tuli juuri sellainen mikä on täysin tyyliäni ja tykkään mekosta todella, todella paljon. Mekon kaava on tuttu Burda 5/13 lehdessä oleva kaava. Tämä on yksi luotto kaavoistani ja jokainen mekko näyttää ihan toiselle vaikka samalla kaavalla teen. Kaava on helppo toteuttaa ja on näyttävä vaikka on yksinkertainen.
Helsinkiä luonnehditaan useasti betonilähiöksi tai kivikyläksi. Helsinki on paljon muutakin kuin noita kahta. Minun Helsinkini näyttää aivan erilaiselle mitä puhutaan. Olette täällä blogissani saaneet monesti nähdä mitä kaikkea Helsingissä oikein on. Nyt näette läehiön, joka on ihan meidän kodin vieressä, pyöräreissun päässä. Oli pakko käydä täällä pyörähtämässä kun viimeisiä hetkiä sutaan kulmilla. Kaikki lähiöt eivät siis ole samanlaisia täällä. Ei myöskään se lähiö, jonne nyt muutamme. Se on matalasti rakennettua aluetta. Paljon ollaan sielläkin pyöräilty eikä koskaan uskottu, että sinne muuttaisimme joskus. 

Mukavaa torstaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *