Hae
VillaNanna

3x collegepaidan tuunaus

3x collegepaidan tuunaus

3x collegepaidan tuunaus -kooste tulee tässä. Työt ovat suhteellisen helppoja, mutta haastetta löytyy myöskin hiukan. Tämä kooste vie hitaasti aasinsiltana seuraavaan työhön, jossa on keskiössä juurikin collegepaita. Olen siis eilen tuunannut jälleen yhden paidan ja ennen kuin esittelen sen teille, laitan pari vanhempaa tuunausta esille.

3x collegepaidan tuunaus

Paitoja voi muokata monin tavoin, voit käyttää flanellia, pitsiä, farkkua. Mitä ikinä kaapista sitten löytyykään. Ja parasta on se mielikuvitus, jota kannattaa tässä kohtaa kiusata oikein kunnolla. Tee omaan tyyliin sopiva tai sitten kokonaan poikkeava omasta tyylistäsi. Testaa ja kokeile mikä toimii ja mikä ei. Omissa töissäni on yksi paita, jonka tuunasin alun perin ihan toiseksi ja lopulta saikin sen muodon, jonka näette nyt tässä. blogissa.

Kolme collegepaidan tuunausta:

 1. Helppo muokkaus paitaan, joka huomataan kauas.
 2. College+ flanelli
 3. Romanttiseksi collegepaidaksi pitseillä

Näissä kolmessa on oma fiilis ja ulkonäkö, työt ovat suhteellisen helppoja ja näitä voi myös muokkailla oman maun mukaan niin paljon kuin haluaa. Eli ei tarvitse tehdä ihan samanlaisia. Pienillä muokkauksilla saa tylsän paidan ihan uuden näköiseksi, jossa on niksi jos toinenkin.

Haluatko suorat linkit myös?

Halusit tai et, laitan suorat linkit siitä huolimatta teille esille. Voit näin vapaasti valita sen työn, joka inspiroi eniten ja lähteä testaamaan sitä tai tehdä omalla tavallasi hyödyntäen minun kokeilua. Tutustu rauhassa vinkkeihin ja ehkä ohjeisiin ja kokeile tehdä omasi.

Linkit:

Tämä paita on todella kovassa käytössä, aikaisemmin käytin hyvin vähän tätä paitaa. Paidan niksi on takakappaleelle tehty nahkakoriste, jossa isot sirkat. Niihin saa kivasti pujotettua narun, tämä antaa myös hiukan lisätilaa itsellesi, jos paita on hiukan liian nafti jo.

Tuunaa vanha paita

Itse tykkään tästä paidasta, siitä tuli hauska ja sopii varsinkin nuoremmille. Tosin itse nyt käytän tätä vaikka en nyt niin nuori enää ole. Kiilat antavat lisäsenttejä jos vaate on liian pieni, kiiloilla voi siis suurentaa vaatetta ja parastahan on se, kun ei edes yritä piilottaa sitä, että on tuunannut jonkin vaatteen. Se kannattaa todella näyttää kunnolla.

Collegen ja flanellin yhteinen valssi

Pitsistä on muodostunut minulle se the juttu ja niin kuin tiedätte, romanttinen vaate on minulle se kaikkein ihanin päällä. Pitsiä siis lisään ihan kaikkiin mahdollisiin vaatteisiin mitä ikinä keksin. Pitsi rakastaa varsinkin farkkua, mutta toimii myös monessa muussakin materiaalissa, kuten nyt vaikka collegessa. Tämä paita on helppo yhdistää ihan perus vaatteiden kanssa tai sitten näyttävämmin erilaisten pitsihärpäkkeiden kanssa. Pukeudu kuin olisit täytekakku.

Tylsän paidan romanttiset kuviot

Rentoa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Riitta Reissaa kirjoitti:

  Tuunaaminen antaa lisää käyttöaikaa vaatteille. Sen avulla voi muokata vaatteen tyyliä ja pelastaa nutun jos vaikka oma paino on muuttunut. Kuva seurata ideoitasi!

 2. petra kirjoitti:

  Ajattelin heti että toi pitsi on mun lemppari näistä kolmesta! Mutta kaikki linkit kurkattuani en osaakaan enää päättää että onko toi flanelli ja college vai pitsi ja college kivempi 😀 Eikä toi sininenkään ole huono! APUA! onneksi sun ei tarvi valita 😀 Seuraavaa tuunaustasi odotellen!

  http://www.sangynalla.fi

 3. Marjut kirjoitti:

  Tulikin mieleen, että mulla saattaisi olla paita, jonka voisin tuunata. 🙂 Kiitos inspiraatiosta.

 4. Hengittävää elämää etsimässä -blogi kirjoitti:

  Pitsi näistä best! Olisipa hauskaa päästä pitkästä aikaa pukeutumaan vähän parempaan Seppälään =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.