Hae
VillaNanna

Hellepäivän paras materiaali

Moni lukijani tietää, että minä rakastan kuumuutta. Saunaa en kestä mutta tällainen kuumuus mitä meillä on nyt ollut, on ollut mieletön. Monille kilpirauhassairaalle nämä helteet ovat olleet kamala paikka ja monet ovat joutuneet sairaalahoitoon. Tai näin olen lukenut kun seuraan Facen kilpirauhas-ryhmiä. Pieneläimet saavat meidän pihalla vettä ja suojaa, jos tarve sitä vaatii. Eli yritän kuitenkin osaltani auttaa niitä, jotka kelistä kärsii vaikka itse en kärsi.
Paras materiaali minulle on ollut ehdottomasti viskoosi. Viskoosi on selluloosaa mutta uutena ei mikään luontoystävällinen materiaali valmistaa. Viskoosi on ilmavaa ja kevyttä, joten todellakin on näihin helteisiin erittäin sopiva. Viskoosi kankaita minulla on valtavasti varastossa ja onkin nyt ollut kiva saada sitä varastoa pieneksi hitaasti mutta varmasti. Tämä kangas oli lumppulaatikossa ja kangasta oli niin paljon, että olen saanut tästä tehtyä vaikka mitä. Tämän Burdan kaavan olette jo nähneetkin täällä topin muodossa. Mekon sain valmiiksi jo ennen muuttoa mutta alkaa olla sellaiset päivät, että näitä saa kuvattua myös. 
Viskoosi vaatteita on tänä kesänä näkynyt blogissani valtavasti ja monet on aikaa sitten ommeltuja mutta nyt muuton aikana on löytynyt uudelleen käyttöön. Tavallaan on ollut myös ihan kiva poistaa vaatteita ja kenkiä niin radikaalisti mitä tässä olen joutunut tekemään, vaikka se on ollut minulle todella rankaa, niin silti se on myös antanut paljon. Taas on kassi alkanut täyttyä, joka menee kiertoon, luulen, että kaapit alkaa tyhjenemään aika reilusti.
Mutta joka tapauksessa, viskoosi on the juttu näillä helteillä minulle ja viskoosia tulen varmasti käyttämään koko elokuun vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *