Hae
VillaNanna

Kuvia vapulta

Kuvia vapulta

Nyt tulee muutamia kuvia vapulta. En nimittäin tehnyt vappuna sitten yhtään mitään. En mitään. Ajatuksena oli, että koko ihana pitkä viikonloppu olisi vain pelkkää ompelua, mutta eipä ollutkaan. En vain jaksanut miettiä koko asiaa, vaan makoilin pitkin viikonloppua. Pari kertaa kävin kävelyllä ja se siitä. Se oikeastaan teki oikein hyvääkin, ettei tehnyt yhtään mitään.

Kuvia vapulta

Tosiaan vappu tuli ja meni. Meillä ei niin hirveästi niin sanotusti tätä juhlaa juhlita. Toki meillä mennään vappulounaalle, mutta muuten vaan löhöillään ja ollaan vain. Yleensä vappulounas tapahtuu merellä, mutta tänä vuonna haluttiin olla seikkailunhaluisia ja mentiin saareen syömään, merellä ei siis oltu missään vaiheessa, en edes kokoeillut meren lämpötilaa. Mutta meillä oli vähän sellainen olo, että käydään vieraissa kun mentiin ihan eri paikkaan mitä yleensä.

Vappuaatto

Vappuaattona me grillattiin ja syötiin, mies paistoi munkkeja ja poika ja minä vain löhöttiin. Meikäläisen piti laittaa pihaa, mutta eipä siinä kelissä oikein pihaa sitten laiteltu. Illemalla lähdettiin miehen kanssa kävelemään Jätkäsaareen, joka oli aika autiona. Poika lähti juhlimaan vappua kavereiden kanssa. Se juhliminen piti sisällään saunomista ja syömistä. Rauhalliset juhlat, vaikka kotiin poika tuli ääni poissa. Olivat laulaneet koko yön kovaa ja korkealta.

Hanahomen

Olin sitten ekaa kertaa ikinä Hanasaaressa. Oli muuten mielenkiintoinen hotelli kokonaisuudessaan. Hanasaari on monta asiaa: Se on suomalais-ruotsalainen kulttuurikeskus ja kongressikeskus, sieltä löytyy myös hotelli, ravintola ja seiniä koristaa suomalainen ja ruotsalainen taide. Hanasaaren kulttuurikeskuksen on suunnitellut arkkitehti Veikko Malmio ja sisustus on upeaa pohjoismaalaista muotoilua.

Kuvia vapulta Kuvia vapulta

Kesää odotellessa

Vappu oli tosiaan sellainen kuin aina, eli kolea, vettäkin saatiin niskaan ja useasti vapun jälkeen alkaa taas luonto kukoistaa, sen huomasin oikeastaan jo vappuna kun puihin alkoi tulla silmuja. Minulle tämä aika onkin kiinnostava, sillä seuraan tarkkaan meidän kirsikkapuuta, miten siihen saadaan ihanat kukat. Meillä kukat ei kauaa pysy puussa, viime vuonna ne jaksoi loistaa muutaman päivän ja putosivat pois. Mutta kaunis se oli sen hetken.

Vielä ei ole kovin ihania päiviä ollut, eilenkin tuli vettä niskaan, mutta toive on kova, että kelit tästä paranee ja saadaan ihana kesä. Aina vähän pelottaa, että onko nyt se kylmä ja kolea kesä vuorossa, mutta lähi vuosina kesä on ollut kyllä aivan mielettömän ihana. Lämmin ja pitkä. Joten odotus on suuri, että saadaan jälleen ihana kesä.

Kuvia vapulta Kuvia vapulta

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Meidän vappu

Suloisen rauhallinen vappu

Erilainen vappu

Kirppisvaatteilla brunssille

 

6 kommenttia

  1. Sonja kirjoitti:

    Hyvät ruuat teillä ainakin ollu! Mulla meni vappu kans iha kotoillessa mitä nyt anopilla käytiin syömässä. Kiva välillä vaan rauhottua kotona.

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Vappu on kai kaikista iloisin Suomen juhla. Saa syödä hyvin ja pukeutua miten lystää 🙂

  3. Petra kirjoitti:

    Aivan ihana tämä viimeinen kuva! 🙂 meidän vappu meni myös hyvin rauhallisesti, kun lauantaina oli lasten synttärit, niin sunnuntai ja maanantai sittenvaan oltiin. 🙂 Teidän perheellä on ihania perinteitä kaikkien juhlien osalta, vaikka ette niitä sitten juhlisikaan omasta mielestänne sen kummemmin. 🙂

    http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *