Hae
VillaNanna

Ihana aurinkoinen perjantai

Ihana aurinkoinen perjantai

Eilen oli niin ihana aurinkoinen perjantai, että ei edes haitannut se, että oma rakas tietokone on rikki. Tällä hetkellä pyrin hyödyntämään vähäsen poikani konetta, jonka käyttö ei ole niin helppoa. Vanha ja hidas ja minun touhuni sitten hidastaa entisestään, joten mahdollisimman vähän koitan konetta kiusatta. Kunhan saa jotakin tehtyä. Koska oma ihana kone on rikki, niin en ole postaillut yhtään mitään, nyt kuitenkin koitan hiukan jotakin kirjoittaa. Minut tavoittaa tällä hetkellä varmimmin Instasta.

Ihana aurinkoinen perjantai

Eilen oli niin ihana päivä, aurinkoinen ja lämmin. Oli kiva lähteä viemään poikaa treeneihin kun sai nauttia lämmöstä ja auringosta. Nyt oli se hetki kun todella tunsi, että kesä on tulossa. Innostuin raivaamaan miesväen jäljiltä olohuonettakin niin, että pöytä näkyy vihdoin. Meillä kun asuu kahden kerroksen väkeä. Miesväki alakerrassa ja minä ylhäällä. Minulla sotkussa on vain työhuone ja miehillä alakerta kokonaan. Siksi olikin kivaa nauttia perjantai illasta sohvapöydän ympärillä, tytötkin tykkäsi kun näki sohvalta koko olohuoneen.

Mekö sikoja? No juu, ollaan. Sen vuoksi meillä käy siivooja, kun kämppä on muutoin aina pommin jäljiltä. Ja eihän me voida tietenkää tuhlata omaa kallista aikaa siivoamiseen kun tunnit voi käyttää seikkailuihin. Jep, sanokaa vain laiskoiksi, kun me ollaan juuri sellaisia, laiskoja, ei haluta tehdä mitään liian likaista puuhaa. Arvostan siivoojia korkealle, kun kykenevät siivoamaan tällaisiakin sotkuja kuin meillä täällä on. Mutta ihana päivä sai meikäläisessä jotakin ihmettä aikaan ja tartuin härkää sarvista ja sain raivattua olohuoneen pöydän sotkun pois (ruokapöydälle). Siitä saa nuo kaksilahkeiset siivota jälkensä pois.

Miltä viikonloppu näyttää?

Viikonloppuna olisi tarkoitus saada terassihommat alkuun, pestä terassi ja jos onni suo, niin öljytä se. Sen jälkeen pääsisi vihdoin sisustamaan pihaa ja alkaa nauttia kevään tuomista lämpimistä keleistä. En tiedä mitään niin ihanaa kuin se, että tulet töistä kotiin ja voit heittäytyä pihan sohvalle makoilemaan. Niin ihanaa. Ja tänä kesänä meikäläisellä on lomakin, vihdoin. Viime vuonna oli vain viisi päivää!

Ja tietenkin tyttöjen kanssa meinaan viettää aikaa, ulkoillen ja he saavat komentaa naapureita tuossa pihalla. Söpö saa tulla ompelemaan meikäläisen kanssa ja Nuppu kuorsata kyljessäni. Tämä viikonloppu on omistettu siis kokonaan kodille ja levolle. Mitään muuta en halua tehdä. Toivon koronan väistyvän ja tilanteen muuttuvan pian sellaiseksi, että voisi jälleen matkustaa. Kaipaan maailmalle, vaikka Suomimatkailukin piristää ja paljon. Täälläkin on niin valtavasti nähtävää.

Ihanan aurinkoista lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tälle viikolle on aivan upeita säitä lupaillut, sieltä se kesä tulee 🙂

 2. Jasmin kirjoitti:

  Täytyy nyt nauttia lämpimistä säistä, suomessa kun asutaan niin ei tiiä millon tämäkin ilo loppuu!❤️

  Aurinkoista toukokuuta!

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Täällä toinen sotkuperhe, joka ei niin siivoamisesta tykkää. Tykkään kyllä siististå kodista, mutta tavaroiden paikoilleen laittamisessa on ongelmaa. Tuppaa syntymään kasoja. Sen verran lämmin päivä on tulossa, että aion viettää sen pihalla.

  Aurinkoista torstaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *