Hae
VillaNanna

Olen onnellinen

Olen onnellinen

Olen onnellinen, näin lyhyesti ja ytimekkäästi. Elämä on ottanut uuden askeleen, askeleen jota kohti olen koko ajan ollut menossa omalla tavallani mutta nyt se on virallista. Olen aloittanut kurssin, joka on minulle erittäin henkilökohtainen ja on tie siihen vaiheeseen elämässäni, jonne haluan kulkea.

Olen onnellinen

Olen onnellinen myös siitä, että mieheni tukee minua tällä matkalla, vaikka itse opiskelee hyvinkin tiiviisti tällä hetkellä. Minun opiskelut kestää minkä kestää, en ota paineita siitä. Tärkeä on tie, lopputulos tulee kun olen itse siihen valmis. Toki kun jälleen me molemmat opiskellaan hyvin intensiivisesti ja minä sen lisäksi käyn töissä, niin perheelle ei välttämättä jää edes sitä aikaa mitä ennen. Tarvitaan uusia ajatuksia ja miten saadaan aika riittämään kaikelle. Mutta se tapahtuu pikku hiljaa, omalla painollaan.

On ihanaa kuitenkin syyslomalla hengähtää hetken töistä ja keskittyä perheeseen sekä tietenkin toisiimme. Opiskelen kyllä ahkerasti kun loma on, mutta en kuitenkaan niin, että henki lähtee hommassa. Tämä on minulle iso asia myös, olen niin täydellisyyteen pyrkivä opinnoissani aina, että en anna sijaa epäonnistua. Se taas tuo minulle turhaan paineita ja pettymyksen tunteita. Siksi olen päättänyt ottaa asiat rennosti ja hiljaa hyvää tulee ajatuksella.

Ensin etänä ja sitten lähinä

Opintoni on pääasiassa itse opiskelua, tällä hetkellä tavataan kerran viikossa etänä ja jossakin vaiheessa nähdään kasvotustenkin. Silloin pääsee tutustumaan itse aiheeseen paljon paremmin. Itse olen oppijana sellainen, että opin parhaiten näkemällä ja itse kokeilemalla. Lukeminen ja itsenäinen työskentely on aika hankalaa minulla. Mutta ei mitenkään ylitsepääsemätön tapa kuitenkaan. Mieluiten toki opiskelen niin, että pääsen näkemään, kokemaan ja kokeilemaan.

Mihin minun opinnot sitten johtaa, on vielä iso kysymysmerkki ja miten meidän perheen elämä muuttuu kun luvut on saatu päätökseen. Mutta erittäin jännät ajat tässä alkaa näinkin vanhalla iällä. Onnellinen olen tästä mahtavasta mahdollisuudesta ja tulevaisuus sitten näyttää minne tämä tie minut ja perheeni vie. Halusin nyt vain kertoa, että elämä mullistuu ja blogin päivitykset vähenee, haluan keskittyä töysin nyt töihin sekä näihin opintoihini. Joten ihanaa syksy kaikille! Nähdään taas pian!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

4 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Kuulostaa mahtavalta, paljon onnea opiskeluihin Melissa:)

  2. enkulin käsityöt kirjoitti:

    Ihanaa. Onnea opiskeluusi ja upeat onnenkuvat tässä postissasi. Kun elää koko sydämellään on helppoa olla onnellinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.