Hae
VillaNanna

Liian pieni neuletakki sopivaksi

Liian pieni neuletakki sopivaksi

Miten kummassa muokataan liian pieni neuletakki sopivaksi? Onko se edes mahdollista? Kyllä vain on, varsinkin jos ei haittaa, että se tosiaan myös näyttää sille, että se on muokattu. Toki voihan sen saada muokattua myös samanlaisella materiaalilla, mutta itse haluan, että tuunauksen kädenjälki näkyy ja on mahdollisimman paljon sitä tyyliä, josta itse pidän, eli bohoa, Mori girliä ja romantiikkaa tihkuva.

Vaikka kaapissani on monenlaista tyyliä ja sekoittelen niitä toisiinsa tai innostun jostakin vähän enemmän, niin tämä on se tyyli, jota rakastan. Sama tyyli on kulkenut mukanani jopa tietämättäni vuosia ja vuosikymmeniä. En voi koksaan tätä tyyliä unohtaa tai hylätä.

Liian pieni neuletakki sopivaksi Liian pieni neuletakki sopivaksi Liian pieni neuletakki sopivaksi

Liian pieni neuletakki sopivaksi

Tämä neule on erittäin helppo muokata sopivaksi kiilojen avulla ja kiilat saa helposti miesten kauluspaidasta. Kannattaa valita paita, joka on flanellia tai paksua puuvillaa noin nyt muuten. Myös farkkupaidat toimii, jos on farkkujen perään. Kiiloja voi laittaa halutessaan miten tahtoo, mutta itse laitoin tähän neuletakkiin vain sivuille, sekä taakse ja vain vyötärölle asti.

Tarvikkeet:

 • liian pieni neuletakki
 • miesten paita
 • nappi
 • Pitsejä

Tee näin:

 • Leikkaa neuletakki auki sivusaumoista, sekä taakse kaksi aukileikkausta. Leikkaa miesten paidasta sopivan mittaiset ja levyiset kiilat.
 • Ompele kiilat auki leikattuihin paikkoihin. Halutessasi voin leikata epäsymmetriseksi helman.
 • Tee kiinnitystamppi neuleen eteen ja ompele nappi.
 • Ompele helmaan halutessasi pitsinauha ja muita pitsejä ympäri neuletta.

Liian pieni neuletakki sopivaksi

Asu

Neuleen sekä miesten paidan olen aikanaan kaivanut Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, samoin alla olevan valkoisen paidan. Housut on ostettu uutena Onlysta vuonna 2012 kun muutimme Helsinkiin takaisin. Huivi on myös ilmaisosastolta kauan sitten kaivettu ihanuus. Kengät on ostettu Kierrätyskeskuksesta joskus kauan sitten, ovat olleen minun käytössä ainakin viisi vuotta.

Minulle on tärkeää se, että voin sekoittaa tyylejä keskenään ja näin muovata ihan uuden tyylin niillä. Kuten tuo neuletakki voidaan yhdistää hameiden, mekkojen ja erilaisten housujen kanssa. Tyyli muuttuu sen mukaan miten yhdistelee neuleen. On tärkeää, että vaate on monikäyttöinen, eikä vain yhden asun vaate. Tosin aina kannattaa kokeilla yhdistää vaatteita toisin mitä yleensä. Voi löytää monta uutta tapaa pukeutua.

Liian pieni neuletakki sopivaksi

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Neulepaidasta neuletakki

Vanhan Pehtoorin nurkilla, kelsiturkin lumoissa

Tahraisten pöytäliinojen uusi elämä

10 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Hieno neuletakki, itsekin voisin pitää juurikin tuon tyylistä.

  mun pitäis joskus leventää 2 hihatonta paitapuseroa/liiviä juurikin tuohon tyyliin kuin tuo sun neuletakki, tosin itse en ehkä pitse laita, mutta pitsitkin on ihan hyvä idea. En ole kauheasti pitsien perään, mutta joskus toimii huivissa tai jossain vaatteessa.

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Hauska ja hyvä idea 🙂
  Multa löytyisi monta pientä neuletakkia tuunattavaksi 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Jos olisi taitoja niin itselläkin löytyisi useita tuunattavia vaatteita kaapista 😀

 4. Katinkontit kirjoitti:

  Todella upean näköinen! ?

 5. Sonja kirjoitti:

  Todella kivannäköinen paita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *