Hae
VillaNanna

Neuloosi on kuivunut

Neuloosi on kuivunut

Se on totta, neuloosi on kuivunut, kuihtunut. Sitä ei ole eikä näköjään edes tule. Olen koittanut hiukan saada neuloosia esiin tikuttamalla erilaisia juttuja, kuten pipon ja hihakkeet, mutta ei vaan näy eikä kuulu. Toki olen aivan innoissaan uusista hihakkeistani, mutta tarvitsen neuloosia, koska tyttöni sukat ovat edelleen alkutekijöissään

Neuloosi on kuivunut

Ihania neuleita tulee vastaan niin somessa kuin lehdissä ja kirjoissa. Olen istunut sängyllä ja suunnitellut kevään neulejuttuja, unelmia joita haluaisin tehdä nyt. Mutta ei vaan lähde. Ei vaikka mitä tekisi. Olen kadottanut sen draivin hommasta ja koko neulominen ja virkkaaminen maistuu puulle. Tytön sukka ei ole edistynyt senttiäkään sitten loman. Ja olen siis ensimmäisessä sukassa vasta. Liittyykö se neuloosin puute sukkiin? Aikanaan tein sukkia liukuhihnalta, nyt en haluaisi tehdä ainuttakaan, vaikka rakkaat lapset tarvitsee. Käsittämätöntä.

Eli väkipakolla olen saanut valmiiksi kaksi työtä, lankajämistä pipon sekä hihakkeet/boleron. Nyt kun olen kerran niin innoissani tuollaisista hassuista jutuista kuin hihakkeet. Mutta siihen se sitten melkein jääkin. Olen toki aloittanut jälleen yhden työn, virkkauksen jos vaikka innostus tulisi. Koska tuntuu sille, että ainakin nuo tuollaiset neuleet nyt menee, jotka teen vähän kokeilumielessä ilman mitään ohjeita. Kunhan tässä nt vetelen ajatuksella. Keskeneräisten töiden pusseja on isot määrät ympäri asuntoa ja myös ne olisi tarkoitus saada valmiiksi…Joskus, mieluiten kuitenkin nyt. Siellä kasseissa on muuten toisetkin keskeneräiset sukat. Tosin niistä toinen on jo valmiina. Eisiis uusia töitä alkuun ennen kuin vanhat ovat saatu tehtyä.

Neuloosi on kuivunut

Mitkä ovat kevään neuleunelmia?

En kuulkaa oikein tiedä, aika paljon laitoin lehtiä sivuun, joissa on kasari -ja ysärimalleja. Eli jotain sen tyyppistä olen ajatellut. Mutta koska kaikki varastot pitää saada tyhjäksi, niin saattaa jäädä nuo haaveet toistaiseksi haaveiksi. Tosin kaappini huutaa jotakin prinsessamaista ja tyttömäistä, jota voisi käyttää kaikkien pitsihameitteni ja tyllihameitteni kanssa. Sellaiseen löytyy langatkin kaapista. Oikeastaan kahdet erilaiset ja mallit ovat kaksi ihan erilaiset.

Joskus tämä käsityön tekeminen on vähän hankalaa, jos ei ole sillä hetkellä sitä intohimoa, joka ennen on ollut ja silloin kaikki on niin väkinäistä ja hommasta ei saa hyvää oloa. Toki silloin pitäisi pitää taukoa ja antaa neuloosin ja ompelumanian tulla omaan tahtiin. Mutta sitten kuitenkin tulee se ongelma vastaan, että tarvitsee päivätyön tueksi jotain millä saa nollattua kaiken ja minulla se on ehdottomasti juuri neuleet sekä ompelu. Noh, odotellaan josko ne näin tulisi vähitellen, pakosti.

Neuloosi on kuivunut

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

4 kommenttia

  1. Amalian maailma kirjoitti:

    Joskus tulee taukoja harrastuksiin, kun ei inspiraatiota sillä hetkellä löydy, mutta kyllä se sitten jossain vaiheessa palaa😊

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Kai se vielä iloksi muuttuu. Kaikki on kausittaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *