Hae
VillaNanna

Kun flunssa kaataa sänkyyn

Nyt kun baseni on aktivoitunut, niin saan kaikki mahdolliset taudit helposti. Ei auta mitkään apukeinot vaan yhden flunssan jälkeen voin saada seuraavan ja seuraavan. Voin olla pitkään kipeänä ihan tavallisessa flunsassa. Mutta sängyn pohjalla on kiva kirjoitella blogia ja nauttia muista asioista, kuten leffoista ja jäätelöstä. Pukeutua pehmeisiin, lämpimiin vaatteisiin ja nautiskella elokuvatarjonnasta. Näiden kuvien ottamisen aikaan en vielä ollut kovin kipeä mutta tällä hetkellä en saa puhua enkä kauheasti muutenkaan puuhata mitään…Kurjaa. Minulle, joka kuumeisenakin ompelee ja hääräilee kotona minkä ehtii. Nyt ei saa!

Mutta mitä silloi kun on kipeä voi tehdä itselleen, jotta olo olisi nautittavampi? Minulle se on lämmin suihku, pehmeät ja lämpimät vaatteet ja jäätelö. Nytkin kurkku niin kipeä, että vain jäätelöä pystyy syömään. Jos olisi kylpyamme, voisin olla siellä monta tuntia pötköttelemässä. Vesi saa minut niin hyvälle mielelle ja tulee terveempi olo lämpimässä vedessä. Ja kun on siinä vaiheessa, että ollaan terveiden kirjoilla niin sen jälkeen on ihana tehdä jälleen kuorinta-aine ja pestä kunnolla sairaus pois iholta. Se on niin ihanaa…

Kuvissa keskiössä on minun ihanat, pehmeän pöörröiset ylipolvensukat, minun ihan lempparit ja samaa pehmeyttä löytyy neuletakissani, joka on hankittu Kierrätyskeskuksesta. Tarjoiluastia sekä kahvikuppi on myös Kierrätyskeskuksesta. Farkkupalli on tehty itse ( esittelen myöhemmin kunnolla) sekä koiran paita on tehty vanhasta villapaidasta.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *