Hae
VillaNanna

Neulehame

Neulehame

Rakastan neulehameita ja niitähän minulta löytyy ja monen monta. Minun valkoinen neulehame on tietenkin kaikkien neulehameiden ykkönen. Jokin aika sitten esittelin kolme rakkainta hamettani, jotka ovat kaikki itse tehtyjä. Näistä hameista yksi on hankala puettava, sillä en millään oikein tahdo osata pukea sitä niin, että se miellyttäisi minua. Mutta joka tapauksessa nuo kolme hametta on ihan mun juttu ja koska lupasin niistä enemmän kuvia ja asukokonaisuuksia, niin tässä olisi sitten se ensimmäinen. Tai olen jo tuon yhden esitellyt Tiktokissa.

Ihanat villavaatteet

Tavallaan kuitenkin neulehameet ovat olleet minulle se vaate, jota minun on jotenkin hankala aina pukea. Tuntuu, etten millään osaa laittaa sellaisia vaatteita niiden kanssa, mitkä sopisi hyvin ja asu näyttäisi hyvälle. Liika neuleiden yhdistelykin tuntuu jotenkin hankalalle, vaikka tätä hametta käytän myös neuleiden kanssa. Mutta jotenkin se tuntuu aina liioittelulle, toisin on villahousujen kanssa, niiden kanssa laitetaan aina myös yläosaksi neule. Jotenkin neulehame on ollut siis aina minun kompastuskivi, vaikka niin näistä tykkään.

Koska rakastan neuleita, on itsestään selvää, että neuleiden perheeseen kuuluu myös hameet ja näin on opeteltava yhdistelemään niitä kivasti toisiinsa. Olenkin tänä talvena ottanut aiheen sellaiseksi hommaksi, että haluan selättää tämän hankaluuden ja kokeilen kaikkea mahdollista näiden hameiden kanssa.

Neulehame

Hame on tehty Novita syksy 2009 ohjeen mukaan. Kyseinen malli on tunika, eli hameen kuuluisi olla tuossa rintojen päällä ja vielä henkselit, mutta koska en sellaisena tätä koskaan pitänyt, niin purin henkselit sekä yläosan. Yläosan kavensin, että saan siitä mahdollisimman napakan, että pysyy ilman kuminauhaa ylhäällä  ja näin tuosta liivitunikasta tuli hame ja näin paljon käytetty. Liivitunikana neule on myös hyvin suloinen ja sellaisen tein myöhemmin harmaasta langasta. Jotenkin tämä valkoinen sopi paremmin hameeksi. Vai mitä mieltä olet?

Tällä kertaa yhdistin hameen sinapin keltaiseen, naiselliseen paitaan, jonka olen ostanut Fidasta jo aikaa sitten ja jalkaan sujautin vanhat ylipolven saapikkaat. Asu toimii todella hyvin minulla ja tykästyin hameeseen entistä enemmän. Lämmikkeeksi heitin päälleni Kierrätyskeskuksesta löytämäni neuletakin. Neuletakki on ollut minulla käytössä monta vuotta ja se on yksi lempineuleistani myöskin.

Neulehame

Mahtavaa tiistaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Minun maailmani on sinapinkeltainen

Aina kannattaa säilyttää herkut kaapissa

Jättineule ja kelsiliivi

8 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  En näkisi tuollaista tunikana vaan juurikin enemmän hameena! Kaunis!❣️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Katoisinkin tuota hametta jo viime viikolla instassa, että onpa kaunis 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Ja ajatella miten pitkään se on oikeasti ollut käyttämättä, ja ihan turhaan. Tai sitten se odotti hetkeä, että meikäläinen viisastuu 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo on juuri sellainen neulehame, jollaista olen jo vuosia itse metsästänyt 😀

 4. Marjut kirjoitti:

  Onpa kaunis villahame. Olen itsekin haaveillut jo tovin sellaisesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *