Hae
VillaNanna

Miten pääsiäinen meni?

Miten pääsiäinen meni?

Miten pääsiäinen meni? Sainko kohtauksia, vai joko nousin ylös sängystä? Meidän erilaisesta pääsiäisestä kerron tässä postauksessa ja seuraavassa taas palataan vanhoihin juttuihin. Minun vointejani on kyselty paljon ja varsinkin Instassa on ollut kuvia ja fiiliksiä tästä pitkästä viikonlopusta, joten kerrotaan ne täälläkin.

Miten pääsiäinen meni?

Miten meni? Noh, tässähän tämä meni. Oli pitkä viikonloppu, sai levätä ja puuhata oikein kunnolla. Pelattiin Cluedoa, Härdellin isoisäkin tuli pelamaan meidän kanssa, ulkoilin heti kun kykenin. Olin hyvin rauhaton, kun olen vielä aika poikki, enkä jaksa samalla tavalla kuin ennen kohtauksia. Tässä on myös itketty kiukusta, surusta ja pelosta, hetken päästä nauraa rätkätetty koko asialle. Olen käynyt tunteita läpi sellaisella vauhdilla, että hirvittää.

Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, miten olen nyt pari päivää ollut kivuttomana ja näin pääsee vähentämään lääkitystä. Vielä ei kaikkea pääse tekemään mikä harmittaa ja väsymys tulee aika nopeasti vielä. Mutta tärkeintä on se, että kipuja ei ole enää. Toivottavasti ei tule takaisin ja kaikkein tärkeintä olisi, että nuo kohtaukset jäisivät pois kokonaan.

Sain neuloa ja pian valmistuikin jämälangoista ihana slipoveri…Taas! Kyllä, nyt niitä tulee pari liukuhihnalta. Kelit kyllä hemmotteli meitä ja saimme nauttia lämmöstä ja auringosta koko pääsiäisen. Oli niin ihana aamusta kuunnella lintujen sirkutuksia ulkona. Siihen oli ihana herätä, se kertoo meille kesän olevan jo lähellä. Vohveleita sain syödä vatsan kyllyydestä.

Mitä me sitten tehtiin?

Härdelli katosi kavereiden kanssa yökylään yhden kaverin luokse tuossa perjantaina. Lauantaina olin ensimmäisen kerran ulkona sitten sairaalan. Se olikin raskas reissu. Vaikka vain hyppäsin autoon, käytiin kuvaamassa mun hieno paita, jonka ompelin tässä kohtausten lomassa ja haimme noutoruokaa JustVegestä, niin olin niin poikki kun tultiin kotiin, etten jaksanut yhtään mitään sen jälkeen. Söin, menin sänkyyn nukahdin ja heräsin kipuun.

Seuraavana päivänä heräsin kivuttomasti ja halusin lähteä pienelle happihyppelylle jälleen. Ihana keväinen keli sai minut tervehtymään nopeasti, tai siltä se tuntui kun auringon säteet kutittivat kasvoja ja lämpöinen tuuli puhalsi kivut pois. Haltialan herkullinen soppa ja munkit piristi kummasti väsynyttä mieltä ja pitivät hyvin pääkivun poissa. Totuus on kyllä se, että poltin kieleni ja kitalakeni sopalla sen verran, että kaikki maailman asiat katosi hetkessä.

Ihanin seikkailu oli sunnuntaina kun lähdimme mieheni kanssa pikkuiselle sunnuntai kävelylle Vanhan kaupungin koskelle. Jälleen ihana ilma hoiti minua ja kietoi lämpöiseen syleilyynsä. Hyvät kelit auttavat tervehtymisessä todella paljon. Samalla reissulla maisteltiin itse tehtyjen donitsien rapeaa makua ja kotona kokkailtiin herkullista paistettua nuudelia. Niin mahtavaa.

Maantaina lähdin miehen kanssa tallustelemaan Aurinkolahden rannalle. Ihmisiä oli valtavasti. Heti kun aurinko paistaa ja on lämmintä ihmiset kömpii koloistaan ulos nauttimaan ihanasta maailmasta ympärillään. Näin teimme mekin. Kotiin päin kun mentiin kaarrettiin Mustapekkaan hakemaan pakastepitsaa. Meillä kun oli pelipäivä ja Cluedoa tulisi pelamaan myös Härdellin isoisä.

Miten teillä meni pääsiäinen?

Miten pääsiäinen meni? Miten pääsiäinen meni?

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. riitta reissaa kirjoitti:

  Ihanaa, että pääsiäisesi onnistui ilman kipuja, ja teit kaikenlaista rentouttavaa, palauttavaa ja inspiroivaa!
  Tuo keitto näyttää maukkaalta!
  Laita kuva valmiista sliparista!

 2. Nadine G kirjoitti:

  Voihan pääsen viettää miten haluaa. Tärkeintä on, että sait tarpeeksi lepoa. Itsekin migreenipotilaana tiedän, miltä tuntuu olla säryissä päiviä.

  Itse vietin tämän pääsäisen opettaessa tyttöjä värjäämään munia. Kun he pääsivät vauhtiin, niin luomuksista tuli vaikka kuin hienoja (https://viaperasperaadastra.com/2022/04/15/paasiainen-2022/). Ihmisiä kiinnostavat toisen perinteet ja tavat, joten meillä oli tosi hauskaa viikonloppu.

  Pojilla oli poikien pääsisäinen: he kokosivat avaruussukkulan. Jokaiselle jotakin ?

 3. Hengittävää elämää etsimässä -blogi / Niina kirjoitti:

  Lepo on aina hyvästä, toivottavasti vointisi on säilynyt kivuttomana!

 4. Marjut kirjoitti:

  Meidän pääsiäiseen kuului mm. kananmunien maalausta, suklamunien etsintää ja leivoimme pääsiäiskakun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *