Hae
VillaNanna

Sunnuntai fiilis

Sunnuntai fiilis on meikäläisellä aina aika rento, vaikka minulle sunnuntai on viikon ensimmäinen päivä ja silloin alan suunnitella ompeluhommia sekä neulehommia. Joskus tosin lähden myös kuvaamaan tehtyjä ihania vaatteita, en kuitenkaan aina. Riippuu niin fiiliksestä mitä lopulta tehdään.

Sunnuntai fiilis

Minun sunnuntain kotiasu on aina nämä ison huomion saaneet swantsit. Nämä hauskat swantsit olivat kova trendi vuonna 2013 (jos muistan oikein vuoden). Kaikki kädentaitoiset alkoivat tuunata vanhoja paitojaan housuiksi. Minä tosin päätin odottaa myöhempään ajankohtaan, kun isoin huuma menee ohi. Siinä odotuksessa vierähti enemmänkin aikaa kuin hetki. En ollut oikein valmis näille, en lämmennyt, mutta vuosi sitten kun korona pakotti ja verotti, swantsit ilmestyivät elämääni ja tein ensimmäiseni, nämä ihanat puuvillaiset swantsit. Takaisin ei ole paluuta…Jälleen suunnittelen seuraavia, vaikka kaapissa on jo kahdet. Toiset villaiset, toiset puuvillaiset.

Sunnuntai fiiliksellä mennään siis tänäänkin, toki ulos olemme menossa myöskin, niin sen mukaan vaihtuu sitten vaatteetkin. Tämä on viimeinen postaus, jossa keskityn näihin nimenomaisiin pöksyihin, jos ne seuraavat tehdään niin siirryn niihin. Mielestäni nyt on nämä housut saaneet tarpeeksi näkyvyyttä ja on aika keskittyä muihin asioihin.

Swantsien paluu…Ehkä?

Minulle näiden pöksyjen paluu oli itsestään selvyys, näitä ei sovi unohtaa mitenkään. Googlettelin jonkin hetken ja koitin löytää juttua siitä, miten nämä ovat saaneet alkunsa. Mutta eihän näistä nyt oikeasti tiedä, niin monet ympäri maailman innostuivat näistä, ettei sitä ensimmäistä ole helppoa löytää. Uskoisin kuitenkin, että ensimmäiset ovat tulleet julkisuuteen marraskuussa 2013, ainakin upea Swats dance on julkaistu YouTubeen silloin, vanhempaa en löytänyt (tai jaksanut etsiä). Tästä linkistä pääset katsomaan tämän upean tanssin. Epäilen siis, että ensimmäinen tekijä on ollut Stephen West.

Alunperin tarkoitus on ollut, että hullunkurisemmat pöksyt, sen paremmat. Minulle se sopisi myös erittäin hyvin. Mutta minusta myös hienot, kauniit ja näyttävät swantsit sopivat itselleni parhaiten. Siksi olenkin tehnyt niitä vähän toisenlaisesta vinkkelistä, tai siitä vinkkelistä mitä täällä meillä Suomessa tehtiin. Eli hienoista kirjoneuleista saatiin aika mageita pöksyjä aikaiseksi. Villaa vaan ei oikein joka aika viitsi käyttää, niin koitin tehdä myös puuvillasta. Nämä toimii niin kivasti näin kotiasuna, ulkoilussa ei niinkään. Siihen kannattaa valita aina ne villaiset.

Mukavaa Sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Swantsien paluu

Villapaidasta swantsit

6 kommenttia

  1. diinamaria kirjoitti:

    Ihana kotiasu ja noi tossut. Sunnuntait on kyllä parhaita <3

  2. byelinpo kirjoitti:

    Hauskat housut, en ole ikinä kuullutkaan tuollaisista.

  3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    jotenkin ihanan pehmeä postaus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.