Hae
VillaNanna

Olen syvässä neuloosissa

Olen syvässä neuloosissa

Kyllä, olen syvässä neuloosissa tällä hetkellä. Neulon yötä päivää ja juttuja valmistuu kovalla vauhdilla. Vaikka nyt olen neuloosissa, niin blogi ei ole muuttumassa neuleblogiksi. Ei huolta siis, mutta varoitan siitä, että neuleita näkyy nyt enemmän mitä viime vuonna. Viime vuonna kun en juuri neulonut mitään. Muutaman jutun vain. Silloin neuloosi oli kadoksissa.

Olen syvässä neuloosissa

Olen neulonut niin, että savu nousee puikoista ja lisää on tulossa, suunnitelmia on jos jonkinlaisia. Lapset ovat pyytäneet villasukkia, mies paidan ja itselle on tulossa vino pino paksuja ja pehmeitä neuleita. Leggareita, paitoja, hanskoja, neuletakkeja yms. Varsinkin koitan saada jämiä pois ja keskeneräisyyksiä. Sainkin viikonloppuna yhden keskeneräisen paidan vihdoin valmiiksi, jonka olen aloittanut pari vuotta sitten. Jouduin sen kertaalleen kokonaan purkamaankin. Mutta nyt se on valmis on aivan ihana ja valmistunut vielä lempineulelehden ohjeella. Mutta siitä myöhemmin.

Mitä olen neulonut parin kuukauden aikana?

Ja tosiaan suunnitteilla on vaikka ja mitä. Seuraavaksi yritän saada valmiiksi tuon toisen villasukan. Sen jälkeen sukellan jämälankalaariin ja rakennan jämälangoista neuletakin. Se onkin mielenkiintoinen haaste tähän päivään. Lasten villasukatkin pitää päästä aloittamaan. Tyttö on pyytänyt valkoisia palmikkosukkia, joten nekin pitää aloittaa. Tekemistä siis riittää useammalle kädelle. Mutta se ei haittaa kun on neuloosi.

Muita ihania -villasukat

Jälleen nappasin Muita ihania -blogista villasukista inspiraation.  Käytin villapaidasta yli jääneitä lankoja, eli 7 veljestä isoveli -lankaa. Joukossa muutama omakin pieni muutos muutoksia. Toiseen sukkaan tuli kärkeen pieni eroavaisuus kun enää muistanut miten toisessa sukassa homman tein. Sekään ei kyllä itseäni haittaa. Purin toki sukan kärjen kolmisen kertaa mutta homma ei vaan sujunut, joten lopulta annoin olla. Sukat saavat olla omia persooniaan halutessaan.

Inspiraation sain:

Muita ihania kirjasta olen katsonut seuraavia ohjeita, joita haluan testata. Olen jo muutamia sukkia tehnytkin ja nyt haluaisin kokeilla hiukan muita ohjeita myöskin. Tosiaan siis hommaa riittää. Tässä kohtaa voikin harmitella sitä, että minua on vain yksi. Yleensä en halua itseäni olevan kuin minä vain, mutta nyt se kakkos Melissa olisi oiva apu.

Itse nautin siitä, että kovan työn tulos näkyy näin kivasti valmiissa työssä. Se nostaa hienosti itsetuntoakin ja kun laittaa ne itse tehdyt vaatteet päälle, niin olo on oikeasti aivan mahtava. Näihin vaatteisiin muodostuu side ja nämä vaatteet haluaa käyttää loppuun ja korjata kun hajoaa ja kierre jatkuu niin kauan, että alkuperäisestä vaatteesta ei ole oikein mitään jäljellä, on se upeasti koristeltu vaate.

Minulla on neuloosi

Tämä on sellainen tauti, joka tullessaan tuo vain hyvää. Tämä on sellainen tauti, jota ihan odottaa koska tulisi koputtelemaan minun oveani. Jännä tauti tämä neuloosi kyllä on. Joskus tosin neuloosi saattaa tulla kovalla paineella ja loppua jo ennen kuin kunnolla alkaa. Näin on minulle kävi viime vuonna. Kauhea neuloosi ja sitten sanoin tööttööt.

Taudin oireet:

  • Taudin ensioireet ovat levottomuus, sormissa hentoinen kutina, odottava tunne, perhosia vatsassa. Kun kävelee kaupassa lankahyllyjen ohi jää hypistelemään lankoja ja huokailee syvään lankaläjä sylissä. Sama tapahtuu myös nettiä selaillessä kun katselee lankoja.
  • Toinen oire on, että istut koneella tai puhelimella päivät pitkät ja pinnaat Pinterestiin ihania neuleiden kuvia ja sellaat ohjeita, suunnittelet mitä kaikkea teet talven aikana ja mitä kaikkea tarvitset.
  • Kolmas oire alkaa siitä, kun puikot kilkkaa jo kivasti kovalla vaihdilla ja ajattelet koko ajan, että tämä kerros vielä valmiiksi ja menet sitten nukkumaan. Kohta huomaat, että olisikin jo aika herätä töihin. Tästä se sitten virallisesti alkaa, olet syvässä neuloosissa. Neulot aina kun se on mahdollista. Linja-autossa, junassa, ratikassa, töissä, palavereissa. Ihan missä tahansa otat ensimmäisenä kutimet esiin.

Olen syvässä neuloosissa

 

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Muita ihania-blogin talvisukat

Muita ihania- blogin syyssukat

 

4 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Neuloosi on tosi kiva ja hyödyllinen tauti 🧶🧶🧶!

  2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Mistähän tuollaisen neuloosin saisi itselleen? Nimim. Ammattimainen villasukkien puhkikävelijä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *