Hae
VillaNanna

Lappuhame on pop

Lappuhame on pop

Lappuhame on vaate, joka löysi tien sydämeeni yllättäen. Olin tuossa jokin aika sitten UFFin tasarahapäivillä ja ostin yllättäen itselleni farkkukankaisen lappuhameen, en ole aikaisemmin näihin niin innostunut, mutta nyt jotenkin tämä hame vain huuteli nimeäni kovaa ja kun laitoin hameen päälleni ensimmäisen kerran, olin myyty. Alla linkki postaukseen, jossa näet kaikki vaatteet, jotka ostin tasarahapäiviltä.

Tasarahapäivät, saalis

Lappuhame on pop

Tämä hame oli oikeastaan sellainen hyvä heräteostos, tuolla kyseisellä reissulla oli listalla vain kaksi asiaa ja loput olivat tosiaan enemmän tai vähemmän herätteitä. Tämä hame oli yksi sellainen heräte. Parastahan tässä reissussa lopulta oli se, että tämän hameen kanssa kykenen yhdistämään myös samalla reissulla löydettyyn paitaan. Tämä oli siitä hyvä juttu, kun en tosiaan oikein tiennyt minkä kanssa tällaista hametta oikein käyttää.

Minulla ei ole tapana hankkia mitään vaatetta niin, että en sillä hetkellä tiedä minkä kanssa yhdistelisin vaatteen. Hame on kuitenkin nyt sellainen vaate, jota minulla ei ole koskaan ollut ja näin haaste minulle myös. Hame on kyllä aivan ihana suuri hihaisen paidan kanssa tai oikeammin tulisin käyttämään hametta lähinnä tuollaisten iso hihaisten paitojen kanssa. Hame voisi kyllä näyttää kivalle myös pitsien ja röyhelöiden kanssa, vai miten sinä hameen yhdistelisit?

Minulle tässä yhdistelmässä, jossa on tämä yksinkertainen lappuhame ja sen kanssa yhdistettynä ilmapallohihainen paita on ripaus mori girl -tyyliä. Tämä tyyli taas on ollut vuosia yksi sellainen tyyli, johon olen halunnut pukeutua, tosin olen myös sekoittanut tätä tyyliä moneen. En halua pukeutua kokonaan mihinkään tiettyyn, joten sekoittelu on paljon hauskempaa kuin pukeutua vain yhteen tiettyyn. Myös fiilis on se minkä mukaan laitan vaatteita päälleni, se taas tuo omat pikkuiset haasteensa.

Asu:

 • Kauluspaita: UFF, Hämeentie
 • Lappuhame: UFF, Hämeentie
 • Kengät: Kierrätyskeskus, Suomenoja
 • Aurinkolasit: RayBan

Fiilispukeutumisen ongelmat

Olen fiilispukeutuja ja se tuottaa aika valtavasti päänvaivaa, sillä minun pitää aina tuntea oloni hyväksi kun laitan päälleni jonkin vaatteen. Tämä ei koske vain niitä vaatteita, jotka ovat päällimmäisenä, vaan ihan kaikkia vaatteita. Alusvaatteet, sukat yms. Nuorempana minulla oli oltava kaikenlaisia korujakin, nykyään käytän koruja harvoin. Johtuu pitkälti työstäni, en halua mitään häiritsevän itseäni kun puuhastelen ja askartelen.

Pukeutumisongelmia olen ratkaissut pitkälti niin, että kaikki vaatteeni on oltava lempivaatteita. Mitään muuta ei kaapissa ole. Mutta koska fiilikseni voi muuttua työpäivän aikana toiseksi, niin tässä kohtaa ei auta edes lempivaate. Nimittäin, jos aamulla olen pukenut sellaiset vaatteet päälle, joissa on hyvä olla ja sitten päivällä olenkin hermostunut ja stressaantunut, niin vaatteet eivät näin helpota oloani ollenkaan vaan voivat jopa pahentaa tilaa. Tästä syystä haluaisin kuljettaa pariakin asua mukanani töihin. Hassia mutta totta. En kuitenkaan raahaa vaatteita ympäri Pääkaupunkiseutua, vaan tietenkin olen niillä vaatteilla kun olen aamulla päälleni laittanut.

Lappuhame on pop

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Älykodin avaimet kirjoitti:

  Melkoinen löytö 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

 2. Jonna kirjoitti:

  Kiva lookki! Aina ajatellut pitkien hameiden kanssa että tiukka yläosa olisi ainoa toimiva, mutta tämä on tosi kiva yhdistelmä!

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos. Paljon muutakin voi laittaa kuin vartalonmyötäistä. Riippuu niin paljon hameen mallista mikä toimii ja mikä ei.

 3. Jarkko S kirjoitti:

  Lappuhame on varmasti pop, samoin lappuhaalarit. Näin hameettomana on aika hankala arvioida sen syvällisemmin, mutta itse arvostan sitä, että nää vanhat setit ja pensselit tulee takaisin ja jengi käyttää niitä.

 4. Nadine G kirjoitti:

  Tulee heti Peppi Pitkätossu mieleen 😁

  Itse en kyllä lämpene lappuhameelle (enkä housuille). Olen leikannut etumukset kaikista vaateistani, joissa ne alun perin olivat 😈.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *