Hae
VillaNanna

Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit

Perheen uusin jäsen, Nila ja virkatut korit

Perheen uusin jäsen Nila saapui muutama viikko sitten tyttären kotiin ja nyt on se hetki kun esittelen teille tyttäreni karvaisen tyttären…Niin, minä olen karvaisen otuksen mummi. Nila on siis pikkuruinen tyttökissa ja äitinsä silmäterä. Nuppu ja Söpö eivät vielä päässeet tutustumaan Nilaan mutta pian sekin hetki koittaa. Nupun kanssa tuskin tulee ongelmia mutta Söpö saattaa vetää kunnon flipat. Se kun ei ole kovin sosiaalinen tapaus, eikä hyväksy mitään otusta elämäänsä, ei aina edes Nuppua.

On ihanaa, että perhe kasvaa, vaikkei kuitenkaan ihan perinteisellä tavalla. Ja kyllä, meillä ollaan kokonainen perhe elikoitten kanssa tai lauma. Miten ikinä milloinkin halutaan asia ilmaista. Minulle eläimetkin ovat osa laumaa tai ovat kiinteästi osa perhettä. Varsinkin koirat leimautuu todella voimakkaasti omistajiinsa, että niille uuteen perheeseen joutuminen on erittäin vaikeaa. Eläin ei ole meillä myöskään lelu, vaan elävä olento, johon sitoudutaan sen koko elämän ajaksi.

Perheen uusin jäsen Nila

Nila on valtavan pieni, höpisee paljon mutta hiljaa. Energiaa riitttää ja nauttii olla huomion keskipisteenä. Yhtä hulinaa oli kun käytiin katsomassa uutta tulokasta. Nila sai meiltä lahjaksi kaksi isoa koria, toinen leluja varten ja toinen hoitotarvikkeita varten. Leluja toimme myös muutamia. Nila Tykkää makoilla myös korissa lelujen keskellä, vaikka ei siellä tykkää nukkua. Nukkuu mieluiten tyttöni vieressä. Pikku kaveri jaksoi leikkiä monta tuntia kun siellä käytiin moikkaamassa ja oli heti mukana menossa, eikä arkaillut ollenkaan. Tuli heti tutustumaan.

Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit

Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit

Virkatut korit

Mitään sen kummempaa ohjetta näihin ei ole. Aloitin taikasilmukalla, sillä sen sai mahdollisimman tiiviiksi keskeltä, eikä jäänyt reikää. Toinen kori on 30cm ja toinen 20cm. Korit on virkattu kiinteillä silmukoilla 6mm koukulla. Tytär valitsi Lilli ontelokuteen, jota löytää Lankamaailmasta. Ei ollut yhtään raskasta virkata näitä ja tuli aika tuhti siitä huolimatta.

Halusin kokeilla myös miten saan käytettyä ihan koko kerän ja siitähän tuli näppärästi nuo kaksi koria sekä lelu, mutta jäljelle jäi pienen pieni palanen ja se mitä siitä vielä tein, kerron huomenna…Kyllä, tää zero waste on minulle tutkimusmatka ja tutustumista myös minuun itseeni…

Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit

Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit

Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit

Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Melissa-

Lue myös nämä : Sometauko, Nuppu ja Söpö

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kissanpennut ovat niin suloisia, ja tuo Nila pikkuinen hurmaavan suloinen:) PIkku Neko pentu täällä takapihalla on jo kasvanut, mutta edelleenkin pentuiässä, ja lähettää terveisiä Nilalle, mjau:)

 2. Jenni S. | Big mamas home kirjoitti:

  Voi, että mikä söpöliini teille on muuttanut. ?

  http://bigmamashomeblogi.com

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  En kestä, mikä söpöliini. Varmasti riittää vilskettä ja touhua 😀

 4. Iina / MouMou kirjoitti:

  Voi, miten suloiset korit! Äitini kissa takuulla rakastaisi tuollaista isoa. 🙂

  htttp://moumou.fi

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon 🙂 Nila tykkää paljon koristaan. Pötköttelee siellä itsekkin välillä 😀

 5. Minna kirjoitti:

  Voi miten suloinen kissanpentu ?
  Meillä käy hoidossa 6 vuotias kissa ja on myös hyvin seurallinen.
  Nuo korit ovat varmasti kisulle mieleen ?

 6. hannamariav kirjoitti:

  Voi mikä söpöläinen ja miten ihanat nuo korit!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 7. tuulanneli kirjoitti:

  Voi kuinka söpö!!! kissanpennut ovat niin ihania 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *