Hae
VillaNanna

Ihania löytöjä syksyksi

En ole nyt muuton aikana juuri kirppareilla käynyt, mutta pari kertaa kuitenkin olen muissa sioissa poikennut myös Kierrätyskeskuksessa. Ensin Porttipuiston myymälässä ja nyt tällä viikolla käytiin Nihtisillassa. Vaikka kesä on on tässä ja lämpöä piisaa, niin olen katsellut syysvaatteita meidän porukalle. Näyttää tosin sille, että pojille ei oikein löydy mielekästä. Miehelle löysin paidan ja itselleni sen verran suloisia vaatteita syksyksi, että luulen, etten osta mitään enempää, ehkä jotain pientä mutta nämä vaatteet ovat lähtökohta tulevan syksyn tyyliin.
Porttipuiston myymälästä lähti mukaan ihana pitsikirja ja nyt olenkin kerännyt pitsejä urakalla Kierrätyskeskuksesta, tosin myös Eurokankaasta kun tarvitsen pitkiäkin pätkiä pitsiä. Kirjassa on loistavia ideoita, jotka pyrin vielä toteuttamaan, kunhan vain saan materiaalilaatikoitani tänne uuteen kotiin. Tämä kirja on juuri mun juttu.
Porttipuistosta löytyi myös suloinen, ohutta neulosta oleva raitamekko, joka sopii hyvin alkusyksyn touhuihin Värikkään sukkikset jalkaan, lenkkarit ja farkkutakki päälle ja menoksi. Olen näihin löytöihin enemmän kuin tyytyväinen. Myös mekko, joka on kuvissa on tällä Porttipuisto reissulla hankittu. Se onkin ainoa kesäinen juttu,jonka olen nyt ostanut.

*    *    *    *    *
Asuni aloitin kokoamaan juurikin tuosta mekosta ja koska kuumuus on nyt Suomessa erittäin hiostava, niin alle ei tarvita rintaliivejä. Laitoin vain pitsitopin. Mekon alle laitoin alushameen, jonka olen vuosia sitten löytänyt ilmaisosastolta, alushame antaa vähän volyymia mekkoon ja myös huolehtii siitä, ettei mummelin vaatteesta näy läpi liikaa.
Jalkaan suloistakin suloisammat sandaalit, ne on hankittu joskus aikanaan Kiinasta kun mieheni siellä oli töissä. Käytän niitä todella harvoin vaikka ovatkin super hyvät jalassa. 
*    *    *    *    *
LÖYDÖT
Porttipuisto:

* Pitsikirja
* Kesämekko
* Neulemekko

Nihtisilta:

* Shifonkipaita
* Pitsijakku
* Valko/harmaa paita
* Sinapinkeltainen neule
* Kumisaappaat
* Kaulusneulepaita

* Miehelle neulepaita
*    *    *    *    *
Nihtisillasta teinkin isomman saaliin ja aika ihania juttuja tuli löydettyä. Kumisaappaat oli ihan mieletön löytö, samanlaisia olen katsellut ja on ollut tarkoitus hankkia. Omat saappaani nimittäin ovat todella painavat ja nämä taas kevyet. Paras löytö tästä satsista.
Ja koska täällä on kuumat kelit, niin parhaat viilennykset saa myöhään illalla kun lämpötila laskee todella paljon. Me istutaan puolilta öin pihalla ja juodaan teetä. Se on ihan älyttömän ihanaa, koirat nauttii viileästä ja mielellään viihtyvät meidän kanssamme pihan hämärässä. Tytöt eivät ihan vielä ole ymmärtäneet, ettei haukuta, vaikka se onkin vähentynyt paljon ihan ensimmäisistä päivistä. Söpöllä on kova vahtivietti ja reviiri on sille todella tärkeä ja se puolustaa kotia todella raivoisasti. Minun pieni vaarallinen susi. 
Ja niin kuin varmaan jo tiedättekin, niin kuvaoksennusta on tiedossa jälleen kerran…

Kesäinen farkkukassi

Nämä söpöläiset jäivät hyllylle, sillä olivat minulle aivan liian isot vaikka kokoani olivatkin mutta tästä sai idean vaihtaa jo kotona oleviin kenkiin nauhat pitseiksi.

Myös nämä kuvan astiat on joskus kauan sitten löydetty Kierrätyskeskuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *