Hae
VillaNanna

Pää lyö tyhjää

Pää lyö tyhjää

Otat seuraavan projektin esiin ja pienen valonpilkahduksen jälkeen tajuat, että pää lyö tyhjää, aivan tyhjää. Et saa minkäänlaista otetta työstä, se ei puhuttele sinua, eikä se millään tavoin innosta tekemään yhtään mitään. Silloin pakenet sänkyysi murjottamaan ja kiukuttelemaan. Välillä palaat työpisteelle ja otat härkää sarvista kiinni, mutta siltikään homma ei tunnu etenevän mihinkään. Siirtelet tilkkuja pinosta pinoon ja koitat väkisin saada jotakin tehtyä, jotta saat yhden kassin tyhjäksi jämistä. Tuskaisaa katsella vierestä ja tuskaisaa olla itse siinä tilassa.

Tilannetta ei helpot1a yhtään se, että ulkona sataa kaatamalla, on todella surkea keli joka tavoin. Pihan valmistelukin on katkolla, kaikki seisoo, mitään ei tapahdu, mikään ei etene. Johtuuko kaikki ilmasta? Ärsyttääkö tilanne niin paljon? Vaikea sanoa, toivossa on kuitenkin hyvä elää ja toivoa koko ajan parempaa tilannetta. Toivottavasti tämäkin projekti tästä etenee vielä hyvin. Yleensä kun tällaiset tilanteet tuppaa jäämään kummittelemaan tuonne sielun syövereihin ja sieltä on todella vaikea hypätä hevosen selkään takakaisin.

Pää lyö tyhjää

Pää lyö tyhjää

Minun tämän vuoden projekti on se, että saan kaikki tilkut muutettua käytettävään muotoon ja siksi nappasin seuraavaksi työn alle muumikassillisen farkkujen jämiä. Yleensä tämä homma on minulle hyvin helppo, sillä farkku on lempimateriaalini ja jaksan puuhata farkun ympärillä paljon. Mutta mitäs nyt? Ei olekkaan niin helppoa sitten kuitenkaan tämä homma. Olen tehnyt niin valtavasti farkuista kaikenlaista, että nyt on vaikea saada järkeä tähän puuhaan. Sain Instassa erittäin hyvän ideankin, että tekisin peiton, mutta ongelmahan tässä on se, että näistä paloista ei juuri peittoa tule, nämä ovat sellaisia paloja, joita harvoin kukaan käyttää. Laukut ja kassit on käynyt mielessä, mutta niitäkin on ja monta, entäpä sitten korit? Ehkä se voisi toimia, Entä matto? Pihalle voisi toimia.

Tilkkuihin kuuluu:

 • paksut sisäsaumat
 • taskuosat (etu-ja takataskut)
 • vyötärökaitaleet
 • nappilistat, litsit
 • muutama palanen ihan kangastakin

Näistä on sitten keksittävä jotakin mielenkiintoista ja järkevää. Olenkin tehnyt kolme hyvää juttua mutta siihen se sitten jäikin, inspiraatio. Farkkupalaset eivät enää halua kertoa minulle, miksi haluavat tulla, mikä on sellainen järkevä juttu, mitä tarvitsen kotona? Kasa materiaalia ei kerro sitä minulle, ei vaikka miten koitan jutella aiheesta materiaalin kanssa.

Minulle tapahtuu tätä todella harvoin ja silloin kun tapahtuu, niin teen neuleitani valmiiksi, mutta nyt ei tunnu sekään luonnistuvan. Valuuko nyt minun mielikuvitus hukkaan, vai johtuuko se vain siitä, etten pääse seikkailemaan ja etsimään inspiraatiota ympäristöstä? Se on yksi mahdollinen asia kyllä.

Pää lyö tyhjää

Mukavaa viikkoa  kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Tuo ruututus erivärisistä farkkukankaista näyttää ainakin tosi kivalta!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Farkuistakin on yllättävän moneksi 🙂

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Ehkä idea syntyy, kun hetkeksi unohtaa koko asian. Tää korona-aika eli koko perhe kotona ja ei juurikaan omaa-aikaa ei ole saanut ainakaan minun luovuuttani kukoistamaan.

  • villananna kirjoitti:

   Tuokin on ihan totta, useasti niin käykin kun ei pakota sitä tulemaan.

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Tuo ruudutus ainakin näyttää hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *