Hae
VillaNanna

UFFin tasarahapäivät

UFFin tasarahapäivät

UFFin tasarahapäivät on sellaiset, joita odotan aina. Ihan aina. Joulun jälkeen alkaa joka puolella mahtavia alennusmyyntejä ja silloin minä alan tehdä tarveluetteloa kaappini sisällöstä, mitä tarvitsen, mitä teen, mitkä korjaan, mitkä tuunaan. Tarpeet sitten lähdetään etsimään tasarahapäiviltä. Tänä vuonna olen tehnyt itselleni Junk Journalin, johon kirjaan ylös kaikki työni, sekä muutoinkin vaatekaappini elämästä, näin pysyn hyvin kartalla vaatteistani.

Jos haluatte, voin myös blogiin tehdä jutun Junk Journalista ja siitä mitä juuri tähän tiettyyn kirjaan teen. Kirja tosin on suurentunut pienessä ajassa niin paljon, että olen katunut sitä, etten tehnyt siitä paksumpaa jo alunperinkin. Mutta siitä myöhemmin. Keskitytään nyt tasarahapäiviin.

UFFin tasarahapäivät UFFin tasarahapäivät

UFFin tasarahapäivät

Minulla on lista, jonka mukaan etsin itselleni vaatteita. UFF liikkeitä on paljon joka puolella, mutta itse suuntaan aina Vintage liikkeisiin. Suosikki liikkeeni on Hakaniemessä sekä Fredalla. Nämä kaksi liikettä siis tälläkin kertaa oli tarkoitus kiertää. Vintage liikkeitä tosin on Helsingissä enemmänkin, Töölöntorille avautui juuri uusi UFFin vintage myymälä. Tätä myymälää en ole vielä ehtinyt käydä katsomassa, mutta uskon, että tämän viikon aikana onnistuu sekin.

Mikä on se vaate, jota nyt etsimällä etsin?

 • sopivia nahkahousuja
 • nahkatakkia
 • talvinen bikertakki (myös keväinen, ei tosin löydy vintageliikkeestä välttämättä)

Nuo kolme on ollut listalla nyt vuoden. Nahkahousuja on kyllä paljon, mutta minulle sopivia olisi tarkoitus löytää. Nämä vaatteet ovat myös sellaisia arkivaatteita, joita etsin juuri Uffin liikkeistä. Jos etsin todellisia helmiä, kierrän Helsingin ihanat pikku vintageputiikit, mutta näistä putiikeista enemmän myös myöhemmin. Toivottavasti tässä on mahdollista nauttia kirppareiden antimista…Rajoitusten tilanteesta kun ei oikein vielä tiedä.

Mitä listalta löysin?

Ihan hirmuisen monta asiaa ei listalta löytynyt, mutta näin se menee kirppareilla. Etsitään ja löydetään. On listalla myös sellaisia vaatteita ja tarvikkeita, joista on tarkoitus tuunata, mutta niitä ei ole yhtään löytynyt. Mutta silmät pidetään auki koko ajan.

Fredan liike:

 • samettihousut (80-luku)
 • neulottu liivi
 • pitsinen neuletakki
 • converset

Hakaniemen liike:

 • villasekoitehousut (80-luku)
 • puuvillaneule
 • villatakki

On niin ihanaa, kun se oma vaatekaappi alkaa olla valmis ja vaihtoehtoja löytyy ja parastahan on se, että vaatekaapissa on vain lempivaatteitani, ei muita. Jos jotakin löytyy, niin siitä sitten tehdään se lempivaate.

Mahtavaa alkanutt viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Mitä ostin kirpparilta

Olen kohta tarpeeton

Ostanko kirppareilta yli tarpeen

Ihanan tunnelmallinen Relove

22 kommenttia

 1. myprojectisme kirjoitti:

  Sama! Viimeksi löysin takin mikä onkin ollut ahkerassa käytössä ostamisen jälkeen ja todellakin sen 2€ ostohintansa arvoinen!

 2. miniswithstyle kirjoitti:

  Ei vitsi ihanaa. Munkin piti tänään mennä kirppikselle mutta suuntasinkin lapsen kanssa koronatestiin.. no ehkä ens viikolla sitte.

 3. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Oo, voiskin käydä tuolla Fredan liikkeessä samalla kun meen sovittamaan oura-sormusta. En ole pitkään aikaan käynyt missään kirppareilla, joten voishan sitä taas pyörähtää kun ainakin farkut pitäisi saada 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Fredalla on niin paljon kaikkea, mulla on kori aina ihan täynnä, mutta on aina pakko karsia ennen kuin menee kassalle…

 4. Nora kirjoitti:

  Hieno tuo luonnonpellavan värinen pitkä neuleliivi. Itsekin voisin pitää sellaista. Sulla on välillä sen tyylisiä vaatteita, joita voisin itsekin pitää kuten se sinapinkeltainen gollege-tai trikoomekko (tosin itse en välttämättä sinapinkeltaisena).

  Myös Pinkit korkokengät -blogin pitäjällä on joskus sellaisia vaatteita, jotka menis myös mun tyyliin. Siksiköhän käyn lukemassa ja kommentoimassa teidän kanden blogeja? Alunperin näin olikin, että teillä kahdella enemmän mun tyyliin sopivia vaatteita ja asusteita. Sulla vielä toi vaatteiden ja sisustusjuttujen tuunaus ja ekologisuus. Ja sun ja Pinkit korkokengät blogistin postauksissa on aina hyvät ja selkeät kuvat. Ja mielenkiintoista asiaa myös.

  • villananna kirjoitti:

   Tuo liivi on aivan ihana, ajattelin tosin laittaa siihen taskut, mutta katsotaan. Kiitos ihanasta kommentistasi <3

 5. Jael kirjoitti:

  HIenoja löytöjä,Olispa täälläkin UFFia ja tasarahapäiviä. Muutamia kertoja olen ollut Helsingissä juuri tasarahapäivien aikana, ja minulla on ihana poplari,jonka taisin muistaakseni löytää 3 euron päivänä, ja pari muutakin vaatetta jotka olen ostanut sieltä juuri silloin. Varmaan olisin ostanut enemänkin jos ei olisi ollut sitä matkatavaran painorajoitusta ;D

  • villananna kirjoitti:

   Ensi kerralla kun pääset tänne, niin älä ota niin paljon vaatteita mukaan, osta UFFista. Itse teen useasti niin, että mulla on matkalaukku lähes tyhjä ja hankin paikan päältä kaikki.

 6. Sanni kirjoitti:

  Uffin Vintage-liikkeet on ihania, mut kannattaa kiertää myös ”normi myymälöitä” esim. (Arabian liike) läpi. Noista noi tehdä välillä jopa parempia löytöjä! Hidden gem!

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä niissäkin käyn aina välillä. Tosin Helsingissä on isot määrät erilaisia kirppareita, joissa kannattaa käydä.

 7. Jael kirjoitti:

  Mä oonkin vähän ajatellut niin;D Itse asiassa viime kerralla ostin talvitakinkin sieltä, ei mikään erikoinen takki,mutta kun se takki jolla tulin ei mennyt kiinni enään! niin oli pakko ostaa takki jonka alle mahtuu jotain, ja koska se on suhteellisen ohut talvitakki niin täydellinen täkäläiseen talveen täällä:)

  • villananna kirjoitti:

   Täällä ei ihan ohuella pärjää, vaikka mulle sellainen keli olisi riittävä mikä siellä on 🙂

 8. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mahtavia löytöjä! Pitäisi itsekin suunnata kirpparille 😀

 9. Henna kirjoitti:

  Kirppareilla tulee kyllä pyörittyä, mutta UFF:in myymälät osuu niin hölmöihin paikkoihin täällä, ettei sinne suunnalle ole oikeastaan koskaan mitään asiaa itselle joten ne on jäänyt välistä käytännössä aina. Onneksi pari luotto kirpparia on ”reitin varrella” 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Hyvä kuitenkin, että ne luottokirpparit on hyvissä paikoissa 🙂

 10. Johanna kirjoitti:

  Junk journalist kuulostaa mielenkiintoiselta, jään odotteleman postausta!

 11. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  itse olen huono löytämään kirppareilta vaatteita, mutta astioita senkin edestä!

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Mä en tällä hetkellä juuri astioita halua tuoda kotiin, kun on niin paljon kaikenlaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *