Hae
VillaNanna

Paitamekko Tammiston Kontissa

Minulla oli aikanaan paitamekko kausi ja paitamekkoja tuli tehtyä paljon, näitä ihanuuksia ei ole tallella enää kuin kaksi ja käytän näitäkin todella harvoin. Mekot ovat kuitenkin sellaiset, joita ei missään nimessä halua laittaa pois kiertoon, ihan siitä syystä, että innostun niitä käyttämään, kuten nyt tätä farkkuista paitamekkoa. Paitamekot ovat kyllä helppoja pukea ja helppo yhdistellä eri asioihin. Sopii myös hyvi eri vartalotyyppeihin. Paitamekkoja on myös mallisia, vaikka se tuntuu oudolle, erilaisia leikkauksia ja väljyyksiä. Jokaiselle löytyy helposti joku paitamekko mikä istuu päälle hyvin. Minun mekko on tietenkin farkkua, onhan se yksi lemppareitani, farkku siis ja aika itsestään selvää, että kaapissa on oltava myös paitamekko farkusta.
Omaan asuuni yhdistin kävelykengät, jotka olen jo viime vuonna löytänyt kirppikseltä ja olalla roikkuu mikäs muukaan kuin minun upea ragbag. Kapea ruskea vyö on muutamia vuosia sitten löytynyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Vyöt on siitä kivoja kun niistä voi tehdä erilaisia juttuja jos ei enää käytä jotain tiettyjä.

Ragbag
kengät
Koulut alkavat huomenna ja olen viime kuussa ja nyt eilen kiertänyt muutamia kirppareita, että saan pojille sekä itselleni vähän kaapin täytettä. härdellille ei oikein ole löytynyt mitään, muutama juttu tähän alkuun shortsia ja paitaa mutta ei sitten myöhempään ajankohtaan ole mitään. Pakko on siis hankkia ihan kaupasta kun kelit hiukan viilenee. Itselleni olen löytänyt pari täsmäostoa töihin. Ihan vaan paitoja kun varsinkin paitoja laitoin pois tässä muutossa. Nyt on siis minun osaltani kaikki kunnossa mutta pojat tarvitsee vielä kaikenlaista tarpeellista.

Löydöt:
Härdelli: Vantaan Lanttila
farkkushortsit
t-paita
huppari
Minä, Tammiston kontti
neuletakki
2xhuivi
hattu
laukku
kengät
kirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *