Hae
VillaNanna

Uutta vanhasta

Uutta vanhasta

Jotakin uutta piti saada vanhaan kirpparilta löytyneeseen paitaan. Paita on minulle monta numeroa liian iso, mutta se ei haittaa tahtia kun tarkoitus on kuitenkin tehdä jotakin over size -tyyliä muutenkin. Paita on siis löytynyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta muutamia vuosia sitten. Tuunasin sillä ajatuksella, että tästä voisi tulla ehkä jopa mekko, mutta se jäi aivan liian lyhyeksi sitten kuitenkin.

Uutta vanhasta

Tämä tuunaus ei ole mikään hankala toteuttaa, toki vaatii pientä näppäryyttä, mutta ei mikään vaikea kuitenkaan. Sanotaan vaikka näin, että kun on muutamia tuunauksia tehnyt, niin tämä on oikein hyvä seuraava harjoitus. Itse olen tuunannut näin jo monen monta paitaa ja ne paidat on edelleen kovassa käytössä. Kuvittelin kuitenkin, että valitsin itselleni tarpeeksi pitkän paidan, että saan siitä hienosti mekon. Eipäs se niin sitten mennytkään.

Off the shoulder

Jos sinua kiinnostaa kokeilla tällaisen paidan tuunausta, niin löydät ohjeet yllä olevasta linkistä. Tässä tuunauksessa on se eri tavoin, että kuminauha osuutta on leveämmin. On siis sinusta kiinni miten leveän kuminauhaosan haluaa tuohon pääntielle tehdä. Myös kuminauhan leveys on jokaisen oma päätös. Mitä leveämpi, sen tukevampi on pääntie.

Rento helleasu

Rento helleasu koostuu osista, jotka ovat tarpeeksi löysiä, että jää ilmaa vaatteen ja vartalon väliin. Näin pysyy hyvin viileänä itse. Housut olen ommellut aikaa sitten ja ovat 4yksi suosikkivaatteitani näin kesällä. Ne sopii niin kaupunkiin kuin rannallekin. Parasta näissä housuissa on lahkeet, joissa on ihanat pikkuiset frillat hulmuamassa ja antamassa lisäpituutta lahkeisiin. Vaikka kangas on hyvin läpinäkyvää, niin se ei käytännössä kyllä haittaa mitään, kesä kun on ja alle voi laittaa hyvin uikkarit. Ja koska materiaali on hyvin ohutta, niin se my4ös kuivuu nopeasti jos uimaan halajaa ja sen jälkeen haluaakin syömään. Ei tarvitse jäädä odottelemaan uimapuvun kuivumista.

Jalassa minulla on jälleen UGGin söpöt popot, jotka olen vuosia sitten ostanut Kierrätyskeskuksesta ihan uutena tuliterinä. Muistaakseni ostin ne vuonna 2015 Kyläsaaren myymälästä, joka siihen aikaan oli se kaikkein paras paikka. Nykyään käyn hyvin harvoin enää Kierrätyskeskuksessa, kun heillä kaikki järkevä on siirtynyt nettimyyntiin ja minä kun en halua tilata mitään kun haluan nähdä ja kokeilla.

Uutta vanhasta

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Miss B

Kesäpäivä Laitakarien tapaan

Kierrätysmuoti on paras muoti

4 kommenttia

  1. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Se on tosi söpö! Vaikkei siitä mekkoa tullut, niin eikös se paksumpien sukkahousujen tai legginssien kanssa mene tunikasta kuitenkin! 🙂 kesällä kyllä parhaat vaatteet on just semmosia jotka pysyy vähän irti ihosta.

    http://www.sangynalla.fi

  2. Heidi Salokanga/ Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

    Onpa kaunis kokonaisuus, ja halutessaan voi vaikka laittaa toisen kuminauhan vyötärölle niin saa vyötärölinjankin näkyviin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *