Hae
VillaNanna

Rento asu matkalle kuin matkalle

Rento asu matkalle kuin matkalle

Minun rento asu on kuin suoraan Tatravuorten juurelta. After skii kutsuu laskettelijaa nauttimaan illan hämärästä. Lämmin hehkuviini piristää väsynyttä seikkailijaa. Useasti saan mielleyhtymiä tällä tavoin monista asuistani. Olen kuin menisin mielikuvitusmatkalle maailmalle kun puen jonkin ihanan vaatteen päälleni.

Rento asu matkalle kuin matkalle

Täytyy muuten sanoa, että tämä asu taitaa olla minun tämän talven lemppareistani. Oikeasti. Asu vieläpä sopii täydellisesti yli-ison kelsiturkkini kanssa eikä haittaa se, että hattu on ihan erilaista kelsiturkkia mitä takki. Se sopii myös asun kanssa. Hyvin neutraali asu, jossa minua ei juuri koskaan olla nähty. Kun rakastan värejä sen verran paljon. Mutta jotenkin vain nyt tykästyin tähän hyvin neutraaliin asuun.

Olen siis ommellut lämpimän pusakan puuvillafleecestä, housut puuvillacollegesta ja kalastajahatun kelsiturkkikankaasta. Kelsiturkikset ovat keinokuitua, ei aitoa. Myös siis tuo takki, jonka olen juuri hankkinut Kierrätyskeskuksesta. Takista onkin muodostunut minulle superlemppari ja käytän takkia lähes päivittäin nykyisin. Eikä haittaa vaikka takissa ei ole kiinnityssysteemeitä.

Vaatteiden kaavatiedot

Voisin tätä asua käyttää ihan joka päivä, siitäkin huolimatta, että housut ovat valkoiset. Nämä ovat muuten ne housut, joiden kankaan jämistä tein sen ihanan paidan, jonka hihat tein pitsipöytäliinasta. Niin ihanat muuten yhdessäkin. Olen kokeillut jo niinkin. Ehkä hippasen liikaa valkoista minun makuuni mutta se ei haittaa.

 • Kalastajahatut ovat näköjään kuuminta hottia tällä hetkellä ja niitä tuntuu olevan ihan kaikesta mahdollisesta materiaalista. Kaavan voit tulostaa Käsityökekkerit -blogista ja löydät sieltä myös ompeluohjeet. Näitä hattuja voi siis tehdä ihan mistä tahansa materiaalista, ei muuta kuin penkomaan omia varastoja.
 • Puuvilla fleece sopi hyvin tähän beigeen pusakkaan. Myös teddypuuvilla käy, jos haluaa enemmän pörröisempää ulkonäköä. Kaava löytyy Kotiliesi Käsityö Trikoo -lehdestä. Kaava on helppo ja ohjeet selkeät. Pusakka on väljä mutta ei over size kuitenkaan. Hyvä koko siis, alle mahtuu toki muutama paitakin alle halutessa. Itse puin alle yhden poolopaidan.
 • Collegehousut on valmistettu harjatusta collegesta. Eli toinen puoli on pehmeää ja pörröistä. Kaavana käytin Suuri käsityö lehden 9/2021 kaavaa, mutta jätin narut vyötäröltä kokonaan pois.

Rento asu matkalle kuin matkalle

Rentoa vuoden ensimmäistä sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Paita leikkuujätteestä ja pöytäliinasta

Kaksi takkia kirpparilta

10 kommenttia

 1. Anne kirjoitti:

  Mukavan näköinen ja varmasti sitä myös päällä.

 2. Anne kirjoitti:

  Mukavan näköinen asu ja ihanat sävyt!

 3. Jowi kirjoitti:

  On kyllä mukavan näköinen paita! Ei ihme että on käytössä.

 4. Älykodin avaimet kirjoitti:

  Näyttää ihanan pörröisen lämpimälle asulle! ?

 5. I don´t speak Polish kirjoitti:

  Upea asu! Mukavan, lämpimän ja hyvän näköinen, joten täydellinen asukokonaisuus! Kalastajahatut todellakin on kuumaa kamaa tällä hetkellä! Harmittaa, että en ole säästänyt yhtäkään niistä, joita omistin silloin ikuisuus sitten kun ne viimeksi oli muodissa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *