Hae
VillaNanna

Maksihameesta toppi

Alkaa pikku hiljaa nämä kylmät kesäpäivät ottamaan pahasti pattiin, vaikka yrittää miten olla positiivinen, harmittaa niin pirusti. Jos saa rumia sanoja käyttää. Mieluiten kirmailisin ihanissa kukkamekoissa tuolla pihalla kuin pukisin päälleni villahousut ja toppatakin. Kaipaan kunnon helteitä, sellaisia, jossa ei tee mieli muuta kuin maata ja syödä jäätelöä litra tolkulla. Kyllä te tiedätte ne helteet. Sellaisia kaipaan. Ehkä sellaisia saattaa vielä tulla, ehkä tämä kesä on tällainen aina ja aina vaan. Ehkä nyt kävelen tuonne peilin eteen ja etsin sen kesäfiiliksen taas.

Otetaan tähän väliin pieni toppi, jonka tein viime vuonna vanhasta maksimekosta, alkuperäistä kuvaa ei valitettavasti ole enää mutta valmis työ on. Se saa riittää. Toppia voi käyttää näin helletoppina tai sitten laittaa paidan topin alle halutessaan. Kaikki käy hyvin. Kaavana on käytetty tuttua Burda 5/13 lehden kaavaa. Ihan lemppareitani. Lukematon määrä erilaisia mekkoja ja toppeja on tullut tehtyä tämän kaavan kanssa.
Feissarissa on pitkään pyydetty, että laittaisin tekeleitäni myyntiin ja tässä alkaa sellainen kohta jo ollakkin, että pitää tyhjentää kaappeja, että saa uusia tehtyä, että varmasti pian avaan jälleen kirppismyynnin, halukkaat voivat sitten ostaa pois niitä vaatteita joita en voi lahjoittaa Hopelle tai muualle kirppareille.

En ole kukka

Mukavaa päivää!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *