Hae
VillaNanna

Sori en seuraa muotia

Sori en seuraa muotia

Sori, en seuraa muotia, vaan pukeudun miten haluan. Kesän aikoihin alkoi some täyttyä syksyn trendeistä ja tietenkin kaikki hyppäsi myös minun silmille. Minua ei muoti jaksa kiinnostaa, vaatteet kyllä noin niin kuin yleisesti, mutta en välitä hankkia trendivaatteita. Varsinkin kun kirppareilta löytyy lähinnä vanhempien kausien juttuja.

Sori, en seuraa muotia

Minulle on aina ollut tärkeää se, että pukeutuminen on hauskaa ja se on leikkiä, ei vakavaa, eikä muiden sanelemaa. Sen vuoksi olen jättänyt trendit ja muodin muille ja keskityn pukeutumaan miten haluan ja tietenkin lempivaatteisiini. Ei minulla muita ole kaapissa, kuin lempivaatteita. Olen aina ollut tällainen, oman tieni kulkija. Se oli yksi monista syistä miksi lähdin opiskelemaan vaatetusalalle. Toki silloin oli vähän pakko seurailla muodin tuulia ja opiskella muodin historiaa. Mutta siihen se oikeastaan sitten jäikin. Se muodin seuraaminen.

En ole oikein koskaan ihan ymmärtänyt näitä erilaisia lehtien ja vaikuttajien trendi julkaisuja, joissa sanotaan mitä saa laittaa päälle ja mitä ei. Koska itse lähden aina tuosta asiasta liikkeelle, että mitä haluaa laittaa päälleen. Parasta on kun itse viihtyy niissä asuissa, jotka on itselleen valinnut ja tietenkin miksi pukea päälle trendivaatteita päästä jalkoihin, jos ne päällä tuntee olonsa huonoksi?

Mekko: Globe Hope

Jokaisen pitäisi pukeutua niin kuin haluaa

Olen useasti kuullut sanottavan, että ei uskalleta pukeutua niin kuin haluaisi. Mikä aiheuttaa tuon? Ei ketään oikeasti kiinnosta mitä kenelläkin on päällään, kunhan on vaatteet päällä, kun lähtee ovesta ulos. Itseäni ei ainakaan. Totta on kyllä se, että jos tulee jotakin hienoa vastaan katson tarkkaan ja rekisteröin kaikki taskut, värin, kuvion ja mallin. Niin kuin juuri tällä viikolla näin upean villakangastakin erään nuoren päällä. Pientä kukonaskelkuviota, täyspitkä villakangastakki. Juuri sellainen, jsota itse tykkään.

Nyt sitten kotosalla olen käynyt läpi kaikki vielä hyllyssä olevat lehdet läpi, että löytäisin jotakin vähän samanlaista. Kangasta on nyt roskasäkeissä vino pino ja iso osa villakankaistani on nelisen metriä pitkiä, joten täyspitkä takki olisi itselläni vähän niinkuin työn alla, kunhan saan asunnon ensin laitettua. Ihan muuten ensimmäinen homma minkä meinaan ommella.

Mutta miksi muuten kukaan katselisi toisten vaatteita? Vain somessa saan negatiivistakin palautetta vaatteistani, mutta tosielämässä taas saan paljon kehuja, ne on tärkeämpiä kuin jonkun anonyymin huutelut. Ei muuta kuin lempivaatteet päälle ja nauttimaan elämästä.

Sori en seuraa muotia

Mukavaa viikonloppua!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Hyvä vaan että olet oman tiesi kulkija. On se jotekin kummallista että pitää kommentoida ja huudella vaikka ei ole mitään hyvää tai edes todellista sanottavaa.
    En seuraa muotia itsekään, sitä laitan päälle missä viihdyn. Valinnanvaraa ei ole paljon, mutta riittävästi kuitenkin.

    • villananna kirjoitti:

      Olen aina ihmetellyt sitä, että miten kukaan viitsii olla niin kiinnostunut jostain tuntemattomasta, että pitää alkaa kommentoida hänen pukeutumista tai ulkomuotoa.

  2. Amalian maailma kirjoitti:

    Ihan samaa mieltä! Lempivaatteet vaan päälle, ihan sama, mitä muut ajattelee. Mä en myöskään ole trendikäs, jotain voin toki trendeistä itselleni napata, jos oikeasti tykkään ja sopii mulle.

    • villananna kirjoitti:

      Joo, itse en myöskään noista trendeistä jaksa perustaa. Toki joitain eksyy omaankin kaappiin, mutta se on todella harvinaista.

  3. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Minusta sekä oman tiensä kulkijat että trendejä seuraavat ovat omalla tavalla tärkeitä. Molemmilta voi ammentaa inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Joskus jokin uusi väri tai yhdistelmä, joka ei tulisi itselleen mieleen, löytää sijaa omassa vaatekaapissa. Ja jos trendi ei miellytä, niin itse ainakin skippaan sen surutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *