Hae
VillaNanna

Viimeisin kirppisostokseni

Viimeisin kirppisostokseni

Viimeisin käyntini kirpparilla oli pari viikkoa sitten. Käytiin mieheni kanssa Kierrätyskeskuksessa, Nihtisillassa kun hän haki minut töistä. Ajamme nimittäin useasti Nihtisillan ohi, niin välillä siinä tulee käytyä. Ja tällä kertaa tuli mukaan muutakin kuin kirjoja tai lehtiä. Nimittäin ostin pari vaatetta.

Viimeisin kirppisostokseni

Mutta nyt esittelen tuon reissun yhden vaatteen, nimittäin ostan useasti jonkun toisen tekemiä käsitöitä. Lähinnä neulepaitoja sekä mekkoja ja tämä neulepaita on yksi sellainen ihanainen. Ostettaessa neule tuntui hivenen karhealta mutta kun pesin sen, niin siitä tuli ihanan pehmeä. Neule on pitsineuletta ja ihanan tyttömäinen, sen kanssa sopii niin hameet kuin housutkin. Tähän paitaan yhdistin tällä kertaa housut, jotka olen aikanaan löytänyt UFFista. Joku oli koittanut ne pienentää ja se homma oli tehty hivenen väärin, joten olen purkanut pienennyksen ja näin housujen saumat eivät enää veda joka suuntaan. Kengät ovat Tammiston kontista ja nahkalaukku Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Laukusta olenkin kirjoittanut tarinan blogiini aikaisemmin ja linkki löytyy alta.

Nahkalaukku joka kaikilla oli nuoruudessani

Asu:

 • Neule: Kierrätyskeskus
 • Valkoinen paita: Kierrätyskeskus
 • Housut: UFF
 • Kengät: Kontti
 • Laukku: Kierrätyskeskus

Valkoinen paita on aikanaan myös löytynyt Kierrätyskeskuksesta, nyt tosin en ihan mene vannomaan, että löysinkö sen ilmaisosastolta vai ostinko sen. Nimittäin yhdessä vaiheessa tein ilmaisosastolta paljon paitalöytöjä ja juuri tämän kaltaisia paitoja tuli napattua kotiinkin. Nykyään käyn niin huonoihin aikoihin Kiertiksessä, että ilmaisosastolta on jo viety parhaat päältä. Mutta eipä tuo haittaa, kaapeista löytyy tuunattavaa kyllä.

Olen vähentänyt kirppistelyjä

Käyn nykyään aika vähän kirppareilla ja useasti näettekin kirppispostauksissa vanhoja vaatteitani, joita olen kirppistellyt aikaa sitten. Olen vähentänyt muutenkin noiden löytöjen kuvaamista. Olen nähtävästi vanhuuttani laiskistunut vain. Olenkin saanut vähän palautetta siitä, etten tee kirppislöytöesittelyjä oikein enää.

Oma vaatekaappikin alkaa olla jo siinä kuosissa, etten sinne oikein enää halua mitään. Välillä jotain pikku juttuja mutta vähän kuitenkin. Ostoslista on hyvin minikokoinen tällä hetkellä ja jos löytyy jotain listasta niin löytyy, muuten jää ostokset tekemättä. Aikaa menee niin paljon muuhun tällä hetkellä ja neuloosi vie nyt aika valtavasti aikaani. Tavallaan se harmittaa, mutta tavallaan taas ei harmita. Siitä syystä on turha ostaa mitään kun koko ajan tulee valmiiksi jotakin. Eilen illalla meikäläinen jopa ompeli. Valmistui yksi nilkkapituinen liivi ja leggarit.

Viimeisin kirppisostokseni

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

 1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Mun silmissä juuri laukku tekee asusta kokonaisuuden. Kuin kirsikka kakun päällä, vaikka kirsikanvärinen onkin neule.

 2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

  Ihanan värinen neuletakki. Meinasin ensin sanoa, että sopii syksyyn, mutta sopii kyllä värinsä puolesta muihinkin vuodenaikoihin. Mutta tuo laukku on kyllä todellinen löytö ja upeus!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Pakko mainita tässä vaikkei asiaan aivan kuulukaan; itseänikin vihdoin ehkä puraisi käsityökärpänen ja aloitin pari päivää sitten neulomaan! Yksi villasukka valmiina, katsotaan saanko sille vielä parinkin aikaan 😅

 4. Niina / Hengittävää elämää etsimässä -blogi kirjoitti:

  Upea neule! Kierrätys kunniaan 👌 Itsekin hankin kaikki vaatteet kirpparilta, vielä kun olisi sinun tuunauslahjasi 😊

  • villananna kirjoitti:

   Tuunaamisen oppii kyllä. Tää on lopulta aika helppoa, jos kykenee jättämään hommat sellaisiksi helpoiksi…

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  olen etsinyt juuri neuleesi väristä huivia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *