Hae
VillaNanna

3 x villahame

3 x villahame

Tänään 3 x villahame! Tarkoittaa siis sitä, että olen vihdoinkin saanut yhden ikuisuusprojektini valmiiksi. Mikä tämä tällainen ikuisuusprojekti sitten on? Se on projekti, jonka tarkoituksena on ollut stailata kolme vanhaa itse neulottua villahametta uuteen loistoonsa. Uusien stailausten myötä on hameet löytäneet uudelleen paikkansa vaatekaapissani.

3 x villahame

Useasti sanon, ettei kaikkia vaatteita kannata laittaa kiertoon heti. Itse hilloan välillä pitkäänkin tiettyjä vaatteita ja odotan niiden uutta tulemista. Näin tein näiden villahameidenkin kanssa. Vaikka esittelenkin jokaisen hameen yhden lookin, niin nykyään käytän kaikkia kolmea hametta monin eri tavoin. Riittää, että löytää sen ensimmäisen yhden uuden yhdistelmän, niin innostuu tekemään monta uutta tapaa pukeutua.

Villahameiden esittelyä löydät tästä postauksesta. Villahameet on siis aikaa sitten tehtyjä, vanhin on valmistunut jo 90 -luvulla ja kaksi muuta tuossa 2007 ja 2008 välillä. Aikanaan käytin näitä hameita paljon ja yhdistelin niitä silloisen tyylin mukaan. Hameet sitten jäi jossakin vaiheessa kaappiin, sillä tyyli muuttuu aina vähän ajan kuluessa ja en oikein osannut niitä enää yhdistää mihinkään silloiseen tyyliini.

Tarvittiin siis hiukan aikaa ja vaivaa, että löysin hameet uudelleen ja nykyään kaikki kolme hametta ovat kovassa käytössä, haluan tässä postauksessa esitellä ne ensimmäiset, joista kaikki lähti liikkeelle. Uusi ovi avautui maailmaan, joka vain odotti minua. Joten edelleen alleviivaan tätä asiaa…Älkää laittako kaikkia vaatteita heti kiertoon joita ette hetkeen ole käyttänyt. Jossakin vaiheessa tulee tarve ja ekologisin vaate löytyy sieltä omasta kaapista. Se vanha vaate onkin pian uusi vaate.

Mistä aloitin?

Aloitin valkoisesta villahameesta ja Löysin aika nopeasti kaapista sopivan paidan. Paita on second hand ja mielestäni sopii hyvin valkoisen hameen kanssa. Tykästyin asuun niin paljon, että se pääsikin mukaani hääpäivään. Lämmikeeksi puin harmaan neuletakin, joka on myös second handia ja saapikkaina ylipolven saappaat. Linkki.

Seuraavaksi stailasin harmaan täyspitkän villahameen, jonka olen neulonut jo 90 -luvulla. Hame oli ensimmäinen villahame, jonka olen neulonut. Tuolloin opettelin neulomaan ensin esikoiselleni ja siitä vähitellen myös itselleni. Tämän hameen kaveriksi löysin villapaidan, jonka olen tehnyt muutama vuosi sitten. Terra värinä sopii hienosti harmaan kanssa. Tämä oli siis ensimmäinen asu vuosien jälkeen. Linkki.

Viimeisenä olikin sitten vuorossa lyhyt harmaa villahame, jonka olen neulonut vanhan neuleen puretuista langoista. Myös se neule oli minun neulomani. Tähän villahameeseen aikanaan kuului myös pipo ja villasukat. Villasukkia ei enää ole mutta pipo löytyy kyllä kaapista. Tämän hameen kanssa minulla on vaikeuksia löytää uutta kulmaa ja sopivia vaatteita. Syytä en tiedä mutta kelsiturkisliivistä lähdin liikkeelle. Linkki.

Mitä mieltä näistä asuista?

3 x villahame

Mukavaa torstaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

6 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Villahameista tykkään valtavasti. Harmi, just nyt minulla ei ole yhtään sellaista. Ei tullut vastaan missään vuosia. Enkä osaa tehdä itse.

  2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Kivoja yhdistelmiä! Villahame piristäisi kieltämättä talvipukeutumista, sellaisen kun vain omistaisi. 🙂

  3. Mare Kinanen kirjoitti:

    Lämpimän oloisia ja kauniita.
    Minulla on joskus ollut villahame ja tykkäsin siitä kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *