Hae
VillaNanna

Oikeudenkäyntivaatteet

Oikeudenkäyntivaatteet

Oikeudenkäyntivaatteet ovat tärkeät, vai ovatko?

Maailman seuraama oikeudenkäynti jatkuu vielä ensi viikolla, itse olen ollut silmä kovana katsomassa Liveä muiden joukossa ja juttelemassa kyseisen aiheen ympärille rakennetuissa ryhmissä. Näin pitkä oikeudenkäynti on aiheuttanut minulle myös hiukan päänvaivaa myös. Vaikka haluan saada tällä hetkellä jämälankoja sekä kangaspakkoja nurkista tehtyä pikavauhtia, niin minulle on tästä yhdistelystä aiheutunut pienoinen ongelma.

Oikeudenkäyntivaatteet

Olen tällä hetkellä siis virkkaillut kaikenlaisia suloisia kesähepeneitä sekä ommellut muutamia vaatteita samalla kun olen seurannut oikeudenkäyntiä YouTubesta. Kutsun näitä töitä oikeudenkäynti vaatteet, koska samalla kuuntelen myös mitä sanoo todistaja. Koska useimmiten savu nousee korvista, niin on parempi, että kädet saavat hiukan muuta tekemistä, niin tunteet eivät ole niin pinnalla.

Miksi tällainen sitten voi aiheuttaa tunteita?

Koska en siedä valheita, en siedä sitä, että toisesta osapuolesta tehdään rikollinen koska sormenosoittaja on katkera erosta tai haluaa kostaa. Samankaltaisia tilanteita tapahtuu myös Suomessa. Joillakin naisilla on tarve murskata katkeruuksissaan toinen ihminen, hyödyntäen niitä keinoja jotka ovat haitallisia myös lapsille, jos näitä lapsia on siunaantunut. Muutamaa surullista tapausta seuranneena.

Palataan kuitenkin näihin vaatteisiin. Niitä kun on siunaantunut aika iso määrä pienessä ajassa. Tavallaan on ollut tosi kiva saada kankaita ja lankoja pois, mutta se on tuonut mukanaan toisen pikkuisen ongelman, nimittäin nyt osa vaatteista ei mahdu kaappeihin. Koska samaan aikaan kun teen oikeudenkäynti vaatteita, niin teen myös muita vaatteita.

Oikeudenkäyntivaatteet

Miksi olen ompeluhirviö?

Ihan sen vuoksi, koska haluan saada isot määrät kankaita tehtyä pois nurkista. Se tietää sitten sitä, että vaatteita tulee paljon kaappeihin. Olen kuitenkin niin innoissani näistä juuri oikeudenkäynti vaatteista, että odotan kovasti helteitä, että saisin teille esiteltyä nämä ihanuudet. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki, sillä lisää on vielä tulossa, sillä oikeudenkäynti jatkuu viikolla. Haluan kuitenkin jo esitellä osan, sillä olen niin innoissani niistä.

Valmiiksi tulleet vaatteet:

  • 3x virkattu bikinitoppi
  • 2 x virkattu hattu ( kalastajahattu ja lippis)
  • Viskoosihousut
  • 3x mekko (yhden kuvaa ei ole tässä postauksessa)

Jämälankoja olisi vielä sen verran, että lisää tulee kesähepeneitä niistä ja yksi vintage -neulepaita on purussa, että voin tehdä siitä itselleni jotakin sopivampaa. Nämä vaatteet esitellään kyllä paremmin blogissani kesällä, mutta nyt näytän ne tasokuvina.

Oikeudenkäyntivaatteet

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Tosi söpöt vaatteet, ja etenkin tuo hattu.Mutta nyt jäin ihmettelemään, mikä oikeudenkäynti?

  2. Jael kirjoitti:

    Ai niin , tietysti;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.