Hae
VillaNanna

Syysloman pakohuone

Syysloman pakohuone

Syysloman vietin kivasti ensin töissä ja sen jälkeen matka vei Ison omenan Holoverseen kohtaamaan Dracula sekä leikkimään Fankesteinia. Jännittävä matka dinojen kanssa päättyi suureen nälkään, jonka me tietenkin hukutettiin myöskin Isossa omenassa. Pojalle oli hankittava myös vähän vaatteita, kun näyttää kasvavan kuin rikkaruoho. Hidas pitkä viikonloppu minulla siis.

Syysloman pakohuone

Koska olin syysloman alun töissä, niin emme lähteneet mihinkään reissulle, vaikka ensin niin ajattelimme. Mutta jotakin kivaa oli päästävä tekemään, kun kerran kaupungissa oltiin koko ”loma”. Suuntasimme siis Kohti Matinkylää ja Iso omenaa. Sieltä olimme varanneet Holoversen huoneen ja paikan päällä päätimme matkata ensin ajassa taaksepäin ja hypätä dinojen maailmaan. Sen matkan jälkeen olikin vuorossa pakohuoneet. Leikimme Frankesteinia ja söimme illallista Draculan kanssa. Nämä huoneet kesti yhteensä tunnin ja sen lisäksi hintaan kuului kolme minipeliä.

Holoverse oli mielenkiintoinen kokemus, poika oli ihan mukana hommassa. Itse en niin paljon saanut irti koska silmäsairaana homma ei pelittänyt ihan täysillä. Mutta mielenkiin toinen kaikkinensa oli ja tosiaan lasten kanssa kannattaa käydä testaamassa. Varsinkin pakohuoneet oli mielenkiintoisia pelata. Siinä kun tehdään yhdessä asioita. Tykättiin siis, vaikka minulla ei kaikki hologrammit ihan toimineetkaan.

Holoilemisen jälkeen olikin kova nälkä ja pakkohan se oli mennä testaamaan Naughty Prgr ravintolaan, joka on myös Isossa omenassa. Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa. Ruokailun jälkeen olikin sitten aika käydä tekemässä muutamat vaateostokset pojalle ja sen jälkeen kotiin lepäilemään. Koko päivä siis vietettiin aika tarkkaan yhdessä ja tekemällä jotakin ihan erilaista mitä yleensä.

Syysloman pakohuone

Iltaretki Cafe Regattaan

Syyslomalla päästiin miehen kanssa kahdestaan kavelylle, kun poika lähti kavereiden kanssa ihmettelemään maailmaa. Toki tytöt olivat mukana, joten emme ihan kahdestaan sinne päässeet. Oli kyllä kiva kävelle kiireettömästi katsellen merta ja nauttien Regattan antimista. Ja tosiaan keskityimme terassiin, joka on kyllä näin syksylläkin ihanan idyllinen. Regatta on kyllä mahtava turistikohde ja on ollut kiva nähdä miten paikalla on aina iloisia ihmisiä, olisi sitten kesä tai talvi.

Pidempikin loma olisi ollut tarpeen, mutta toimi se oleminen näinkin. Ehti hyvin suorittaa asioita, joita ei normaalisti ehdi tehdä, kuten hankkia isommat matkalaukut. Kyllä, meidän matka lähestyy ja jännitys alkaa vallata mieltä. Varsinkin kun Nupulla on vanhuuden tuomaa kuulon alenemaa sekä näkö heikentynyt. Onneksi hoitaja on varautunut vanhuksen hoitoon. Tytöt tykkää kun mami tulee heitä hoitamaan. Saavat nauttia elämästään kiireettömästi.

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana syysloma, meillä meni ihan arkisesti 😅

 2. Nadine G kirjoitti:

  Ihanan rento loma! Nämä kohteet pitääkin laittaa muistiin, jos satumme pääkaupunkiseudulle (ja se tapahtuu todennäköisesti jo ennen joulua). Holoverse olisi mainio kohde näin talvella viettää vapaapäivää kavereiden ja lasten kanssa. Enkä koskaan käynyt Regatassa. Se vaikuttaa olevan tosi kiva kahvilla.

  • villananna kirjoitti:

   Joo, Holoverse oli kiva ja toki noita erilaisia vaihtoehtoja on muitakin, mutta tää oli hauska kyllä. Regattaa voin lämpimästi suositella, oli sitten kesä tai talvi. Ja siis siinä in pihalla myös kiva grillikatos, jossa voi paistaa makkaraa, joita voi ostaa kahvilasta.

 3. riitta reissaa kirjoitti:

  Mukavaa syyslomatekemistä koko perheelle! Varmasti mukava breikki pimenevään syksyyn. Hyvää syksyn jatkoa!

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Tuohan onkin kiva idea, että Cafe Regatassa voisi käydä illallakin – ja muuten kuin kesällä!

  • villananna kirjoitti:

   Kannattaa käydä eri aikoina ja varsinkin talvella kun on hämärää ja kaikki ihanat valot palaa ja lumi on maassa. Regatta on kuin olisi satumaailmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *