Hae
VillaNanna

Muotoilevat alusvaatteet

Muotoilevat alusvaatteet

Muotoilevat alusvaatteet herättää keskustelua aina välillä. Toiset ovat sitä mieltä, että ne puristaa aivan liikaa ja toiset taas puhuu niiden puolesta. Minä puhun myös muotoilevien alusvaatteiden puolesta. En niitä arkena käytä, mutta vähän paremmissa tilaisuuksissa kyllä. Ja ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että vaatteet istuu paremmin päällä.

Muotoilevat alusvaatteet

Minulta löytyy muutama muotoileva alusvaate eri tarkoituksiin. Näitä olen myös käyttänyt sellaisissa tilaisuuksissa kuin Vaikuttajamedian eri tilaisuudet sekä Creator Awardseissa. Ja tietenkin lukemattomissa muissa juhlissa. Haluan tosiaan, että se juhla-asu näyttää hyvälle ja kaikki muhkurat on tiiviisti paikoillaan, eivätkä hypi ja pompi minne sattuu. Ja ei, kaikki muotoilevat alusvaatteet eivät kiristä joka paikasta, vaan ne vain silottaa muhkuroita. Niillä on kiva ja helppo olla.

Toki myös niitä löytyy, joilla muokataan vartaloa, mutta nämä joita itse käytän mieluiten ovat sellaisia, että vaatteet vain istuu paljon paremmin päällä kun on nämä laitettu. Koska minulla on muotoja siellä ja muotoja täällä ja kaikki ne muodot eivät halua pysyä luonnostaan siinä kohtaa missä niiden pitäisi olla, niin muotoilevat alusasut sitten monin taovin helpottaa sitä hommaa, eikä mekon alta paljastu sellaista mitä ei haluta.

Mistä näitä saa?

Jokainen liike myy omaa, mutta itse pidän eniten Lindexin alusvaatteista noin niin kuin muutoinkin. Sieltä on suurin osa hankittu, mutta myös Citymarketista olen ostanut yhdet. Ne ovat taas ihan eri juttuun hankittu ja olen tykännyt käyttää niitä. Varsinkin kesäaikaan ihan parhaat tuolla mekon alla. Ohuet mutta napakat. Muotoilee tärkeimmistä paikoista kuten takalistosta ja vyötäröltä. Näin peppu hiukan nousee ja vatsa sekä jenkkakahvat hiukan sileytyy ja näin mekko näyttää paremmalle. Nämä eivät tosin pienennä mistään, vaan nimenomaan pitää muhkurat aisoissa.

Minulta toki löytyy myös toisenlaisia muotoilevia alusvaatteita, joiden tarkoitus onkin sitten muokata sitä vartalon ulkonäköä, mutta niitä käytän todella vähän. En ole oikeastaan käyttänyt enää vuosiin mutta ovat kuitenkin edelleen kaapissa. Ovat hyviä, jos on selässä kipuja vaikka eivät ole mitään selkätukia. Mutta tarvetta ei niille oikein tällä hetkellä ole.

Käytätkö sinä muotoilevia alusvaatteita?

Muotoilevat alusvaatteet

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Creator Awards 2022

Säihkettä ja iloista mieltä

 

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Näistä olen täysin eri mieltä. Tai siis, käyttäköön kuka tykkää, mutta itse en laita. Läskini saa roikkua siellä täällä vapaasti. Ymmärrän toki, että vaate saattaa näyttää esteettisimmältä, kun muotoileva alusvaate on alla, mutta ei silti. Niissä on jotenkin vaikeaa olla, enkä pääse liikkumaan normaalisti.

    • villananna kirjoitti:

      Ei näissä muotoilevissa ole sen vaikeampaa kuin trikoopaidassa. Ja pääsee liikkumaan normaalisti. Nämä eivät siis purista mistään.

  2. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Haluaisin kokeilla Skimsin tai vastaavan brändin muotoilevaa bodya / lahkeellista alusvaatetta, mutta käytännöllisyys ja vastuullisuuden puute mietityttää. Ostin jonkin aikaa sitten mekon, jonka kangas on niin ohutta, että siitä näkee kaiken läpi alusvaatteista tatuointeihin ja napakin vilkkaa kankaasta läpi. Älytöntä, että nykyään säästetään kankaista niin paljon, että matskuista näkyy läpi, eikä edes hyödynnetä sitä kaupallisesti ja myydä samalla sopivaa alusmekkoa mekon kanssa! 😂 En palauttanut mekkoa, mutta sen alle pitää hankkia joku nudenvärinen alusmekko, body tai joku millä saa peitettyä kroppaa niin, että kehtaisi ihmisten ilmoille lähteä ko. mekko päällä… 😅

    Yleensä olen ilman, mutta toisinaan olisi mukavaa, että kaapista löytyisi muotoileva alusasu! 😊👍🏻

    • villananna kirjoitti:

      Olen samaa mieltä, että ohuissa mekoissa saisi olla mahdollisuus ostaa alumekko alle. Olen itsekkin useasti juuri toivonut sitä, että olisi se alusmekko erikseen edes myynnissä. Olenkin nyt kirppareilta hankkinut alushameita ja mekkoja, sekä tehnyt niitä itse ihan tarkoituksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *