Hae
VillaNanna

Kun menetät yöunet

Kun menetät yöunet

Kun menetät yöunet, jotka on tärkeä asia hyvinvoinnin kannalta ja myös sen kannalta, että jaksat olla skarppina töissä. Miksi minulle kävi näin ja miksi sen vuoksi jouduin sairaslomalle? Kyllä, näin on käynyt.Viime vuosi on ollut kaikille raskas, eri tavoin mutta raskas. Työkuviot muuttuivat minulla monta kertaa vuoden aikana niin nopeasti, että välillä oli vaikea pysyä perässä. Minulla on taipumus myös siihen, että työ tehdään täydellisesti, siitä ei tingitä. Sitten kun tämä rauhallinen tilanne jatkuu, niin menetin uneni, kokonaan.

Menetin yöuneni ja se alkoi näkyä myös työotteessani, minulla, joka olen enemmän kuin tunnollinen, romahdin. Romahdus sitten ei sopinut minulle ollenkaan ja annoin kovat moitteet itselleni siitä, mutta eihän se auttanut. Lopulta minulle iskettiin sairaslomalappu käteen ja lääkkeenä on, että keksityn pitämään hauskaa ja töihin ei ole tulemista ennen kuin olen kunnossa.

Kun menetät yöunet Kun menetät yöunet

Kun menetät yöunet

Asetan itselleni aina erittäin korkeat tavoitteet, ja pikku hiljaa alan tepastella niitä kohti. Irti en päästä, sillä katson sen olevan luovuttamista ja minähän en luovuta, olen taistellut tieni tähän, joten langoista on pidettävä kiinni, vaikka ne langat miten alkaisi kadota käsistä. Roikun vaikka väkisin. Tämä on minun ajattelutapani ja ruoskin itseäni vuoren reunalle asti, nyt kuitenkin putosin ja pikku hiljaa keräilen itseni palaset yhteen ja toivon, että tämä vuosi olisi nyt oikeasti parempi ja vihdoin oppisin olemaan itselleni armollisempi.

Tämä on suurin toiveeni tälle vuodelle. Toki matkustelukin mutta nyt laitan itseni kaiken edelle, jotta saisin kaiken jälleen tasapainoon. Nyt siis vain keskittymään itseeni, tekemään asioita joista nautin ja tietenkin treffata kavereita ja puuhastella perheen kanssa.

Halusin avautua aiheesta, sillä se helpottaa omaa oloani. Sairasloma on auttanut ja olen vihdoin myös nukkunut, mahtava lääke se, kun pitää vain nauttia elämsätä ja tehdä asioita joista nauttii. Elän toivossa, että kun palaan töihin, unet jatkuvat ja minun ei tarvitse palata sairaslomalle enää uudelleen. Tämä olisi minun kohdallani tässä!

Nautinnollista talvipäivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

10 kommenttia

 1. bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

  Uni on ihan äärimmäisen tärkeää. Mä huomaan tosi nopeasti unettomuuden vaikutukset, kun oon tottunut nukkumaan aina hyvin. Mulle jo kolme huonosti nukuttua yötä on jo ihan kriisi.

  https://bigmamashome.vaikuttajamedia.fi

  • villananna kirjoitti:

   Mä sissiydyin ja koitin selvitä muutaman tunnin yöunilla kuusi päivää, ennen kuin mut passitettiin saikulle. En suosittele, multa hävisi muisti ja mun aivosumu palasi.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulle kävi viime vuonna ihan sama. Loppujen lopuksi päädyin niin radikaaliin ratkaisuun, että irtisanouduin työstäni. Enkä kadu. ♥

  • villananna kirjoitti:

   Ohhoh, mulla taas on niin ihana työ ja ihanat työkaverit, etten halua irtisanoutua 🙂

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Elämme kyllä haastavia aikoja. Minulla ei ole työstressiä, mutta tämä päämäärättömänä pitkään jatkuva elämä epävarmuudessa risoo kyllä – kun ei oikein mitään voi suunnitella eteenpäin ja aika vähän tehdä tässä ajassakaan.

  • villananna kirjoitti:

   Totta, on kyllä haastavaa tämä, että ei oikein pääse mihinkään.

 4. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Uni on niin tärkeää, ja kun se pitkästi häiriintyy, niin sillä on terveyteen iso vaikutus. Sinulle toivon hyvää palautumista sairaslomallasi. Ja toivottavasti löydät taas unen.
  Mukavaa tammikuuta sinne <3

  • villananna kirjoitti:

   Totta, uni on erittäin tärkeä asia. Ja unimatti on löytänyt tiensä takaisin 😀

 5. hannamariav kirjoitti:

  Kun uni prakaa niin prakaa kyllä kaikki! On todella tärkeetä että saa unta ja tekee vaadittavia korjausliikkeitä joita se vaatii taas tullakseen. Hyvä että pääsit saikulle, mutta muista palata sieltä pikku hiljaa 🙂

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • villananna kirjoitti:

   Samaa muistutti esimies eilen. Tietää millainen työnarkkis olen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *