Hae
VillaNanna

Söpön oma pesä

Söpön oma pesä

Söpön oma pesä valmistui muutamassa illassa. Olen syksyllä ostanut eri värisiä ontelokuteita, olen ihastunut Lilli onteloenkuteese , olen tehnyt kyseisestä kuteesta tyttöni kissalle korit. Eco kude sopii meille ja siitä löytyy montaa eri väriä. Itselläni on farkun sininen, sinapinkeltainen sekä vaalean harmaa. Niistä saa jo vaikka mitä virkkailtua.

Söpön oma pesä

Pesän oli tarkoitus olla tarpeeksi pieni, että Söpö tuntee olevansa kohdussa, mutta tarpeeksi iso, että pystyy muuttamaan asentoaan helposti.  Tarve tälle pesälle on suuri, sillä Söpö tarvitsee niin paljon huomiota, sekä turvaa. Koira on jo 7 vuotias, mutta aivan vauva, nukkumiseen tarvitsee aina tuttinsa ja minun syli on se kaikkein tärkein 24/7. Tuon pesän tarkoitus on rauhoittaa Söpöä, antaa äidin kohdun fiiliksen, turvallinen kolo kun minä olen poissa tai kun Söpö hermostuu jostakin.

Aloitin tekemällä kuteesta silmukan ja virkkasin silmukkaan kahdeksan kiinteää silmukkaa. Siitä lähdin kerros kerrokselta virkkaamaan ympyrää. Kun ympyrä oli sopiva, virkkasin ilman lisäyksiä noin 15 cm, jonka jälkeen jätin 25 silmukkaa virkkaamatta ja jatkoin lopuilla edestakaisin niin kauan kunnes olin tyytyväinen korkeuteen. Loin viimeisellä kerroksella 25 silmukkaa ja näin sain sisäänmenoaukon tehtyä. Muutama kerros jälleen korkeutta ja aloitin kavennukset. Lopuksi virkkasin sisäänmenoaukon ympäri harmaalla kuteella jämäkämmän osan.

Tähän ei ole siis mitään ohjetta, kokeilemalla ja purkamalla itsekin tämän tein. En jaksanut alkaa kirjoittaa ylös mitä kaikkea tein ja millä määrillä. Silmämääräisesti vain menin.

Söpön rakas pesä

Kun pesää ekaa kertaa kokeiltiin, niin Söpöä ei sieltä enää pois saatu. Oli pakko lopulta kantaa söpö pesän sisällä sisälle ja viedä sänkyyn koko hökötys. Siellä Söpö nukkui pitkän tovin, tuli ulos vasta kun mies oli lähdössä viemään tyttöjä lenkille. Nyt on pidettävä pesä mukana, oltiin sitten sisällä tai ulkona.

Nuppu taas on sitä mieltä, että hän ei mihinkään pesään mene ja tallustelee suoraan pesän katon päälle ja nukahtaa siihen. Näin eri luontoisia nämä meidän tytöt ovat, vaikka ovat samaa rotua. Nuppu ei siis arvosta tätä pesää ollenkaan, joten hän saakin sitten ihan oman pesän, erilaisen, itselle sopivan ilman kattoa.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Perheen uusin jäsen Nila ja virkatut korit

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Aivan ihana pesä, ja voin kuvitella että Söpö viihtyy tuolla niin hyvin ettein halua tulla pois.

 2. Nora kirjoitti:

  Lemmikeilläkin on hyvä olla jotain omaa. Laita sitten joskus Nupunkin lepopaikasta tänne kuvia, kun joskus teet sille oman pesän. Nyt on Söpöllä hyvä olla, kun on oma paikka minne kömpiä turvaan ja lämpimään =)

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ei en kestä kuinka ihana pesä! Tollanen olisi ihana Nappi-kissallekin 😀

  • villananna kirjoitti:

   Ja pesä on kovassa käytössä, tosin myös trampoliinina toimii välillä, kun siitä on kiva ottaa lisää vauhtia kun hyppää 😀

 4. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Onpa suloinen pesä Söpölle. Minun täytyy näyttää tätä ystävälleni, jolla on pikkuinen chihu. Ja on myös taitava käsistään.
  Kiitos ja ihanaa viikonloppua!

 5. Henna kirjoitti:

  Ihana pesä! Meidän Simballe on ihan turha ostaa ja tehdä mitään petejä ja pesiä, herra nukkuu mieluiten sängyn alla 😀

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuossa pesässä on varmasti hyvä olla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *