Hae
VillaNanna

Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu

Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu

Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu näppärästi. Jumpsuitit, romperit, playsuitit ovat olleet monta vuotta iso hitti joka puolella. Näitä vaatteita tehdään monenlaisista materiaaleista, collegesta, puuvillasta, silkistä, tekokarvasta, vaikka ja mistä. Itse rakastan näitä ihania haalareita ja vaikka aina ihmiset miettii vessassa käyntiä, niin en ole kokenut sen olevan niin hankalaa, etteikö haalaria voisi käyttää. Toki haalareita on monnen lähtöön ja joskus haalari voi olla niin monimutkainen, ettei vessaan ihan joka hädän tullen halua mennä. Tosin, kuka haluaa niin monimutkaisen päälleen?

Etelässä on saatu lunta ja kunnolla, tosin nyt lumi on alkanut sulaa. Mutta onneksi on ollut muutama viikko sellaiset kelit, että on voinut nauttia talven tuomasta rennosta menosta. Pulkkamäen vauhdista tai rinteiden nopeista laskuista. Parastahan on kun ulkoilun ja lumileikkien jälkeen laittaa takkaan tulen, paistaa makkarat ja sukeltaa saunan lämpöön. Tällaisena hetkenä tarvitaan päälle myös ihana after ski-asu.

Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu

Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu

Miten viettää ihana talvipäivä? Ulkoillen tietenkin, ihanat lumikinokset, hiihtoa ja pulkkailua, sen jälkeen on ihana linnottautua saunaan lämmittelemään kylmiä poskiaan ja märkiä vaatteitaan. Saunomisen kruunaa uinti ja tietenkin makkaran paisto hiilloksessa. Takkahuoneen takka lämmittää allastilan hyvin ja palavan puun tuoksu on huumaavaa.

Kun takkaa lämmitellään, osa pujahtaa saunaan ja uimaan niin minä puen päälleni lämpimän after ski-romperin, joka on valmistunut kolmesta villapaidasta ja takista. Tähän romperiin tarvitset kolme eri kaavaa: Perus trikoopaidan, leggareiden sekä hupun kaavat. Nämä kolme kun yhdistää, saa aikaan suloisen romperin. Tämä lämmittää hyvin koko kroppaa kuin myös mieltä. Uskaltaa myös ulos hakemaan lisää puita takkaan.

Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu Kolmesta vanhasta neuleesta valmistuu after ski -asu

Nälkäkin alkaa jo tulla, vatsaa kurnuttaa. Onneksi mukana on kalkkunamakkaraa ja salaattia, näillä tämä retki saadaan maistumaan. Ihan paras talvipäivän riehakas leikki ja samalla kun saunotaan, vaatteet kuivuvat takkahuoneen lämpimässä, kohta on hyvä sujahtaa kotiin, laittaa leffa pyörimään ja nauttia lämmintä kaakaota jälkkäriksi. On talvessa siis omat hyvät puolensakin, vaikka aina tuosta valkoisesta, märästä mönjästä sekä kylmästä kelistä marisen.

Miten sinä vietät talvipäivää?

Mukavaa iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Härdellin pyjamapöksyt vanhoista t-paidoista

Sumuisen hetken romanttinen pitsineule

Neuleiden jäännöspalaset

10 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Sää olet oikea luovuuden lähde.

 2. Jasmin kirjoitti:

  Upee! Itse vietän talvipäiviä aika rennosti kotosalla, toki ensiviikonloppuna olen lähdössä laskettelemaan vähän kauemmas!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla osui silmään nuo sun saappaat. Itselläkin oli hieman vastaavat, mutta tulin käyttäneeksi ne niin loppuun ettei enää korjailuja voinut miettiä vaan joutui heittämään menemään. Pitäisi jostain yrittää metsästää nyt vastaavanlaiset..

  • villananna kirjoitti:

   Nämä on hankittu joskus vuosia sitten tallinnasta, en kyllä muista yhtään mistä liikkeestä. Rocca al Mare ostoskeskuksesta kuitenkin.

 4. Annukka kirjoitti:

  Mulla on nyt päivittäisiin kävelylenkkeihin sisältynyt lähellä asuvan shetlanninponin tervehtiminen. Hän on niin suloinen, että mielellään lähtee ulos.

 5. Henna kirjoitti:

  Ihana tuo karvahattu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *