Hae
VillaNanna

Christy Dawn -Eettistä tyylikkyyttä

Christy Dawn -Eettistä tyylikkyyttä

Tutustuin Christy Dawn -mallistoon Kaliforniassa. Siellä on kovassa huudossa terveellinen ruoka sekä eettinen ja ekologinen muoti. Se näkyy erilaisina erikoisruokakauppoina, isolla määrällä second hand liikkeitä sekä ekologisilla ja eettisillä muotiliikkeillä. Myös ruokaravintolat voivat erikoistua terveysruokaan. Joka tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että on sitä tuoretta, luomua yms. Niitä tuotteita, joita me saamme ihan kaikkialta, ei tarvitse sitä varten lähteä etsimään siihen erikoistunutta kauppaa.

Christy Dawn -Eettistä tyylikkyyttä

Christy Dawnin myymälä sijaitsee Abbot Kinney Boulevardissa, ihanassa puutalossa. Kauppa on sisältä aivan ihastuttava, lähellä luontoa ja asiakaspalvelu on miellyttävää. Lautalattia narisi jalkojen alla kun kävelin hitaasti tutkien toinen toistaan upeampia mekkoja, neuleita ja paitoja. Kaikki vaatteet ovat suoraan omaa tyyliäni. Myyjä jutteli heidän eettisistä arvoista ja miten prosessi toimii. Onko yritys viherpesua? En osaa sanoa, haluan uskoa, että asiat ovat niin kuin sanotaan.

Christy Dawn is committed to practices that honor Mother Earth and all her people. We are all related, each of us interconnected parts of a greater whole. We aim to live and work in harmony with nature, so that all may benefit. Our prayer is that our practices and products inspire others to remember and celebrate their innate connection with one another, and with the natural world.

-Ote nettisivuilta-

Linkki

Christy dawn on omien sanojensa mukaan ollut alusta alkaen kestävän kehityksen periaatteiden pohjalle rakennettu brändi. Heille kuitenkaan pelkkä kestävä kehitys ei riitä, vaan ajatus on mennä pidemmälle eli suorastaan parantaa maailmaa. Christy dawnin mukaan tämä näkyy vaatteen koko tuotanto- ja markkinointiprosessissa, minkä on tarkoitus hyödyttää sen kaikkia osapuolia. He myös pyrkivät hyödyntämään ylijäämämateriaaleja samalla etsien vielä kestävämpiä ratkaisuja. Yksi näistä ratkaisuista on uudistava viljely, jonka on tarkoitus olla ympäristölle hyödyllistä. Aikaa kestävät mallit ja tinkimättömyys tuotantoprosessissa näkyy toki lopputuotteen hintalapussa.

Christy Dawn -Eettistä tyylikkyyttä

Upea neule kaunistamaan tyyliäni

Sain kierrällä rauhassa kauppaa ja lopulta valitsin sovitukseen kaksi eri kokoista neuletta, sama neule mutta eri koko. Kun laitoin paidan päälleni sovituskopissa, tiesin heti, että tämä se on. Minun paitani. Tämä upea paita oli siis yksi sellainen tuliainen, jonka toin mukanani Kaliforniasta. Tämä oli myös se kauppa, jonne vartavasten halusin päästä. Törmäsin kauppaan siis ihan vahingossa ensimmäisenä iltana Venice beachillä, mutta silloin kauppa oli kiinni. Google sitten auttoi löytämään aukiolot ja heti kun aika sopi meille, singahdin paikalle.

Oli aika itsestään selvää, että otan paidan mukaan Tallinnaan, se sopi niin täydellisesti tähän kevään ilmaan. Asun rakensin paidan ympärille. Paitahan oikeasti sopii melkein minkä tahansa kanssa, mutta nyt valitsin kerman väriset housut, jotka löysin juuri hetki sitten Uffin tasarahapäiviltä. Jalassa nahkakengät ja pitkä takki. Muuta ei tarvita, paita on itsessään jo niin upea koru, että korutkin saivat jäädä kotiin.

Mitä sanotte asusta?

Christy Dawn -Eettistä tyylikkyyttä

Ihanan aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Se on ihana fiilis, kun löytyy ihan oman näköinen vaate. Kyllä, sitä aina haluaa uskoa, mitä toiset ihmiset väittää. Itsekin uskon ihmisten rehellisuuteen ja hyväntahtoisuuteen kunnes toisin todistetaan.

  2. Mare Kinanen kirjoitti:

    Kaunis ja selkeä kokonaisuus joka sopii sinulle 🙂 Vaatteelle on aina eduksi että sen kantaja viihtyy siinä itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *