Hae
VillaNanna

Rääsystä vaatteeksi

Rääsystä vaatteeksi

Nyt tehdään rääsystä vaatteeksi taikatemppu. Sain aikanaan äidiltäni kasan, jossa oli tilkkuja, keskeneräisiä töitä ja jopa minun tekemä hame. Tuota hametta varjelen nyt tarkkaan, sillä käytin sitä jo pikkuisena paljon, ei se päälle mahdu enkä ala sitä tuunailemaan. Se saa säilyä yhtenä muistona omasta nuoruudestani ja koulusta. Mutta asiaan…

Rääsystä vaatteeksi

Tällaisessa äitini antamassa kasassa oli liivin tapainen keskeneräinen vaate, josta olen jo pidempään suunnitellut tekeväni jotakin. Mutta se jotakin on jäänyt vähän tuonne jonnekin ajatuksen tasolle. Mutta nyt kun aloin työstämään tuota laatikkoprojektia, niin tuli pengottua kaappeja ja löysin tuon keskeneräisen rääsyn, joka alkoi silmissäni näyttämään ihan korkeavyötäröiseltä hameelta. Ja koska selkeästi tuo rääsy minulle näytti mitä haluaa olla, niin tietenkin aloin miettiä, että millainen hame se sitten olisi.

Kaava:

  • Miss B 3/93

Kaava on monelle jo tuttu, sillä olen aika paljon käyttänyt tätä kyseistä kaavaa. Ja nyt tuli yksi hame lisää. Kaava on aivan ihana ja pienillä muutoksilla saa erilaisia hameita, tämäkin on lyhyt, sillä ei tuosta rääsystä ollut ihan täyspitkäksi hameeksi. Eikä se edes haittaa. Yksi asia kyllä haittaa ja se on se, että hame on minulle nyt aika iso. Suunnitelmissa on pienentää hame, mutta ajatuksena on myös pukea tämän hameen alle tyllihame tai esimerkiksi pitsihame. Mutta nyt pitäisi tehdä se tyllihame vanhasta hääpuvusta.

Rääsystä vaatteeksi

Barbieta ja Haraldia

Sain viime vuonna kaupungilta synttärilahjaksi päivällisen kahdelle Harald ravintolassa ja nyt oli viimeisiä hetkiä käyttää se hyödyksi. Ennen herkuttelua hyödynsin ilmaisleffalippuni ja käytiin katsomassa Barbie elokuva ja tosiaan halusin Luxe -saliin, sillä mieheni ei ole vielä koskaan näissä ollut. Itse olen pariinkin kertaan, joten oli pakko herätä aikaisin, että päästään nauttimaan Barbiesta enemmän makuuasennossa.

Leffan jälkeen olikin mukava singahtaa ihanassa auringonpaisteessa syömään. Sai herkutella, eikä pitää kiirettä. Ja ei, lasta ei jätetty ilman ruokaa vaan hänelle tilattiin ruoka kotiin. Hän kun ei lähtenyt mukaan, vaan hän jäi kotiin nukkumaan. On ollut pari viikkoa kipeänä, niin nyt nukkuu viimeiset hetket, että jaksaa sitten muutaman viikon vielä tuossa vanhassa koulussa ennen siirtymistä uusiin seikkailuihin. Niin, tosiaan, me muutetaan.

Rääsystä vaatteeksi

Ihanan aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Alkusyksyn korkeavyötäröinen hame

Vanhoista farkuista farkkuhame

 

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Leffa ja illallinen – mitä mainiompi yhdistelmä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *