Hae
VillaNanna

Muita ihania-blogin talvisukat

Muita ihania-blogin talvisukat

Muita ihania-blogin talvisukat ovat yhdet lempparimalleistani ja nyt vihdoin pääsin neulomaan sellaiset itselleni. Opin samalla teoriassa miten tehdä tiimalasi kantapää mutta tätä pitää vielä opetella. Onneksi löytyy monenlaisia ohjeita, itse käytin Käsityö kerhon youtube -kanavalle tehtyä videota. Oli helppo ohje ja parasta kun sai kelata edestakaisin ja kokeilla uudelleen.

Minun syksyni alkaa siis nyt toden teolla, kun ensimmäiset sukatkin on saatu maailmaan. Lasten sukkatilauskset odottavat ja seuraavaksi on alettava tuhtailla niitä, jos vaikka keskitalven pakkasilla saavat sujauttaa ihanat uudet sukat jalkoihinsa. Koko porukka saa nimittäin uudet sukat jalkaansa. Näin olen päättänyt. Jokainen saa itselle sopivimmat sukat, siis tarkoitan kuvioita, värejä yms. Juuri sellaiset, että voi sanoa niiden näyttävät kantajaltaan.

Hei tuommoinen suunnittelupostauskin voisi olla muuten aika kiva toteuttaa tänne jossakin vaiheessa. Eikös vaan? Saatte vähän sukeltaa minun kummalliseen päähäni, ei vaan katsella näitä töitä.

Se olisi hyvin mielenkiintoista, ainakin minusta. Olisi kiva näyttää mitä kaikkea päässäni oikein pyörii ja miten monta suunnitelmaa todellisuudessa toteutuu. Se olisi minulle myös kiinnostava juttu, vähän näkisin miten näitä tuntejani käytän…


Muita ihania-blogin talvisukat

Muita ihania-blogin talvisukat

Ohjeet sukkiin löydät täältä.  Tykkään ihan valtavasti siitä, että haastetta löytyy ja kuviointi vaihtuu useasti. Näin mielenkiinto säilyy, kuviot eivät myöskään ole niin monimutkaisia, ettei samalla voisi katsoa leffaa, sarjaa tai kuunnella kirjaa. Kaikkea tuota olen tehnyt kun neulon. Näistä neuleista tulee myös valtavan hyvälle mielelle ja lämpöinen olo tulee jo pelkästään kuvia katsomalla.

Kun aloitin sukkien tekemisen, olin todella vihainen miehelleni. Se näkyy myös toisen sukan alussa. Sukka on kireä kuin jousi, onneksi kyllä menee jalkaa mutta on aika kireä ja pitää varovaisesti laittaa jalkaan, ainakin nyt tositaiseksi. Lanka hiukan venyy kun sitä pesee ja kuivattaa. Siksi nämä ovatkin kiukkusukat, sillä tavoin hyvin suloisesti sanottuna. Kaksi kuviota ten ennen kuin kiukku oli laantunut ja ote puikoista helpannut.

Näistä sukista on hyvä aloittaa tämän syys-ja talvikauden sukkaprojekti: Sukat meidän perheelle. Sukkamalleja on katseltu ja kaikille sopivimmat mallit löytyneet, seuraavaksi kaivellaan takapuoli pystyssä sitten lankavarastoja ja etsitään sopivat langat töihin. Tarkoitus on saada jälleen jatkettua lankavaraston tyhjentämistä. Viime talvena lahjoitinkin ison määrän lankoja, kun en niitä tarvitse mihinkään. Niistä ei sukkia tehdä, eikä muutoinkaan oikein toimi meillä niin neon väriset langat.

Muita ihania-blogin talvisukat

Oikein ihanaa syksyn alkua kaikille!

-Melissa-

8 kommenttia

 1. Anne /Trean kirjoitti:

  Ooola-laa miten kauniit villasukat. Ja nuo sävyt. Me like!

  • villananna kirjoitti:

   Nää on niin ihanat, tulee hyvälle tuulelle kun katselee näitä <3

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Onpa ihan hurjan söpöt! <3

 3. Marianne kirjoitti:

  Onpa kauniit ja pirtsakat!

 4. Minnea kirjoitti:

  Nämä Muita ihania talvisukat ovat ehkä kauneimmat sukat mitä löytyy! Kyllä noilla kelpaa ottaa syksy ja talvi vastaan <3

  Minnea
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *