Hae
VillaNanna

Syksyn ihanat neuleet

Syksyn ihanat neuleet

Syksy ja syksyn ihanat neuleet… Mikään ei ole niin ihanaa syksyllä kuin kääriytyä lämpimiin neuleisiin. Vaikka sade piiskaa ikkunan takana, voit näyttää sille kieltä sisällä ja nauttia neuleiden tuomasta ihanasta lämmöstä tai lähteä töihin ja pukea paksun neuleen päällesi ja pysyä lämpimänä, vaikka viima kuinka yrittäisi tarttua sinuun kiinni.

Pelleriinit

Itse tykkään paksuista pelleriineistä, jotka on helppo laittaa takin päälle antamaan lisälämpöä ja näyttävät myös upeilta, vähän lämpimämmällä ilmalla pelleriinin voi viskata ihan paidan päälle, itse tosin tykkään käyttää näitä ihan takin päällä. Suuret palmikot sopii minkä tahansa tyylin kanssa. Lankajämistä voikin tehdä vaikka pipon isolla tupsulla. Paksuilla puikoilla tämä pipo syntyy yhdessä illassa. Pelleriinin ohje löytyy Novita syksy 2013 lehdestä.

Pipo

Aloitukseen 60 silmukkaa ja neulo rippineuletta kaksi oikein ja kaksi nurin niin pitkän matkaa kuin haluat. Pipo on neulottu 8mm sukkapuikoilla.

Tein nämä neuleet hyvin perusväreistä, että on helppo yhdistää ihan kaikkien vaatteiden ja asujen kanssa. Palmikko on erittäin helppo ja näyttävä, pelleriini antaa klassiseen asuun särmäkkyyttä ja pientä twistiä. Pelleriinin voi myös pukea monin tavoin päälle. Esimerkiksi pään yli kokonaan tai sitten toiselle olalle ja kainalon alle. Tämän kanssa on kiva leikitellä ja testailla erilaisia pukeutumisvaihtoehtoja. Estottomasti vain kokeilla miten pelleriini taipuu.

Syksyn ihanat neuleet

Syksyn ihanat neuleet

Olen aika paljon valittanut kylmästä syksystä ja parkunut kesän perään mutta nyt olen luvannut ottaa niskasta kiinni ja päättänyt löytää syksystä ihania puolia. Yksi ihana on tosiaan nämä paksut ja lämpimät neuleet, toinen on ihanat syksyn värit, kaunis ruska, joka valtaa kohta maan. Kaikki ihanat ruskan sävyt, jotka kertovat kesän tarinaa ja alkavat valmistautua talveen ja luomaan meille uutta kesää.

Kun aurinko paistaa ruskaan, niin maailma näyttää kuin se olisi tulessa, niin upea ruskan ja auringon yhteinen valssi on. Syksy myös tuoksuu erilaiselle kuin kesä. Syksy tuoksuu sateelle ja maalle, siinä on kutittava makea tuoksu, lintujen laulu hiljenee ja pikku hiljaa sirkutukset muuttuvat titityyksi. Vaikka syksy on aika haikea, niin se kuitenkin yrittää antaa meille lämpimiä värejä, ihana kontrasti kylmälle viimalle.

Ihanan syksyistä päivää kaikille!

-Melissa-

Seuraa minua: Facebook, Instagram

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Pelleriini sanan olen varmaan ennenkin kuullut, mutta asusteena se on jäänyt itselleni täysin tuntemattomaksi.

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Tuollainen kaulaliinan ja neulepaidan välimuotohan voisi olla kiva vaikka lämmikkeenä lennolla – tällaiselle melko paljonkin matkustavalle …

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Hei aivan ihania juttuja taas! <3

 4. Elina / Kerroksia kirjoitti:

  Enpä ollutkaan koskaan kuullut sanaa pelleriini! Aina oppii uutta 🙂 Tosi kaunista jälkeä teet!

  • villananna kirjoitti:

   Pelleriini on vähän tuommoinen vintagevaate. Normaalisti lyhyt ja avonainen viitta, joka on joko turkista tai sitten neule.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *