Hae
VillaNanna

Epäseksikkäät mummopöksyt

Epäseksikkäät mummopöksyt

Epäseksikkäät mummopöksyt aiheuttavat aina välillä keskustelua eri keskusteluryhmissä. Useimmille naisille mummopöksyt ovat kuukautisten paras kaveri. Ne ovat tukevat ja napakat. Ne ovat tarpeeksi suuret, että kipeä vatsa saa olla rauhassa ilman kiristyksiä. Vyötärö nousee korkealle ja on näin paljon mukavammat jalassa kuin housut, jotka jää lanteille kiristämään.

Epäseksikkäät mummopöksyt

Mutta seksikkäät ne eivät ole. Kaukana siitä. Kun tulee tähän ikään kuin itse on, alkaa arvostamaan näitä suuria korkeavyötäröisiä pöksyjä. Ne eivät tunkeudu takamukseen, vaan jättävät kannikat rauhaan. Haaraosa on tarpeeksi leveä, että hiertymiltä vältytään. Pöksyt eivät heilu ja pyöri jaloissa. Ne istuvat napakasti päällä ja ovat kuin niitä ei olisikaan. Mutta seksikkäät ne eivät ole, sanotaan.

Mummopöksyjä on helppo valmistaa tilkuista, joita jää eri projekteista yli. Näin saa myös vähennettyä leikkuujätteen määrää ja alushousulaatikko on aina täynnä. Nämä pöksyt on valmistettu Suuri käsityö 11-12/2019 lehden kaavalla. Tuo ajankohta tuo niin paljon muistoja mieleen, että sen vuoksi tämä lehti onkin minulla tärkeässä asemassa. Muuta en tosin kyseisestä lehdestä ole tehnyt, mutta suunnitteilla on tehdä vähän kaikenlaista tästä lehdestä. Vaikka Suuri käsityö lehti ei ole lemppareitani ja useasti kaavat ovat minulle aika väljiä. Nyt kuitenkin nämä mummopöksyt ovat toimineet oikein hyvin. Kuvissa vilahtavat sukat ovat myös tehty leikkuujätteestä ja sukkia voidaan tehdä myös helposti vanhoista paidoista.

Oodi mummopöksyille

Koska mummopöksyt eivät ole seksikkään, voidaan niistä tehdä sitten super söpöjä. Erilaiset herkulliset kuosit saavat veden herahtamaan kielelle. Varsinkin jos housuissa on jäätelöitä. Hulluttelu on sallittu, aina ei tarvita pitsiä ja röyhelöitä, joskus riittää myös ihan vaan kukat ja yksisarviset. Jos tarkkaan katsoo, niin kukkien joukosta voi kurkkia pienen pieni keiju.

Mummopöksyt ovatkin kuin satukirja, joka avaa meille toisenlaisen maailman eteemme. Kirjoitamme oman sadun juuri sellaisen kuin itse haluamme. Ei pidä siis aliarvioida mummopöksyjen voimaa, vaan niille kannattaa antautua. Nauttia niiden tuomasta elämän helppoudesta ja olemisen keveydestä. Heittäydy vain uskaliaasti mummopöksyjen tarinaan mukaan ja luo oma satusi.

Epäseksikkäät mummopöksyt

Rakkaudella -Melissa 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

 1. Taina kirjoitti:

  Kauan eläköön mummopöksyt – jotka jättävät pahimman alaselän hermosäry kohdan rauhaan.

 2. Nora kirjoitti:

  Minulle monet alushousut ovat joko liian pieniä tai liian isoja ja monet ovat myös liian napakoita. Tykkään hieman korkeavyötäröisemmistä alushousuista. Koska mulla on kapea vyötärö ja leveämpi lantio, niin lantiomalliset alushousut ei edes kauheasti sovi mulle.

  Mulle mukavuus on tärkein tekijä alushousuja ostettaessa (mikään ei saa painaa ja puristaa liikaa), toisella sijalla on sitten väri(musta, harmaa, puuteri) ja kolmantena ulkonäkö. Mukavuus on ensisijainen tekijä mulla muissakin vaatekappaleissa, mutta toki puseroissa, takeissa yms. muissa vaatteissa katson myös ulkonäköä ja väriä. Huiveissa ensisijainen asia on kuvio ja väri ja sitten pituus ja materiaali. Korvakoruissa paino (täytyy olla melko kevyet), muoto, väri ja materiaali.

  • villananna kirjoitti:

   Ja tuo haarakiila on itsellä aina aivan liian lyhyt sekä kapea. Itse tehdyissä voi senkin katsoa tarkkaan, että tulee oikean levyiseksi.

 3. Nora kirjoitti:

  Pienikokoisena en voi pitää edes kauhean painavia vaatteita ja asusteita. En tykkää jos vähänkin tuntuu ylimääräistä painoa tai vaate kiristää ja puristaa liikaa. Siksi alushousujenkin täytyy olla mahdollisimman mukavat, jos sellaisia löytää, useasti on käynyt niin, että ei ole löytynyt juuri sellaisia, joita hakee tai sitten niitä on vain isoina kokoina. Isokokoisina löytyy monesti maximallisia eli mummopöksyjä, mutta keskikoossa ja pienempinä ei aina, samoin puuvillasta tai muusta hengittävästä materiaalista tehtyjä ei aina löydä sopivia, jos etsii vaikka Prismasta tai jostain muusta vastaavasta kaupasta, niin isoja kokoja kuten L ja XL saattaa löytyä, mutta pienempiä ei ihan aina. Ehkä varsinaisista alusvaateliikeistä voi löytyä, mutta sitten saattaa olla kalliimpia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.