Hae
VillaNanna

Testi -Leikkuupalvelun bleiseri

Testi -Leikkuupalvelun bleiseri

Tämä bleiseri oli testi. Aikanaan Suomessa oli leikkuupalvelu josta sai ostaa valmiiksi leikattuja vaatteita, jotka vain ompeli valmiiksi. Minulla on näitä leikkuupalvelun pussukoita vinopino kotona ja nyt halusin testata sitten millaisen bleiserin saan ommeltua tällaisesta valmiiksi leikatuista paloista.

Testi

Olen saanut hiukan valituksia siitä, että en ole valmistanut näistä leikatuista vaatteista juuri niitä vaatteita mitä niistä kuuluisi tehdä tai on valmiiksi leikattuja. Olen siihen vastannut, etten tarvitse sellaisia vaatteista mutta haluan käyttää hyödykseni materiaalin. Mutta tähän on toinenkin syy. Kaikissa paketeissa ei ole kaikkia osia, että niistä saisi ne vaatteet mitä on suunnitellut. Esimerkiksi minulla on valmiiksi leikattu mekko, josta puuttuu hameosa kokonaan. On vain yläosan osia. Siinä siis yksi iso syy miksi näistä ei voi tehdä sitä mitä alun perin on ollut tarkoitus tehdä.

Tässä bleiserissä onneksi oli kuitenkin kaikki osat ja oli myös tukikankaat mukana. Näin onnistuin ompelemaan itselleni pellavaisen vuorittoman over size bleiserin. Koko tälle takille oli ilmoitettu 44. pitää muistaa, että niihin aikoihin koot olivat muuta mitä nyt. Eli bleiseri ei näytä liian suurelta vaikka hartioista näkyy, että on iso minulle. Oli silti kiva testata miten ja millainen lopputulos tulee.

Tuleeko bleiseri käyttöön?

Tällä hetkellä olen kyllä tätä käyttänyt, vaikka ei nyt ihan tyyliini sovellukaan, mutta tämä vuoriton bleiseri tuo kivaa vaihtelua vaatekaapin sisältöön ja tätä voi myös yhdistellä monella tavalla. Nyt pitäisi kaivaa kaikki ihanat vyöt esille ja testata mikä vyö vielä menee ympärilleni, näin voisin testata miltä näyttää tämä bleiseri vyön kanssa käytettynä.

Tällainen vuoriton pellavableiseri on kesällä muutoinkin hyvä, on vilpoinen ja suojaa hiukan auringoltakin, joten tästä syystä käytän kyllä mielelläni tätä vaikka pyöräilyshortsien kanssa. Vyö vain ja lenkkarit jalkaan. Ja noin rakentuikin yksi kiva asu, jota voisi hyvin kokeilla. Eilen kuitenkin oli sateinen päivä ja minulle liian kylmäkin, joten puin mieluummin farkut päälleni. Farkut olen aikanaan löytänyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja nyt keväällä ne tuunasin virkkaamalla. Näin niistä tuli ihan lempparibyysat ja ne ovat jatkuvassa käytössä tällä hetkellä (paitsi helteillä).

Asuni:

  • Bleiseri, itse tehty
  • Farkut: Tuunatut virkkaamalla
  • Vyölaukku: Idea Fix, Krakova
  • Over size t-paita: Fida

Suosittelen edelleen piipahtamaan Idea Fixissä jos ja kun käytte Krakovassa. Kierrätysmateriaaleista tehtyjä uniikkeja vaatteita, joita ei mistään muualta saa. Puolalaista käsityötä parhaimmillaan. Suosittelen lämpimästi. Ihana myymälä ja kaikkea löytyy, niitä ihan over the top juttuja kuten myös hillitympää ja klassisempaa.

Testi -Leikkuupalvelun bleiseri

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Rikkinäiset housut ehjäksi virkkaamalla

Jämistä paita ja virkatut paikkafarkut

Virkatut rikkinäiset farkut ja vihreä muotiväri

Tuunatut farkut ja vanha ”tunika”

Yksi kommentti

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Tällainen siistimpi tyyli on kesälläkin hyvä, jos vaikka joutuisi käymään töissä. Ei kaikki ole lomillaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.