Hae
VillaNanna

Instagramin pikavinkit

Instagramin pikavinkit

Instagramin pikavinkit, mitä ne ovat? Ne ovat sellaisia hyvin nopeita ja pikaisia töitä tai vinkkejä, joita aina silloin tällöin julkaisen vain IG:n puolella. Ne eivät oikeastaan koskaan löydä tietään blogiin. Ne voivat olla ihan vain pieniä juttuja, esimerkiksi reunapitsi helmaan tai vaikka rintaneulan laitto hattuun.

Instagramin pikavinkit

Ajattelin tänään kerätä muutaman tällaisen Instagram vinkin tänne blogiin. sillä kaikki eivät tuolla IG:ssä kuitenkaan ole. Olen siis päättänyt sen, että näitä koottuja vinkkejä teen muutamia aina silloin tällöin tänne. Yksittäin on vähän turha näitä laitella mutta tällainen kokoelma on ihan ok juttu. Pienet vinkit on helppo tehdä ja niihin ei mene juuri aikaa tai niiden tarkoitus on se, ettei aikaa mene hirmuisen paljon.

Näillä vinkeillä on kaksi ajatusta, toinen on se, että asian ulkonäkö muuttuu, toinen on se, että asian käyttömukavuus paranee. Voit siis näiden vinkkien jälkeen itse päättää, kumpaan ryhmään mikäkin vinkki liittyy.

Helpot vinkit:

Pikkulaukun ulkonäkö

 • Löytyykö korulaatikosta näyttävä rintakoru? Laita se pikkulaukkuun ja laukku saa ihan uuden ilmeen. Mitä näyttävämpi, sen juhlallisemmaksi laukku tulee.

Korjataan neuletakki helposti

 • Tarvitset palan nahkaa ja nappeja. Tee neuletakkiin duffelikiinnitys reunaan.

Villasukista kurpitsat

 • Ohjeet kurpitsoiden tekoon löydät tästä linkistä. Sukista saa kaksi kurpitsaa. Toinen varresta, toinen jalkaosasta.

*****

Vähän enemmän aikaa vieviä tuunauksia:

Ompele villakangastakkiin virkattuja liinoja ja pitsejä

 • Tylsä, vanha villakangastakki saa uutta ilmettä, kun siihen ompelee erilaisia pitsiliinoja sekä reunapitsejä. Toki muutakin, oman tyylin mukaan.

Tee leikkuujätteestä lämpimät pitkävartiset kämmekkäät

 • Varsinkin näin käsityöläisenä, tilkkulaatikko pursuaa kaikenlaisia palasia ja niistä voikin aina välillä saada kivoja pikku asusteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Minun kämmekkäät on tehty neuloksesta sekä tekoturkiksesta.

Tältä näyttää nyt nämä hauskat pikkuruiset vinkit tällä kertaa. Lisää tulee joskus kun sellainen hetki koittaa. Aina kannattaa fiksata käyttömukavuutta tai korjata tai muodistaa. Joka asiaan ei tarvita mitään osaamistakaan, toki sen verran, että se nappi saadaan esimerkiksi ommeltua käsin paikalleen. Sitäkään varten ei tarvitse hankkia isoja varastoja mitään. Lanka, neula ja nappi riittää. Nappejakin saa ostettua kirppareilta edulliseen hintaan. Näin säästyy niin rahaa kuin aikaakin, kun ei tarvitse kierrellä kauppoja ja ostaa uutta koko ajan.

Instagramin pikavinkit

Rentoa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fiTwitter

8 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Olipas kivoja pikavinkkejä! Ja hei hyvää syntymäpäivää 🙂

 2. byelinpo kirjoitti:

  Kivoja vinkkejä! Noi kurpitsa oli hauskat!

  -byelinpo

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Nuo viimeiset, kämmekkäät, tuollaisethan voisi tumpelompikin väsätä seuraavan kerran kun aika on jättämässä jostain neuleesta!

 4. Asta B. kirjoitti:

  Tässä oli useampikin hauska vinkki kokeiltavaksi! Villasukkia löytyy kotoa vinot pinot, joten taidanpa ottaa tästä tulevalle viikolle puhdetta ja yrittää saada rakenneltua kiitospäivän pöytään muutamat uudet koristeet! 🙂 Muutama vanha takkikin on jäänyt kaappien pohjille pölyyntymään ja odottamaan parempia päiviä, tässähän vois mietiskellä vaikka pientä tuunausta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.