Hae
VillaNanna

Meillä alkoi kesä

Meillä alkoi kesä

Meillä alkoi kesä eilen, tai avattiin kesäkausi. Minulla oli ainokainen vapaapäivä ja miehellä synttärit. Kaikkea tätä piti tietenkin juhlia, varsinkin kun mies ja appiukko olivat hienosti saaneet laitettua aidan pystyyn, vielä puuttuu portti sekä pätkä näköestettä, mutta ne tulee kun tulee. Pääasia on nyt se, että saimme tämän homman aloitettua ja sellaiseen vaiheeseen, että koiratkin saavat olla rauhassa. Tosin Söpöllä on vähän pienoisia sopeutumisongelmia, kun hänen vahtipaikat on laitettu säppiin.

Parastahan tässä on kuitenkin se, että vanhempi poikani on lomilla ja toi myös tyttöystävänsä mukanaan tänne. Saatiin siis isommalla porukalla kastaa kesään tämä meidän piha. Hauskaa oli, lapset tosiana juhlisti tulevaa kesää bilettämällä pihalla olan takaa.

Meillä alkoi kesä

Meillä alkoi kesä

Meidän pihalla ei tällä hetkellä ole uutena ostettua muuta kuin aita tarvikkeet ja tulossa on myös portti sekä pätkä näkösuojaa lisää. Tämän lisäksi uutena tulee yksi tuoli sekä hyllykkö, johon saa sitten grillitarvikkeet kivasti. Parastahan tässä on se, että minä löysin Kierrätyskeskuksesta aivan ihanan suoloisen pönttögrillin. Se on sellainen super pikkuinen ja sopii täydellisesti meidän hupsutuskuviin Instaan sekä tänne blogiin tietenkin. Muu on vanhempaa sekä omin käsin tehtyä. Paviljonki on myös uutena ostettu kun muutimme tähän asuntoon pari kesää sitten. Ajatella, että tämä on kolmas kesä täällä. Ehkä mä alan nyt viihtyä täällä…Ehkä.

Meillä kävi sillä tavoin mahtava tsäkä miehen synttäreiden kanssa, kun huomasin päivää ennen synttäreitä, että Buli foodtruck saapuu meidän asuinalueelle myymään herkkujaan. Mieshän rakastaa katuruokaa ja tietenkin päätettiin lähteä retkeilymajalle ihan tätä varten. Lapset meni tappamaan aikaa treenipuistoon ja me jonotimme herkkuja. Jonoa oli sen verran reilusti, että aikaa vierähti hyvän tovin. Mutta hyvää kannatti jonottaa. Parasta tässä oli myös se, että söimme eväät heti siinä ulkona, pikku piknik, meillä tosiaan alkoi kesä nyt. Olen todella tyytyvänen siitä, että mies nauttii tällaisista pienistä asioista ja eristyksen vuoksi löydämme silti tapoja nautiskella yhdessä. Ja hei, oli muuten hienoa nähdä jonossa, miten turvavälit otettiin hyvin huomioon.

Nyt on teidän vuoro kertoa mitä te teitte eilen!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mekin siinä määrin viikonloppuna starttailtiin kesää, että avattiin grillikausi 😀

 2. Minna kirjoitti:

  Meillä grillattiin toppatakit päällä. 😀 Tosi kylmä viikonloppu. Pe-la yönä -6,4 astetta. Hyrr.

  • villananna kirjoitti:

   Toppatakki se oli minullakin päällä, vaikka meillä plussalla ollaankin.

 3. Jael kirjoitti:

  Ihanan oleskelutilan olet luonut tuonna, ihan kuin ennen sinne parvekkeellesi entisessä kodissanne. Tuolla kyllä viihtyisi:)

  • villananna kirjoitti:

   Totta, se on ollut tässä tarkoituskin, että saisiamme tämän tilan edes vähän vastaamaan sitä samaa fiilistä mitä oli joskus parvekkeella.

 4. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Voi miten viihtyisää, tuolla kelpaa viettää kesäpäiviä ? Meidän olis tarkoitus startata grilli- ja pihakausi vappuna, toivottavasti säiden puolesta onnistuu.

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Näyttääpä kivalta! Meillä on kesähuone vielä siivoamatta. Vaihdoimme huoneita sisällä ja kaikki ylimääräinen roina kannettiin kesähuoneeseen, joka nyt näyttää lähinnä varastolta.

  http://www.kiljustenblogi.fi

  • villananna kirjoitti:

   Vielä ehtii hyvin 🙂 Me ollaan aina hiukan aikasessa ja eilinen lumisade sai hiukan fiiliksen alas muutenkin…

 6. Mari kirjoitti:

  Onpa ihanan kotoisa terassi! Meillä on vielä kevään terassihommat tekemättä eli pesu ja öljyäminen, sen jälkeen saakin sitten kunnolla avata kesäkauden ja laittaa pihaa :).

  • villananna kirjoitti:

   Meillä öljyäminen on ensi kevään puuhaa, ensin meinattiin tänä vuonna, mutta ei aika oikein riittänyt siihen hommaan nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *