Hae
VillaNanna

Seinälokerikko farkuista

Seinälokerikko farkuista
Seinälokerikko farkuista valmistuu helposti ja nopeasti vain liimaa käyttämällä. Erilaiset pussukat on jouduttu ompelemaan ompelukoneella muutamasta kohdasta ja porankin käyttöön jouduin turvautumaan. Mutta kiva ja halpa projekti.

Seinälokerikko farkuista

Farkuista ja vanhasta hyllystä saa näppärän lokerikon vaikka parvekkeen seinälle. Lokerikkoon voi laittaa vaikka aterimia, jotta ne ovat sitten valmiina siellä parvekkeella, eikä tarvitse ihan kaikkea raahata sisältä ulos. Toki lokerikkoon voi laittaa paljon muutakin kuin ne aterimet. Tässä lokerikossa on tilaa haarukoille, lusikoille, veitseille, kahvilusikoille, serveteille sekä servetinpidikkeille. Näin voi heti kattaa pöytää kivasti ennen kuin ruoka on tuotu pöytään.
Tämä tuunaus on helppo tehdä joko ilmaiseksi tai sitten pienellä rahalla, sopii hyvin opiskelijan budjettiin. Meidän tarvikkeet olivat Kierrätysekskuksen ilmaisosastolta, rikki menneen kaapin hylly ja kaksi kuohuviinipullon korkkia (olen keräillyt korkkeja pitkään). Omasta mielestäni suoriuduin tästä mallikkaasti ja pakko sanoa, että tykkään tästä tuunauksesta aika mahdottoman paljon. Nyt on mielekästä tulla syömään partsille kun aterimet ja servetit ovat nätisti valmiina ja helposti otettavissa.
Tarvikkeet:
  • Leveä lahkeiset farkut
  • muita farkkuja joista voi leikata takataskut pois
  • puulevy tai vastaava
  • kaksi pullonkorkkia
  • liimaa
  • suti
 Tee näin:
  • Leikkaa farkkujen lahkeesta sopivan kokoinen pala, joka menee puulevyn ympärille kokonaan. Valitse ja leikkaa taskut myös valmiiksi.
  • Kaada liimaa esimerkiksi kertakäyttölautaseen (älä heitä sitä käytön jälkeen pois, voit käyttää sitä muissa liimauksissa vielä). Levitä liimaa levyn päälle reilusti sutia apuna käyttäen. Aseta lahkeen pala levylle ja silitä käsillä paikoilleen. Käännä levy ja lisää liimaa jälleen ja asettele farkku liiman päälle. Myös yli jäävät sivusiivekkeet liimataan taakse hyvin. Annetaan hetki kuivua.
  • Levitä liimaa taskujen taakse ja liimaa taskut paikoilleen, voit liimailla koristeita yms. mitä haluat.
  • Tee lautaan kaksi reikää ja kiinnitä korkit kiinniruuvien avulla.
  • Anna kuivua yön yli ja kiinnitä lopuksi seinään.

Seinäpussit

 
Tarvikkeet:
  • Lasten farkuista osa lahjetta (eri kokoisten)

Tee näin:

  • ompele leikkuuosa kiinni ja näin saat pussin, voit myös ommella kulmat niin pussit ovat avonaisemmat ja pysyvät myös pöydällä pystyssä.
  • Ompele myös pätkä nahkanauhaa

Kaupunkiparvekkeen boheemi ilme

Minulle parveke on lisätila, kesähuone. Se ei ole vain varasto tai paikka millä ei ole väliä. Se on tosiaan paikka, joka on tärkeä hyvinvoinnille, siellä voi viettää elämää jo pääsiäisestä alkaen pitkälle syksyyn ja jos haluaa elää parveke-elämää vielä pidemmälle, niin lämpölamppu mahdollistaa aika pitkän ajan eloa parvekkeella. Tämä on yksi iso syy miksi en ole tuohon pihaan koskaan oikein innostunut. Siellä eläminen on niin lyhytaikainen.

Koska boheemi tyyli on mieleen, se näkyy myös parvekkeella ja tietenkin se, että lempimateriaalini on farkku. Sitähän on pakko laittaa joka paikkaan, ei riitä pelkät vaatteet, vaan vuorataan myös sisustus farkkulla. Minulle on myös tärkeää saada parveke myös mahdollisimman halvalla sisustettua ja voinkin sanoa tässä heti, että tämä on täysin ilmainen projekti. Farkut löytyi Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, korkit toki joutui itse hankkimaan kun on hankkinut viiniä ja hyllylevy taas napattiin rikkoutuneesta hyllystä.

Seinälokerikko farkuista

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Farkuista on kyllä todellakin hyvin moneksi 🙂

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Tässä onkin mainio idea! Ripaus hauskuutta keittiön tylsiin puuhiin ja varusteisiin.

  3. Heidi Salokangas/Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

    Onpas kaunis projekti, jolla saa kauniisti tuotua esille omaa tyyliä halvalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *