Hae
VillaNanna

Toukokuu on esikoisen ja kuopuksen kuukausi

Toukokuu on esikoisen ja kuopuksen kuukausi

Toukokuu on esikoisen ja kuopuksen kuukausi, molemmat ovat syntyneet toukokuussa. Toinen alkukuusta ja toinen loppukuusta. Yleensä vietämme heidän yhteisiä juhlia touko-kesäkuun vaihteessa koko perheen kesken, mutta valitettavasti tänä vuonna se ei toteudu. Joten kuopuksen juhlia vietimme ihan keskenään. Härdelli kun ei halunnut edes kaverisynttäreitä tänäkään vuonna. Liittyykö tämä pandemiaan, niin en osaa sanoa.

Toukokuu on esikoisen ja kuopuksen kuukausi

Aamulla puhelin kävi kuumana kun kaikki Härdellin rakkaat soittelivat ja toivottivat hyvää syntymäpäivää. Ensin minun äitini ja sen jälkeen sisarukset ja sitten soitteli mami. Lahjat sai avata jo heti aamulla, toiveet olivat hyvin minimaaliset. Halo ”lego” sekä SW Lego. Toki oli toivelistalla myös vaihtoehtoja kuten Nerf tai konsolipeleihin lisäjuttuja. Koska me katsoimme noiden kahden muun olevan enemmän arkijuttuja, niin hän sai sitten Legoja. Meidän sälli kun rakastaa Legoja.

Tarkoitus oli lähteä pyöräretkelle ja sen yhteydessä syömään, valitettavasti heti aamusta huomasimme, että mies voi todella huonosti (allergia) ja siksi pyöräily jätettiin toiseen kertaan ja hypättiin autoon ja suhautimme itsemme Vanhan kaupungin koskelle ja napattiin pöytä Ravintola Koskenrannan terassilta. Ruokailun jälkeen vain hengailtiin alueella ja nautittiin elämästä. Mikään kiire ei ollut mihinkään ja poika oli niin innoissaan kaikesta, näin pienestä.

12 vuotta ja vauhtia piisaa

Härdelli on kova mies menemään ja tulemaan. Vauhtia piisaa monen lapsen verran. Oli aika hauska katsella kun poika oli päättänyt, että hän tekee molemmat Legot saman päivän aikana. Ensin lähti Halo ja hän teki sitä koko aamun, ennen kuin lähdettiin liikkeelle. Sen jälkeen kun päästiin kotiin takaisin. Poika otti Star Wars Legonsa ja aloitti sen tekoa. Sillä aikaa me vanhemmat tehtiin kakku ja hoidettiin kasvimaata. Upea Lego valmistui lopulta 23.30. Tässä välissä tosin herkuteltiin myös kakulla. Pitkään tosin poika ei halunnut olla erossa Legostaan, vaan aika nopeasti hän aloitti jälleen puuhaansa. Kävi toki ulkona pyörähtämässä myös pari kertaa kun väsyi silmät. Hassu poika. Tämä päivä varmaan menee sitten ihaillen upeita Legoja.

Viikonloppu on mennyt kyllä ihan sujauksessa ja ensiviikko on sellainen siivousviikko töissä ja saan ensimmäisen rokotukseni. Sitten päästäänkin kesäjuttuihin ja aletaan laskemaan kesälomaan päiviä. Uskon, että viikot menee nopeasti ja pääsen vihdoin nauttimaan kesälomasta. Olen niin ansainnut sen. Ja toki myös Härdellini.

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Hyvää synttäriä Härdellille! Legot ovat ihan parhaita 🙂
  Meillä oli toukokuussa mun äidin ja kahden siskon synttärit 😀

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  mukavan näköiset synttärit 🙂

 4. Minna M kirjoitti:

  Onnittelut Härdellille! Hienot lahjat saanut!
  Korona-aikana on juhlat ja synttärit jääneet vähemmälle juhlinnalle.

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Toukokuu on ehdottomasti minunkin kuukauteni <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *